Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ale fajna rzecz - przy przełączeniu na SAFE jest rozłączana bateria. Nie będzie problemu "czy trzymać aku w gunie"

Ja tam nie znam się zbytnio, ale w "normalnym" elektryku (na przykładzie kałasza z GB v.3, przy którym tak jakoś częściej grzebię) to przełączenie w "SAFE" również powoduje odcięcie baterii od obwodu. Nawet ściągnięcie spustu (gdyby było w ogóle możliwe) bez przesunięcia płytki selektora (czyli bez odbezpieczenia "wajhą") nie spowoduje strzału.

Więc jestem ciekaw na czym ma tutaj polegać to "odcięcie baterii"...

Jak piszą na WGC magazynek ma pojemność 50 kulek

Eeee, serio? A ja myślałem, że 1700 8O

A tak poważnie to chodzi tu o ilość kulek wystrzelonych na jednej baterii, Sherlocku :wink:

Swoją drogą to ciekawe - 7.2V, 500mAh, 270fps i 1700 kulasków na jednej batce. Ciekawe jak to te małe, żółte, czarnowłose ludziki tym razem wymyśliły? :)

Złożyłem w WGC zapytanie o koszty wysylki (tylko MP7, nic więcej).

TM-AEG-MP7A1 Marui MP7A1 1 205.00 Pre-Order

Pay By : Paypal -

--------------------------------------------------------------------------------------

Subtotal USD : USD205.00

Shipping Cost : USD80.00 - Speedpost EMS

Total with Shipping : USD285.00

Zakładając kurs dolara 3,17, invoice 30%, cło 3,2% i VAT 22% cena końcowa wyjdzie ok 970zł

No patrz... Celnicy na Okęciu twierdzą co innego - "broń pneumatyczna w komplecie z częściami" - 3,2% - dwa tygodnie temu.

Jak już było wielokrotnie mówione na forum - wszystko zależy od celnika i od tego jaki ma dzień. Wątek dot. repliki a nie cła na nią i posty kontynuujące ten wątek będą usuwane.

Cytat:

battery charge and hi power battery(1700bb) included

1700 kulek? ŁAŁ!!!

Hehehe może żółci wymyślili to tak ze po 500 kulkach sie cos popsuje i nikt nie dowie się ile naprawdę ta bateria kulek wypluję! A tak na serio to pewnie tak jak napisał Witchdoctor dali jakiś lepszy silnik.

a co do ceny 970zł to nawet nawet pewnie w Polsce będzie drożej :(

Ciekawe czy w tym kierunku pójdzie rozwój AEG-ów Question

myślę że nie pójdzie w tym kierunku bo raczej ten mechanizm jest za słaby! a po drugie baterie o większym napięciu i pojemności kosztowały by fortunę bo nie mogły by być większe od stockowej bo by się nie zmieściły do wyznaczonego dla nich miejsca.

a co do ceny 970zł to nawet nawet pewnie w Polsce będzie drożej
W polskich sklepach raczej na pewno. Co prawda jednostkowa cena przesylki bedzie nizsza, ale dojdzie marża sklepu. Poza tym to jest cena Pre-order, a wątpie żeby sklepy dużo (jeśli w ogóle) kupiły coś na przedpłatę. A później cena może być już wyższa...