Kantek Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Zadałem sobie trud przeszukania tego działu i stwierdziłem że nie ma tego typu posta. Otóż chciałbym zrobić listę bazarów, gdzie można dostać przydatne rzeczy do ASG. Przykładowo ostatnio dowiedziałem się przez przypadek że w moim mieście jest targowisko gdzie można kupić bardzo tanio umundurowanie WP. Adres: Bochnia (małopolskie) ul. Partyzantów, Uwagi: tylko w czwartki np. Desanty od 25zł, mundur kompletny od 60 zł, rękawice, oporządzenie (np menażki, plecaki kostki, kominiarki, szelki dusicielki itp) można trafić na całkiem ciekawe rzeczy, jest krótko mówiąc gosciu zajmujący się tylko i wyłącznie mundurami itp i pare osób z mundurami na dokładkę. Można kupić rzeczy nowe i używane. Przy okazki można kupić tanio worek ziemniaków i cebuli :wink: Quote Link to post Share on other sites
Armendariz Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 W Radomsku (pewnie nikt nie wie gdze to jest) mozna na rynku w czwartki i niedziele dostac uzywane mundury WP (komplet jakies 30 zl w slabym stanie do polatania) oraz plecaki. Jest tez gosc z mundurami wszelakimi ktory szyje na zamowienie. Pytalem sie kiedys o bluze BDU woodland koszt jakies 50 zl Quote Link to post Share on other sites
count Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 W Poznaniu w soboty i niedzielę jest Stara Rzeźnia zawsze coś tam można znaleźć. :D Quote Link to post Share on other sites
oldas Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 W Szczecinie na rynku Turzyn jest całe skupisko sprzedawców między innymi: - zabytków wojskowych - drogich jak ja pierdziele lunet, kabur i lornetek - tanich noży z "zachodu" - mundurów WP; BW ( i np. rethmana :roll: ) - pierdół, typu używana maska p-gaz, hełmofon Jest pan, który naciąga ludzi na wiatrówki i asg ( ma berette i walthera P99 za 150zł :roll: ) Ogólnie można czasem na cos trafić, ale jest raczej kiepsko. Quote Link to post Share on other sites
asgkozak Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 W Ząbkach na bazarze k. Warszawy jest bazarek, czasami można znlaeść dobre lunety i osprzęt celeowniczy, gdzieniegdzie są mundury, ale bardzo żadko, a co do replik to są te z alle typu ak47 spręż za 20zł i shotguny po20zł z kolimatorami(podróby) :P Sklep z mundurami jest w Ząbkach na ul.Budkiewicz, jest tam duży wybór i różne ceny! Podobno mają tam wprowadzić artykuły AIR SOFT :!: :arrow: 8) Quote Link to post Share on other sites
Patriota Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 heh armendariz wiem gdzie jest r-sko ja tam mieszkam 8) ale nie widzialem tam nigdzie mundurow(kiepsko szukam) a plecaczek mi sie przyda;] Quote Link to post Share on other sites
Armendariz Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Moze byles w czwartek. A najlatwiej zlapac tego goscia co szyje mundury na zamowienie w niedziele stoi on w prawej czescie targowiska dokladnie centralnej prawej liczac od glownego wejscia. A z uzywanymi mundurami z WP i plecakamia/pasami i innym stufem trzeba szukac bo oni roznie sie rozwalaja Quote Link to post Share on other sites
Xantos Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 We włocławku w każda niedziele jest tzw. "pchli targ". mozna tam kupić sporo rzeczy od staroci po samochód a jak ktos dobrze poszuka to i cos do ASG znajdzie. Quote Link to post Share on other sites
Michal_g Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 "Pchle targi": Zakopane pod Gubałówką (najlepiej we wtorki i piątki) Stary Kleparz w Krakowie (cały tydzień) Trochę ciuchów militarnych, drobiazgi typu kompasy, czasami coś z oporządzenia, lornetki, bywają pistolety sprężynowe. Quote Link to post Share on other sites
rokita Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 w wieruszowie (woj. opolskie) na bazarze mozna dostac bardzo duzo zeczy WP i nie tylko za przystena cene Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Temat całkiem ciekawy. Zaznaczam że wszelkie posty typu "a w mieście XXX coś jest??" będą lecieć w kosmos. Quote Link to post Share on other sites
Panocek Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 W Warszawie jest bazar "Koło", czynny cały tydzień, ale starocie, mundury i jakiś tam szpej to tylko w niedzielę. Quote Link to post Share on other sites
Garrison Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Już było mówione o Turzynie w Szczecinie to zakupiłem tam mundur polski, ale zalecam kupowanie tam głównie sprzętu WP. Ma "oryginalną" kamizelkę USA za 350 zł. Oczywiście- podróba :) Quote Link to post Share on other sites
chrzanu Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Piotrków Giełda samochodowa Soboty od samego rana Są dwa stoiska na jednym szpej juesej i francuski, na drugim mieszany. Na pierwszym 99% to kontrakt i oryginały, ceny umiarkowane, a drugie różnie bywa, część chyba podróbki. Quote Link to post Share on other sites
ratajczyk Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Polecam także Pod Tęczą w Kaliszu. Umundurowanie itp W grę wchodzi także Bazar na 3go maja w niedziele (także Kalisz) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts