NEViDek Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Cześć jaką replikę kupić komuś na prezent do 180zł co myślicie o tej? https://www.militaria.pl/action_sport_games/karabinek_asg_armalite_m15a1_carbine_17347_p10448.xml proszę o pomoc Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 W tej kwocie nie kupisz żadnych przyzwoitych replik elektrycznych. Ja poleciłbym sprężynowy shotgun AGM. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Według mnie było by to wywalenie kasy w błoto. Do 200 zł można szukać jakiegoś AEP'a od Cymy - http://www.taiwangun.com/elektryczne-3 lub jakiejś shotguna sprężynowego strzelającego trzema kulkami na raz od EE, GFC, czy Cymy, bo to wszystko to samo. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Dodaj jeszcze, kto ma być obdarowany. Jak to jest jakiś 10-latek to do tematu trzeba podejść innaczej. Quote Link to post Share on other sites
NEViDek Posted July 11, 2017 Author Report Share Posted July 11, 2017 Dodaj jeszcze, kto ma być obdarowany. Jak to jest jakiś 10-latek to do tematu trzeba podejść innaczej. 21 latek https://www.militaria.pl/action_sport_games/pistolet_asg_gnb_ruger_mk_i_14728_p1552.xml a to? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Ten Ruger już jest lepszy od pierwszej propozycji ale jeśli ma to być pierwsza replika i ma być używana do rozgrywek ASG to pistolet jest kiepskim wyborem. Ja bym tam wsadził te pieniądze do koperty i napisał: kup sobie jakąś zabawkę do asg. może ma odłożoną jakąś kasę i trochę mu brakuje, żeby kupić coś konkretnego. Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Na początek za 180 zł to można kupić co najwyżej chińską w miarę sensowną kamizelkę. Powiedziałbym, że jest jeszcze STTI, ale czy chcielibyście na początek zabawy z ASG dostać "zespawany" kawałek plastiku? Nie ujmując oczywiście niezłej ergonomii tym pistoletom. Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Imho jedyny sensowny elektryk <200zł to cymowe AEPy (pistolety). Quote Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Bardzo mi się podoba jedna z recencji tej emki z pierwszego posta na stronie Militaria :D karabinek ma zaskakująco duży zasięg , ponad 100 m zmierzone , choć leci dalej . na tym dystansie zostawia wyrażny ślad na cegle . jest celny do 15 m ale wymaga min 20 gr kulki . zaskoczyła mnie też jego siła . z 15 m rozstrzelałem na strzępy kilka wiader , wbija się w pnie drzew oraz w cegły i pustaki Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Użytkownik musi chyba coś trenować, że tak daleko potrafi nim rzucić 8-) Quote Link to post Share on other sites
MariuszKret Posted November 24, 2021 Report Share Posted November 24, 2021 (edited) Ja bym nie ryzykował i kupił kwiaty jeżeli to dziewczyna, moja ulubiona kwiaciarnia internetowa zawsze szybko wysyła i dlatego nie tracę czasu na chodzenie po kwiaciarniach i prezent gotowy. Dla chłopaka może jakiś alkohol. Edited November 24, 2021 by MariuszKret Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted November 24, 2021 Report Share Posted November 24, 2021 "4 years later..." @NEViDek Prezent się udał? :P @MariuszKret Może nie złota ale masz srebrną: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts