Blady Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Oto moja luźna interpretacja żołnierza 101 Airborne z okresu IIWW Na zdjęciu: - Mundur M42 - Hełm M1 (na razie w stanie surowym) - pas, szelki - pokrowiec na manierkę - pokrowiec na opatrunek - polski chlebak służacy mi za ładownice i miejsce na szpargały - oryginalny plecak z epoki wraz z liną - Thompson M1A1 z T.Marui - Colt 1911A1 z KSC - kabura EDIT- Królik, ty życia nie masz? Napisałem 82 dla żartu, bo wszyscy tylko 101 i wspaniała Easy, nie robie reacitingu tylko wspaniale się bawię, ale ty pewnie tego nie rozumiesz. BTW nie zwróciłeś mi uwagi, że mój Thompson ma nieprawidłowy kaliber, niestety nigdy nie będę taki jak ty. Link to post Share on other sites
Królik Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Oto moja luźna interpretacja żołnierza 82 Airborne z okresu IIWW Hmmm... Dotąd myślałem' date=' że 82AbnDiv ma taką naszywkę: [img']http://www.pointvista.com/WW2GliderPilots/Insignia/82nd%20shoulder%20patch.jpg[/img] Ale kłócić się nie będę - w końcu to Ty jesteś reenactor... Albo to po prostu bardzo bardzo bardzo luźna interpretacja... Link to post Share on other sites
mlodyasg Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 A o to i moje ILBE :D Link to post Share on other sites
filo16 Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Drobna pomyłka Skośnych na WGC, miało być logo USMC: A tak wyglada w całości: Gnat: zespół lufy + RIS od TM body G&P special edition :) Kolba taktyczna ICS Puszka AN/PEQ ICS Latarka Maglite Mini Kolimator chyba Guarder Link to post Share on other sites
ThePesH Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Moja skromna kolekcja - Kombinezon czarny niewiadomej formacji produkcji polskiej. - Mundur brytyjski DPM - Mundur holenderski olive green a na nim kamizelka taktyczna Strike System - Mundur niemiecki flecktarn a na nim kamizelka pattern83 w camo flecktarn - Mundur usa woodland a na nim kamizelka Mili-Tec Swat Type Link to post Share on other sites
boron Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Troche mojego "złomu", postanowiłem dziś uporządkowac szafke, gdzie to składowałem, no i jakoś się złożyło, że fotke strzeliłem http://img122.imageshack.us/img122/7898/sp...rzetcaly8mf.jpg Na focie: -"M16A4" Well -Ruger MK1 w drewnianej kolbie z lunetą tasco 3-7x28 -M16A4 Star Rainbow Inc. -trapery "KAITEKI" , w miare nieprzemakalne.,nawet wygodne -Szelki "dusicielki" ze starym pasem WP -Gogle bolle Comander -manierka w pokrowcu woodland -boonie hat Woodland -jakieś tanie rękawiczki skórzane -również tanie i śmiesznie wyglądające ochrnaiacze na kolana -mapnik z AMW, w środku mapa lasu z okoli Świdnika -chusta woodland (heh a od lat myslalem ze pisze sie husta :| ) Całośc lezy na mundurze BDU Woodland Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 - Bluza HW BDU, produkcji EA Industries (kontraktowa) - Fobus - G19 KSC - Chińczyk z pierdółkami - i cała reszta :wink: Link to post Share on other sites
Okruch Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 -WHAT`S THE GUN`S NAME, PRIVATE OKRUCH?!?!?! -SIR, THE GUN`S NAME IS CARMEN, SIR!!! (z filmu "Full Plastic Jacket") Plain Vanilla: ACOG - CQB i LSW Karabinek "parawyborowy" Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Kilka pierdół FSBE II :) Od lewej: 2 x Smoke Grenade Pouch, 2 x Flashbang Pouch, 2 x M4 2Mag Pouch. Na dole 3 x .45 Single Mag Pouch w/FB insert. Wszystko w jedynym slusznym Coyote Brown 498, kontraktowe :] Link to post Share on other sites
Armendariz Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Moj "sprzęt": Zdjęcia robione telefonem wiec słąba jakość Od Lewej: *Pattern 83 po lekkich krawieckich modyfikacjach *Pas WP *Psełdo apteczka *Latarka akumulatorowa made in china *Ochraniacze na kolana NoName *Wkładka do hełmu m1 *M15a2 Rifle CA + 3 Magi STAR REAL CAP + 1 HI-CAP *Psełdo saperka *Nóż grawerowany *Bluza + Spodnie BDU Woodland RIPSTOP *Bluza Polska *Poczciwe Polskie Desanty *Well m4a1 RIS Link to post Share on other sites
Nanteris Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 To też sie pochwale nową zdobyczą: Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Zestaw US MARSHAL :lol: - M4 CQB BOYI - Glock 19 KSC - Fobus - Kajdanki :lol: - Czapka - Ładownica Link to post Share on other sites
WeRT Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Chyba i ja wreszcie mogę się swoją zabawką pochwalić: AK47 Beta Specnaz (pieszczotliwie nazywana Beatką) - upgrade pod sprężynę PDI170 (370 fpsów) wymieniono: - stalowa pokrywa komory zamkowej G&G - metalowy korpus od G&P - AK Wood conversion kit (drewienka przycinane do Bety oraz metalowy front również skracany do Bety) - stalowy selektor ognia od Guardera - osłona spustu od G&G (o ile dobrze pamiętam też stalowa). A poza tym: - Uvex One - KZS (który przeleżał niemal 2 lata w szafie) - kamizelka custom uszyta na podstawie Eagle z system molly - desanty reszty nie widać więc nie ma sensu opisywać [/img] Link to post Share on other sites
La Chupacabra Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 M15A4 RIS (ok 350 Fps) Atrapa lasera AN-PEQ 2 by Hero Arms kopia m68 Aimpoint firmy Guarder okladziny, uchwyt by CA http://img142.imageshack.us/my.php?image=m...m4sopmodoy9.jpg Z ciekawszych rzeczy z wyposazenia: SPEAR by G&P http://img161.imageshack.us/my.php?image=spearfa6.jpg Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Mój pierwszy aeg. Mc51 custom. Wstawiam bo sobie fotki oglądałem i przypadkiem sie na nią natknąłem. Link to post Share on other sites
Bienio Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Mój nowy nabytek :D a tu razem ze starym nabytkiem Naboje są bez środka miotającego i spłonki :) Link to post Share on other sites
admin Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 http://img317.imageshack.us/my.php?image=p...pb2940615ta.jpg Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 no to jedno z 2 moich nowych nabytkow: drugim (w drodze) jest Eotech 550AA Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Ostatni nabytek: Niebyt to odkrywcze, ale czuje wewnetrzna potrzebe pochwalenia się: GR16R4 G&G Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Przedstawiam mojego nowego kolege - MICHalka ;) Link to post Share on other sites
Piciu Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Zastawa M91 (to nie jest Dragunow) Moja zabaweczka, już dokończona (nie licząc drobiazgów...) Link to post Share on other sites
Królik Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Moje nowe Safari... Na pustynnym mappecie lepiej by wygladala ta Safarka, a poza tym fajna ta Berettka, kurna jakis full-metal czy co? //Twoj Kochany Szaszlys :P Na pustynnym mapecie nie byłaby widoczna, Sziszkebaba. A beretka faktycznie full metal heavy weight. Aha, dzięki za to safari. :D Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 EOTech 550/552AA Link to post Share on other sites
Recommended Posts