wściekły królik Posted May 20, 2019 Report Share Posted May 20, 2019 Długo szukałem rozwiązania ale nic nie działa. Czy możecie polecić jakieś gogle które nie będą parowac, nawet nie chodzi o parowanie bo to udało się ogarnąć antyfogiem od bolle ale o zostawanie skroplonej wody na szybkach. Jest to na tyle uporczywe, że po około pół godziny biegania nie jestem wstanie nikogo zobaczyć z 5m. Niestety okulary odpadają, bo wolę mieć pewność, że żadna kulka nie wleci za szybkę. Testowałem już revision desert locust I bolle tracker II. A może google nieparujące MSA lub gogle bezramkowe Swiss Eye? Quote Link to post Share on other sites
Redmonk93 Posted May 20, 2019 Report Share Posted May 20, 2019 ess Quote Link to post Share on other sites
wściekły królik Posted May 20, 2019 Author Report Share Posted May 20, 2019 2 godziny temu, Redmonk93 napisał: ess Jakiś model dokładnie? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 20, 2019 Report Share Posted May 20, 2019 https://www.ess-polska.pl/product_info.php?cPath=546_548_557&products_id=7555 ? Może Bolle X800? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 Bolle X800 mogą parować, przynajmniej ja z tym miałem problem :( ESS, Revision - modele z wentylatorem. Quote Link to post Share on other sites
BadMax Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 wiley x spear, 2 lata bezproblemowego użytkowania. Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Dokładnie tak jak @OFF napisał. W grę wchodzą jedynie modele z wentylatorem, a i tak nie załatwiają sprawy w 100%. Miałem, sprawdzałem i jeśli masz tendencję do nadmiernego pocenia się (tak jak ja), to nic nie załatwi sprawy w stopniu, żebyś miał czysty wizjer. Praw fizyki nie oszukasz. Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Miałem taki sam problem i parowałem mocno na twarzy zastosowałem ciekawe połączenie . Google takie jak Austracki youtuber , są to valken zulu Do tego Rolka pod pachy która ma służyć za niepocenie siępod pachami taki wynalazek rozcieram na dłoni i smaruje twarz i od Roku zapomniałem co to problem parowania ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts