hightower Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Kilka dni temu zakupiłem nowy karabinek: L96 G22 Broń jest po tuningu fabryczny Producen: Well FPS: 565 BB: 0,30 Xtreme Napęd: Green Gas więcej >>tutaj<< Z repliki jestem bardzo zadowolony. Sieka naprawdę daleko i niebywale celnie. W połączeniu z kulkami Xtreme'a jest ona prawdziwą zabójczynią :D Jedyne na co można ponarzekać, to awaryjne zawory i konieczność napełniania gazem. Link to post Share on other sites
bluebols Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 to ja swoje pokażę =) Link to post Share on other sites
Karol_K Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 To ja też się dorzucę. SWD A&K , w środku wsadzone precka guardera - sprężyna i gumka tej samej marki - sprężyna SP160 Optyka - Piład 8X56 Maskowanie i dodatki - materiał pochodzi z pałatki WP z lat 45-50 , na kolbie znajduje się bandoliera z atrapami naboi przeciwpancerno-zapalających 7.62X54R takich jakich używa się w oryginale Link to post Share on other sites
Dzwonek Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 bluebols - jak robisz maskowanie to zrób to profesjonalnie i nie zakrywaj zamka w karabinie, tak to troche nienaturalnie wygląda. Karol_K - genialne ;P nie wiem jak maskuje (pewnie wogóle), ale wygląda super ^^ Link to post Share on other sites
Karol_K Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 A powiem Ci że maskuje całkiem nieźle - może nie tak jak frędzle - w każdym razie jest matowe więc nie odbija światła a to już + , dwa że odcień jest idealnie taki sam jak przyschnięta trawa , w każdym razie karabin nie wygląda na tle łąki jak wielka czarna plama więc jest kolejny + , a trzeci za to że się frędzle nie czepiają wszystkiego czego mogą się przyczepić - miałem takie rozwiązanie na m700 i była tragedia... Link to post Share on other sites
Redrad Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 To ja wrzucam fotki mojego cudeńka ;-), SR-25 http://picasaweb.google.pl/jacek68pl/SR25#...582269330868594, ciekawy jestem waszej opinii co do efektu.... 8) Link to post Share on other sites
Filq Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Redrad probowales sie z tym czolgac przez las lub przez jakies chaszcze?:D Do zasiadki pewnie i dobre, bo nie tyle rozmywa ksztalt broni co znika go calkowicie. Zastanawia mnie natomiast funkcjonalnosc tego w dzialaniach ofensywno- zwiadowczych. Link to post Share on other sites
MatthewKing Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 (edited) A ja chce pokazać jak tanio zrobić całkiem dobre według mnie camo... Mój karabin L96 Warrior I [Well] Camo zrobione z płatki i pomalowane sprayami... Jak narazie stock, ale już robi mi się zespół spustowy, i myślę mieć jakieś 600+fps na wiosnę... :twisted: Sugestie i jakies podpowiedzi mile widziane ;] Edited October 22, 2009 by MatthewKing Link to post Share on other sites
Filq Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 (edited) Przypominaja mi sie moje poczatki, gdy podobnie wygladal moja Mp5-j :D Sugestie? Wez karabin, idz do lasu i sam popatrz jak to wyglada z odleglosci strzalu. Sugestie dokladniejsze - rozbij ksztalt karabinu i unikaj nielesnych kolorow. Fredzle na dole nie zabardzo rozbijaja ksztalt. Widac to chociazby patrzac na minaiturke zdjecia ktore zamiesciles. Ciagle pierwszym skojarzeniem jest karabin. IMHO naskladuj nature, idz do lasu i upodobnij karabin do niepozornego patyka ktory przelezal w lesie z 4 miesiace. No i nie zapominaj, ze potencjalny wrog patrzy na karabin od przodu a nie z boku. EDIT: im odwazniej bedziesz laczyc kolory, tym mniejsze prawdopodobienstwo ze uzyskasz widok z 30m burej plamy zamiast patyka. Podpowiedzia niech bedzie natura w dalszym ciagu a dokladnie kamuflaz tygrysa. Edited October 23, 2009 by Filq Link to post Share on other sites
