KAMA3 Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 Niestety nie znam. Pytaj na forach wiatrówkowych, może tam się ktoś podejmie. Quote Link to post Share on other sites
Tomkyw Posted June 20, 2022 Author Report Share Posted June 20, 2022 1 godzinę temu, KAMA3 napisał: Niestety nie znam. Pytaj na forach wiatrówkowych, może tam się ktoś podejmie. A tak na podstawie fotek co byś zrobił aby pistolet był bardziej celny bo teraz to loteria? Quote Link to post Share on other sites
KAMA3 Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 A skąd mam na podstawie zdjęć wiedzieć, gdzie są luzy ? A może lufa wewnętrzna ma za dużą średnicę i kuleczka wylatuje z niej losowo ? A może Ty popełniasz błędy, źle się składasz, masz zły chwyt, źle pracujesz na spuście ? Sorry, ale nie jestem wróżką ;) Quote Link to post Share on other sites
Tomkyw Posted June 20, 2022 Author Report Share Posted June 20, 2022 1 godzinę temu, KAMA3 napisał: A skąd mam na podstawie zdjęć wiedzieć, gdzie są luzy ? A może lufa wewnętrzna ma za dużą średnicę i kuleczka wylatuje z niej losowo ? A może Ty popełniasz błędy, źle się składasz, masz zły chwyt, źle pracujesz na spuście ? Sorry, ale nie jestem wróżką ;) Spoko i tak sporo Pomogłeś dzięki Quote Link to post Share on other sites
Tomkyw Posted June 23, 2022 Author Report Share Posted June 23, 2022 W dniu 20.06.2022 o 08:48, KAMA3 napisał: Tomkyw, jeżeli lufa zew. przekasza się podczas ruchu zamka w tył, a tak raczej jest, to długa tulejka pomiędzy dwoma lufami będzie blokować pistolet. Albo dobrać lepiej spasowany oring lub usunąć ryglowanie, łącząc obie lufy na stałe. Ja osobiście nie widziałem nigdzie luf precyzyjnych do bbesów. Napisałeś że długa tuleja będzie blokować pistolet a jeśli tuleja będzie miała np 2cm długości? Quote Link to post Share on other sites
KAMA3 Posted June 23, 2022 Report Share Posted June 23, 2022 Obejrzyj sobie ten filmik i kombinuj ;) Quote Link to post Share on other sites
Tomkyw Posted June 23, 2022 Author Report Share Posted June 23, 2022 25 minut temu, KAMA3 napisał: Obejrzyj sobie ten filmik i kombinuj ;) To oklejanie mnie o tyle nie przekonuje ponieważ przekrój który po owinięcia nie będzie kołem. Quote Link to post Share on other sites
KAMA3 Posted June 24, 2022 Report Share Posted June 24, 2022 Jeszcze nie sprawdziłeś, a już wiesz, że nie będzie działać :) Widzę, że z Ciebie to taki bardziej teoretyk niż praktyk ;) Może ktoś inny ci pomoże, ja raczej nie dam rady. Powodzenia :) Quote Link to post Share on other sites
Tomkyw Posted June 24, 2022 Author Report Share Posted June 24, 2022 14 godzin temu, KAMA3 napisał: Jeszcze nie sprawdziłeś, a już wiesz, że nie będzie działać :) Widzę, że z Ciebie to taki bardziej teoretyk niż praktyk ;) Może ktoś inny ci pomoże, ja raczej nie dam rady. Powodzenia :) Pomogłeś pomogłeś wielkie dzięki Quote Link to post Share on other sites
jezdziec Posted July 20, 2022 Report Share Posted July 20, 2022 Nie no, poprawki tak czy siak są konieczne jeśli ktoś ma swój ulubiony sprzęt. To nie jest wybór - modyfikować czy nie. To jest wybór jak modyfikować i kiedy. _________________ https://zdrowypakiet.pl/medipakiet-opinie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts