dzikki Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 W związku z duża ilością stron otwieram nowy temat o tej samej treści. Łatwiej będzie przeglądać. Aaha. I wszelkie oczywiście dysksuje o "pośladkach Maryni" będą kasowane". ------------------------------------------------------------------------ Maksymalny rozmiar zdjęć 800x600 wszystkie inne będą kasowane przez Moderatorów !!! ------------------------------------------------------------------------ Jesli chcesz by Twoje zdjecia customowej (wypasionej) repliki znalazły się na WMASG wyślij je na adres galeria(małpa)wmasg.pl Cappuccio P.S. Sorry dzikki ze pisze jako Ty ;) ------------------------------------------------------------------------ Link to post Share on other sites
Szczep Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Błagam, wklejajcie tylko wypasione rzeczy. Nowe guny[w sensie nowe na rynku], customy, wypasione akcesora i sprzęt. Starczy juz polskich mundurów, gogli z castoramy i spreżynek. >>>Wszystkie posty nie spełniające tego warunku będe kasował !!! <<< Cappuccio Link to post Share on other sites
DevilWolf Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 drezyno-rower taktyczno użytkowy :D:D ; na zdjęciu Macios z SGSu i Rafał z PATuCK its me.... now DevilWolf, niegdyś PAT_Wilk bądz po prostu Wilqu, ale czasy się zmieniają :D:D a posty ubywają ;p>>>>>>>>> na zdjęciu jako pompa;p /instruktor strzelectwa na WOŚP Fallkniven S1>> zdjęcie niestety nie moje tylko Fallknivenowskie, ale nożyk taki posiadam>> ver. Black Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 A co mi tam ... pochwale sie zdjeciami z wakacji ;) - oporzadzenie BW ( szelki, jakieś ładownice, kabura ect. ) - glock 18c KWA-KSC - G36 TM z gripem CA large, mostkiem G&P, tłumik Socom CA -j.w. - SLR105 A1 CA Pozdrawiam Cappuccio Link to post Share on other sites
saiko Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 plate carrier Eagla, troche LBTech AITES, Blackhawk STRIKE i Propper/Arc'teryx ILBE Link to post Share on other sites
T.J. Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Mój najnowszy i dosyć rzadki nabytek (zrobiono tylko kilka do kilkunastu tysięcy egzemplarzy) 8) Oporządzenie brytyjskie pattern 44 w doskonałym, magazynowym stanie. Było wygodniejsze w użyciu i noszeniu niż robiony w milionach sztuk pattern 37 . Wprowadzono je pod koniec 1944 roku na próby do niektórych brytyjskich i holenderskich jednostek powietrznodesantowych, oraz dla wojsk w tropikach. Ostatecznie pozostało tylko w SAS-ie i u spadochroniarzy. U nich właśnie przetrwało na wyposażeniu do lat 60. Na jego bazie robiono pattern 58. Poniżej obrazek z książki Ospreya - spadochroniarz UK w sprzęcie p.44 z 1954 roku (zajęcie Strefy Kanału Sueskiego). To w sumie raczej do rekonstrukcji, ale używam go na strzelankach historycznych w Trójmieście. Jakby ktoś miał dostęp/namiary do innych elementów oporządzenia p.44 to niech da znać na pw. Link to post Share on other sites
bartez8 Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 + w trakcie licytacja oświetlenia SF + filtr Link to post Share on other sites
Yuri Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 No to ja pozwole sobie pochwalić się :) Moim nowym nabytkiem w ACU - kontrkatowym Interceptorem Point Blank'a niestety za duży na mnie - MEDIUM i bez kevlarowych wkładów :(( Więc prosze sie nie śmiać że wyglądam jak zagubine cielątko. :):) Link to post Share on other sites
Flachenty Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Mój TANTAL w końcu gotowy (prawie) Baza AK47 TM, potem trochę z SLR105, trochę z ostrego i sporo własnej radosnej twórczości. Link to post Share on other sites
Flachenty Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Proszę bardzo Link to post Share on other sites
bartez8 Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Link to post Share on other sites
saiko Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 narty Hagan wojskowe Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Hmm, co my tu mamy... Raid jacket + IR IFF tabs na rekawach, SO Tech Hellcat Mk1, IFAK, Hatch'e Operator... Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Witajcie :D:D:D Oto co mnie naszło / na trzeźwo / dodam że to wersja do zdjęć - tylko do zdjęć :D przykręciłem co miałem za baze posłużyło MP5 TLF CA - ris, - luneta 3-9x56, - dwójnóg CA, - tłumik, - gumowa nakładka na rekojeść, - rączka ris - low-cap krótki:d druga propozycja - ris, - kolimator typ ACOG, - dwójnóg CA, - gumowa nakładka na rekojeść, - rączka ris - mid-cap gdyby odkęcic dwójnóg to juz to z czym można mnie spotkać :D Link to post Share on other sites
chochol Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 No to i ja sie pochwale :) od góry: - XM177 E2 Tokio Marui (Spring - moj pierwszy) - Atoz SWD Dragunov (Spring - najnowszy nabytek) - Hatsan 70S (tez spring ale 4,5 mm :) ) Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 No Foka gratuluje i zazdroszcze. chochol - pomysłowy wieszak :P u mnie wygląda to troszke inaczej. Jedna z podwieszonych replik: Link to post Share on other sites
The Ghost Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 u mnie wisi to na ścianie, płyta paździerzowa obita wykładziną jeśli kogoś interesi to od góry: APS Type96 - Maruzen M4A1 - ICS MP5K PDW - TM Glock 17 -KSC AK 47- TM Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Witam "walizeczki" zrobione ze stroduru / mam nadzieje, że dobrze pamiętam nazwe/ Wycięte ploterem Kolegi, oklejone cieńkim sztwnym tworzywem a nstępnie dane do obszycia - materiałem skóro podobnym. środek http://johan-jk.donet.pl/walizeczki/walizeczki01.jpg położone na siębie twożą jedną bryłe http://johan-jk.donet.pl/walizeczki/walizeczki02.JPG Link to post Share on other sites
Bulva Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Prosze poznajcie Panowie Irenkę: Link to post Share on other sites
XlibuśX Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 A oto moja M (M15a4 Carbine jako oryginał) [/img] Link to post Share on other sites
Egon CAV Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 M4 RIS T.M. (RIS long od G&P) Link to post Share on other sites
SouthMan Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Ja za to odkryłem w sobie stolarza :wink: M15A4 Carabine CA Colt 2011 WE Link to post Share on other sites
kurt Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Ja przedstawiam moja VSRkę owinieta juta jak to mialo miejsce chodzby w stalingradzie :) jakis kamuflaz a poza tym fajnie wyglada. Do tego mam peleryne pałatke (ktora moze obszyje siatka i bedize to ghillie suit) i jescze furazerke z gwiazdka radziecka w ktroej sie raczej nie strzelam ;). No coz, wygladam jak Vasilij Zajcev xD Link to post Share on other sites
Rollkin666 Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Moja VSR'ka . W środku wszystko wzmocnione, sprężyna 170 SP. Z zewnątrz bipod CA, luneta 3-932 z tuleją i niskim montażem. kurt, dobra robota. Drobna rada. Powinieneś tą jute trochę przyciemnić, np zakop ją w ziemi na 2 dni i postrzęp ją trochę. Będzie się lepiej kamuflować. A tak pozatym to :ok: Pozdrawiam, Rollkin Link to post Share on other sites
Hoplita Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 wiecej na www.spat.szczecin.pl/foto.html Link to post Share on other sites
Recommended Posts