MatthewKing Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 dzięki za podpowiedzi :) Link to post Share on other sites
parkie Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Moje pierwsze amatorskie maskowanie repliki. Na razie jeszcze w stocku, ale zapowiada się tuning poprawy celności ;) http://img145.imageshack.us/i/zdjcie0243.jpg/ W podobnych kolorach mam ghillie, tam gdzie strzelam się ze znajomymi sprawdzą się bardzo dobrze ;) Link to post Share on other sites
Tomasz_GS Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Pierwszy raz kamuflowałem replikę więc proszę o wyrozumiałość i dobre rady :), w takich mniej więcej barwach buduje ghillie suit, zostawiłem jeszcze wolne miejsce na naturalny kamuflaż. Link to post Share on other sites
parkie Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 moja rada :zakamufluj sobie replikę aż do miejsca, gdzie zaczyna się przedział magazynka ;) Link to post Share on other sites
nfbt Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Moja M24, po świeżym i pierwszym malowaniu. Jak na pierwszy raz chyba nieźle. :-F 1. 2. 3. Replika w konfiguracji: -M24 CA wersja military -Kopia lunety Leupold MARK 4 M3 (oryginalne oznaczenia) -Zespół cylindra 300% CA -Precka Prometheus 509 mm -Gumka HU Systema -Doszczelnienie Malowane farbami NFM (khaki i olive) Pozdrawiam, Krzak Link to post Share on other sites
Piotro Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Niby hamerykańska replika ale malowanie pachnie mi wschodem(nie wiem dlaczego) Link to post Share on other sites
feder91 Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 (edited) No to patrzcie i podziwiajcie! :D M21 G&G, drewniane łoże (To nie jest Veteran! łoże robione ręcznie, nie przez firmę!) Gumka Systema Luneta M3 z podświetleniem G&P (3,5-10x40 z regulacją paralaxy i wieżyczkami snajperskimi) Bi-pod typ: Harris 3xMagazynek low-cap G&G metalowy :P 3xMagazynek Beretta Beretta 93R Na chwilę obecną do następnego upgrade karabinu: Precka stockowa czyli 6,04G&G 400FPS Edited October 22, 2010 by feder91 Link to post Share on other sites
bmx24051992 Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 http://img813.imageshack.us/i/20110225301.jpg/ Well l96a1 Link to post Share on other sites
Rraptor Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 SR 25 fps - 556 Po szczegóły zapraszam do mojego profilu. Link to post Share on other sites
Austin Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Ubytek dwójnogu jest spowodowany redukcja masy ;) Efekt zużycia i zdezelowania wyszedł przez przypadek ;) Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Dlaczego jej to zrobiłeś..? ;) Pozdrawiam, Lambert Link to post Share on other sites
TechmaN Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Bo jak do mnie przyjechała to wyglądała tak :D Dlaczego jej to zrobiłeś..? :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 No tak, rozumiem.. :) Pozdrawiam, Lambert Link to post Share on other sites
małpetti Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 M40XB Sun Project w łożu A4 McMillan prod Fortress. W łożu dodatkowo kabłąk spustowy Remingtona, bo oryginalny nie miał ruchomej klapki pod magazynek :) Poza tym oczywiście istnieje możliwość skracania długości kolby czy podnoszenia baki. Zamontowany Harris i kopia Leupolda Mark IV na montażu QD. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Gdzieś Ty dorwał to łoże?! Szukałem i szukałem. Link to post Share on other sites
małpetti Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 A kupiłem! :D Tylko, że strasznie dawno temu - jak tylko się pojawiły na redwolf'ie. Do tej pory leżało i czekało na kabłąk. Link to post Share on other sites
Recommended Posts