Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MP5A5 Well

Recommended Posts

witam zakpiłem własnie i mam kilka pytani

prowadnica-20zł (43zł nowa)

sprężyna(stockCA)-10zł ile ona ma 90 m/s ? i czy jest duoz lepsza silniejsza od stokowej wella ?

cylinder z głowicą-10zł

głowice tłoka zolta kierunkowa z CA 10 zł

na oko o ile polepszy mi sie zasięg celnosć prosiłbym o odpowiedz ludzi którzy posiadją wella po tunigu

ma moze ktos linka do opisu jak rozebrac gearboxa v2 > bo taki tu jest chyba

Parę fps więcej będzie(głównie dzięki spręzynie), ale nie wiem jak z kompatybilnością dyszy- głowica ca- dysza well.

Co do ostatniego- opcja szukaj a nie na łatwiznę. no i jezeli tego nigdy nie robiłes to upewnij się,ze w Twoim otoczeniu jest ktos kto robił bo pewnie będzie potrzebny ;).

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Teoria jest taka, że można otworzyć... Tylko trzeba "zerżnąć" te zęby, które są zaklepane do śr0dka (albo chociaż jeden z nich) przy plastikowym deklu.

Co do tego czy się przyciął to sprawdź kable i zębatki, ja wymieniłem silnik na CA HighTorque zanim się połapałem , że to wina kabli, przy okazji dla pewności wrzuciłem zębatki CA standard i co? GB nawet nie drgnął, a okazało się, że dałem o 2 podkładki za dużo (przy dwudziestym rozkręcaniu z próbą dojścai "ocokaman", moze sie juz w głowie mieszać)... Więc to nie musi być koniecznie wina silnika.

Co do tego silnika: standardowy długi , będzie pasować. Do tego kolega awful gdzieś tam mi pisał, że silniki SRC to jedyne pasujące bez problemu do Well`i.

Edited by poldeck

dziekuj bardzo zjaecchałem silnik wpadła mi tam srubka a potem podbiołem do 12 voltów i poszedł dymek

- czyli głupota nie poli ale kosztuje zastanwaiwma sie co teraz zrobic

gdzie to najlepije wysałc zeby to poskładali ew musze dokupic silnik

ma moze ktos na sprzedaż?

co to jest gdy pistolet strzeli mi raz czy dwa razy i przestaje ?

bron jest po tunigu

prowadnica-ca stock(stockCA

sprężyna(stockCA)

cylinder z głowicą-(stockCA

głowice ta zolta kierunkowa z (stockCA

- naładowac baterie do pełna ?

- wsadzic standardową spreżyne ?

• 4 weeks later...

Gdzie można kupić tą mp5.

Chcę kupić dopiero za rok.

Czy na zbrojowni robią przegląd zerowy?

Na taiwangunie nie widziałem.

Wie cie co, jak tak patrzę to myślę, że lepiej kupić mp5 a3 TM spring.

Osiągi ma podobne, jak myślicie?

Edited by grzesiu1
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mam MP5A3(spring) od TMa, niedługo kupię MP5A4 TLF Wella i zobaczę jak wyjdzie w porównaniu ze stockowym TM.

Opiszę jak wychodzą obie bronie w porównaniu jak dostanę Wella w łapki :P

Niewiem czy da sie porównac spręzyne z elektrykiem... :-F

Ale widziałem tego TM i powiem ze zasieg taki sam praktycznie :-F

Wybaczcie mi za odświerzanie starego kotleta, ale zamierzam nabyć MP5 TLF Wella i chcę dać mu na wlocie Sprężynke Mad Onion M100. Zatstanawiam sie czy Gearbox to wytrzyma, a może wytrzyma coś mocniejszego? M110? M120? Prosiłbym o rade co jeszcze dokupić żeby Gearbox sie nierozleciał ; P

Pozdrawiam, Vince

Wybaczcie mi za odświerzanie starego kotleta, ale zamierzam nabyć MP5 TLF Wella i chcę dać mu na wlocie Sprężynke Mad Onion M100. Zatstanawiam sie czy Gearbox to wytrzyma, a może wytrzyma coś mocniejszego? M110? M120? Prosiłbym o rade co jeszcze dokupić żeby Gearbox sie nierozleciał ; P

Pozdrawiam, Vince

Po co Ci M100 lepiej kup precke i hopa napewno to wytrzyma :-F i bedziesz miał przyrost celnosci i mocy... bez obciążania gearboxa... podejrzewam ze zmieścisz sie w 200zł za te "kosmetyke"

Mam MP5A5 z wymieniona sprężyną co dało około 330 fps ( Sam nie wiem jaka to bo znajomy mi wymieniał a kontakt z nim mi sie urwał) Czy bebechy to wytrzymają, może wymienić coś jeszcze ??

Co mógł bym jeszcze wymienić żeby poprawić osiągi za nieduże pieniądze, a żeby sie szybko nie popsuło :D

Mile widziana pomoc ;]

Pozdro

Edited by tutu89

No niby jeszcze nie miałem takich problemów,ale jeżeli jest taka możliwość to wole wymienić. Mam jeszcze jeden problem.Czasami zdarza mi sie że replika przestanie strzelać ( baterie pełne,bezpiecznik cały) Odkręcę pokrywę silnika, załorze ja z powrotem i strzela dalej. Co może być przyczyna tego ??

Ojjj soory małe niedopatrzenie w tym co napisałeś.No kable niby były dobrze wsadzone bo sprawdzałęm. Sprawdze jeszcze z tymi podkladkami a jak nic nie da to przy wymianie lufy i gumku hu dam do specshopu na przeglad.

Edited by tutu89
  • 1 month later...