Bishop Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Tak sie zastanawiam... Ma ktoś jakiś pomysł jak do niego założyć kolimator ??.... Quote Link to post Share on other sites
kajak Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Lord BishoP – było to już; najlepiej chyba przez szynę montażową wysoką (mając ja założoną, teoretycznie możesz korzystać z przyrządów celowniczych) http://www.taiwangun.com/index.php?str=pro...&product_id=184 albo http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...roducts_id=1356 <niska> Quote Link to post Share on other sites
tarnus Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Ta szyna na allegro jest za 58zł. http://www.allegro.pl/item115548668_szyna_...wy_montaz_.html Quote Link to post Share on other sites
o5am Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Kto wie jaką przejściówke zamontować aby przykręcić tłumik do naszej kochanej wellowskiej mp5 w temacie tylko wspomniane jest o przejściówce mp5k z MG pomocy!!!!! Quote Link to post Share on other sites
gwydion Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 I tu widzisz jest pewien szkopuł, bo nie ma takiej przejsciówki, ponieważ MP5 Wella ma zupełnie inny gwint. Ja na tzw. chama wkręciłem tą: http://www.machinegun.pl/sklep/popup_image.php?pID=153 jakoś trzyma się. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
thing Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 witam! nie chciałem tworzyć nowego tematu więc zadam pytanie tu ;) Czy MP5A5 firmy WELL różni się dużo od MP5A5 firmy JG? Mam teraz dylemat ponieważ w sklepie taiwangun.pl nie posiadają WELLa na magazynie, a ja potrzebuje broni w tym ostatecznie w przyszłym tygodniu. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Hypki Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Repliki JG nie zbieraja pozytywnych komentarzy, ze wzgledu na zastosowanie kilku niestandardowych rozwiazan (tak naprawde to nie jest kopia Marui, tylko jakies "tworcze" rozwiniecie), znaczaco utrudniajacych ewentualny tunning oraz naprawe. Generalnie nie polecam JG. Posiadam dwie repliki Well'a i spisuja sie one doskonale (dobre osiagi, pelna kompatybilnosc z czesciami TM, CA itp.), a roznica w cenie, w porownaniu z JG, jest symboliczna. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
thing Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 a więc pozostaje mi czekanie aż uzupełnią w sklepie braki :( :? a wiesz może gdzie jeszcze moge kupić mp5a5 well'a oprócz taiwangun.com?? dzęki za odp. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Kajor Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 A nie możesz kupić Cymy? Quote Link to post Share on other sites
thing Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 A nie możesz kupić Cymy? chyba jednak sie zdecyduje na cyme ;) właśnie dostałem maila od sklepu taiwangun.com oto jego treść: witam niestey nie bedziemy miec mp5 wella pozdrawiam pozdro Quote Link to post Share on other sites
Carnagge Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Szukam pomocy oidnosnie modyfikacji tego hicapa. Bo cos z tych opisow, co byly podane nie moge wywnioskowac jakie zebatki mam dowrocic/badz wywalic. Moze mi ktos na fotce zaznaczyc w paincie co i jak mam odwrocic. Mag z zewnatrz 1: Mag z zewnatrz 2: Mad srodek: Quote Link to post Share on other sites
SoS Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 wprawdzie mam m4a1 Well'a ale problem mają ten sam. Wyjąłem zębatkę i auto działa jak należy, tylko podkręcić trzeba porządnie. Zdjęcie trzecie, zębatka po prawej stronie zdjęcia, czyli ta która okrywa ta zwiniętą blaszkę. Zdejmujesz ją i jazda :D Quote Link to post Share on other sites
Carnagge Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 Aha dzieki. Tak tez myslalem ale nie bylem pewien. Wczesniej ja zdjalem tylko, ze wtedy trzeba podkrecac maga, co 3 strzaly :F Jakos niespecjalnie ten patent dzialal. No ale jeszce raz sprobuje i zobacze co bedzie ;) Quote Link to post Share on other sites
HW_Lisu Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 No i jak działa bo też mi to ścierwo nie hula i dzisiaj miałem już młotkiem dupnąć ale widze, że naprawić wystarczy ;) Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ja mam takie pytanko: Czy to normalne że po włozeniu FTK hurricanE M100 do tego wella dostaje tylko 300FPS? nie powinno być z 350? Wiem ze ilość fps nie jest zależna tylko od sprężyny ale także np od lufy, która w tym well'u nie jest super, ale żeby aż taka różnica? pozdrawiam Rzufik Quote Link to post Share on other sites
HW_Lisu Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 No nie wydaje mi się żeby samą sprężyną otrzymać wzrost 100fps przy tym wellu ;) Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 nie żebym nie był zadowolony ;) wlaśnie tych 60fps wellowi brakowało :) Quote Link to post Share on other sites
Carnagge Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 No i jak działa bo też mi to ścierwo nie hula i dzisiaj miałem już młotkiem dupnąć ale widze, że naprawić wystarczy ;) No ja nie wiem albo cos robie zle albo na mojego maga to nie dziala. Wyjmowalem to kolko 3 razy i dupa. Na poczatku to jeszce jakos strzelal a teraz to juz w ogole sie go nie da podkrecic. Gowniany ten mag jest i juz nie mam do niego sil. Musze kupic mag Wella na 500kulek bo on dziala dobrze tylko,m ze nigdzie go w sprzedazy juz nie ma... Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 ja zrezygnowałem z oryginalnego maga na rzecz hi-capa 200BBs od CA. Sprawdza się idalnie... Ale te na 500bbs też by się przydały Quote Link to post Share on other sites
Carnagge Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 A dziala Ci ten hi-cap od CA bez problemu? Czy musiales go troche spilowac. Bo jak ja ostatnio podlaczylem takiego to nie dalo sie strzelac bo karabin nie pobieral kulek. Hi-cap dzialal poprawnie na MP5 CA ale na Wellu nie chcial... Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 prawde mówiąc używałem go bardzo krótko i tylko na semi. Na następnej strzelance sprawdze czy działa na auto i jeśli nie to jak naprawić. Quote Link to post Share on other sites
lukasz Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Ja uzywam stockowego hi-capa i wszystko dziala jak nalezy, na pelnym podkreceniu idzie ok 35 kulek Quote Link to post Share on other sites
forpio Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 35 kulek??! ja na pelnym podkreceniu moge wystrzelec prawie caly magazynek, spokojnie kolo 150 kulek, ale grzebalem cos przy sprezynie. choc na poczatku bylo wiecej niz 35 kulek. Quote Link to post Share on other sites
qba-poland Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 PAnowie pomocy wypadal mi sprezyna i z tym dziupkiem do popychania kulek nie iwem jak to zlorzyc zeby działało jak na złośc jak mam juz GEAR obcykanego to maga terazmusze szybko zlorzyc tak zeby dzialał ale jAK POMOCY:)) Quote Link to post Share on other sites
lukasz Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 35 kulek??! ja na pelnym podkreceniu moge wystrzelec prawie caly magazynek' date=' spokojnie kolo 150 kulek, ale grzebalem cos przy sprezynie. choc na poczatku bylo wiecej niz 35 kulek.[/quote'] Jakos w to nie wierze ale niech Ci bedzie :roll: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts