leczkov1 Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Niedawno kupiłem M16A2 ze sklepu airsoftguns.pl i uważam że za tę cenę (49zł) warto jest kupić replike na początek zabawy z airsoftem :twisted: :luzik: [/b] Link to post Share on other sites
thor_ Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 A moze byś napisał co to warte? Jaki toto ma zasięg (skuteczny a nie loobem), jak jest celne (weźmy za testowy cel kartkę A4 na jaką odległość jesteś w stanie w nią trafić) i w miarę możliwości z czego i jak jest wykonane najlepiej jakieś info na temat bebechów :P Pozdrawiam Link to post Share on other sites
leczkov1 Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 Replika jest zdecydowanie warta swojej ceny.Kulka leci na jakies 30 m. Posiada ona celownik przeziernikowy o dwu nastawach.Wykonana jest z ABS'u a jej bebechy są w całości metalowe i aluminiowe.Jest w miarę celna :killer: i nieżle strzela się z niej do tarczy jak i do ludzi :uśmiech: Link to post Share on other sites
thor_ Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Woow szczerze nie chce mi się wierzyć 8O bebechy metal+aluminium?? i tylko 49 zydla? Ale może i tak. Prośba jakbyś mógł to pls zdjecia otwartej zabawki z uwzględnieniem mechanizmu tłoka. Te 30 metrów to faktycznie skuteczny zasięg? Aa i jeszcze czy jest tam Hop-Up i czy jest regulowany? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
leczkov1 Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 Jeśli chodzi o wykonanie to uważam je za dobre. [ Dodano: 04 Lis 2005 16:17 ] Aluminiowa jest lufa a reszta wykonana jest z metalu.Hop-upu niestety nie ma.Replika wcześniej kosztowała 107 zł.skuteczny zasięg wynosi trochę mniej ą kulka ma zasięg około 30 m.Siła uderzenia jest bardzo mocna do dziś mam siniora.Karabin ten jest firmy Well,więc proszę nie oczekiwać drugiego Tokyo Marui [ Dodano: 04 Lis 2005 16:34 ] Teraz parę fotek Link to post Share on other sites
komora Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Musze zobaczyć te metalowe wnętrze. Jakbyś mógł to daj kilka fotek mechanizmu. Link to post Share on other sites
vincenzo Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Że jak? wszystko z metalu? :lol: :lol: :lol: A to dobre :wink: Mam tą replike i też ją nabyłem na airsoftguns.pl ale to co jest metalowe to tylko: śrubki, metalowa rurka osłaniająca aluminiwową lufę, sprężynki i ciężarek Musze przyznać że jest dość celna ale dziś strzelając przez tłumik płomieni wypadła mi alu lufa. Problem przed chwilą rozwiązałem. Brak HU.plastikowe klamry wydają się jakby miałbybysie zaraz urwać.Zastąpiłem je zrobionymi z wieszaka na ubrania metalowymi.Ciężar podawany przez Airsoftguns to około 2 kg 2 kgto jest na naszą miarę 1.25 kg (dane moje i producenta) Jutro sprawdze M16 w ciężkim, zimowym :D :D :D boju! Link to post Share on other sites
fiedotow Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Wybacz, ale u nas więcej płacą za kg metalu. :D Link to post Share on other sites
vincenzo Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Sorry chłopaki że odkopuje topic ale chciałem waam pokazać efekt tuningu Mojego M16A2©well: :D Sorry za słabej jakości zdjęcia ale robiłem je na komórce. :lol: Link to post Share on other sites
hellmans Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 sorry ze pisze w ogole... 8O wyrąbane w kosmos!! Link to post Share on other sites
Kajor Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Wygląda jakby leżała ze 20 lat pod ziemią (na torfowisku :D )... Brzydkie jak noc (nie zrażaj się Vincenzo, nigdy nie lubiłem systemu Stonera)... Ta rurka gazowa to dorobiona czy była? Link to post Share on other sites
vincenzo Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Rura gazowa dorobiona... Może i dla ciebie brzydkie... ale jaki zasięg! lepsze niż MP5A3 TM spring 8O PS: Ostatnio dorobiłem 2giego risa, pod lufą 8) PS2: Może niedługo wrzuce dobre foty :D Link to post Share on other sites
hellmans Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Macalem to dziś i naprawde moge potwierdzić te 30m, mimo ze nie ma hopa to wali daleko a cylinder musi miec jak wiadro bo lufa ma pol metra pozdr Link to post Share on other sites
kitek Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Wygląda jakby leżała ze 20 lat pod ziemią bez przesady, wygląda całkiem fajnie i przedewszystkim realistycznie - karabin prosto z pola walki. To taka przypadłosć maniaków AS że brodzą po poligonach a karabiny czesto jak spod klosza. Podobne zjawisko jest u modelarzy kolejowych - model cukierkowy aż sie błyszczy a w rzeczywistości jakie nasze koleje są każdy widzi. Przecierki, pobłyski metalu spod odpryśnietej farby na broni to standart, a już napewno jeśli chodzi o serie AK. Mi sie podoba :D pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts