Sand Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 BFG Big Fuckin Gun ;) Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Bardzo Fajna Giwera :F Quote Link to post Share on other sites
stockmann Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Foka, jedno tylko mi się przypomina jak na to patrzę: http://zdjecia.strona.pl/20060311Tricity/i...es/355_5568.JPG To: http://files.boardgamegeek.com/bggimages/pic57091.jpg ;) Fajny styl, taki alternate reality :) Coś w rodzaju Red Storm, tyle że zamiast np. Rosji to Polska jest odrębnym mocarstwem walczacym na frontach. BFG, widzę M, jaki model ? Quote Link to post Share on other sites
Sand Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 BFG, widzę M, jaki model ? S-system (w razie co pytaj Dee o szczegóły) Quote Link to post Share on other sites
zia Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 W Doom II: HoE nie było to czasem nazwane Big Freaking Gun przez bohatera? Albo Frigging czy jakoś tak ... Może się mylę, ostatni raz grałem w to ok 9 lat temu. Ogólnie podziw i szacunek dla obydwu sprzętów ( i konstruktorów ), ciesze się że w czasach, gdy wyznacznikiem wartości dla większości stały się FPS'y na identycznie wyglądajacych kolejnych klonach M4/M15/M16/Mi24 etc etc komuś chce się jeszcze coś takiego robić :). Quote Link to post Share on other sites
skunks Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Ja mam nieco inne pytanie: Czy ten przód tego BFG jest nakładany na RISy czy na stałe? Pzdr Skunks Quote Link to post Share on other sites
trex Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Hardcorowoto wygląda ten BFG - można rozgrywać scenariusze science fiction typu - lądujemy na obcej planecie i polujemy na robala :wink: :wink: Quote Link to post Share on other sites
aNaRkI Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Dobre:D Niech ktoś jeszcze zrobi rocket luncher i railguna i gramy w q3 w realu :wink: Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Niech ktoś jeszcze zrobi rocket luncher i railguna i gramy w q3 w realu i polujemy na robala A kto zrobi robala? :P :lol: Quote Link to post Share on other sites
:KAFTAN: Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Foka, jedno tylko mi się przypomina jak na to patrzę: http://zdjecia.strona.pl/20060311Tricity/i...es/355_5568.JPG To: http://files.boardgamegeek.com/bggimages/pic57091.jpg bo oto chodziło :D Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 13, 2006 Author Report Share Posted March 13, 2006 Dobre:D Niech ktoś jeszcze zrobi rocket luncher i railguna i gramy w q3 w realu :wink:Mamy już Paznerfausta, Panzerschrecka i armatke Pak 35 (a dokładniej Promant ma)...Jeszcze jakieś pomysły? :P Quote Link to post Share on other sites
trex Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Julas jak koledzy stworzyli taki sprzęt to zrobienie robala jest bułką z masłem :wink: Quote Link to post Share on other sites
hEx Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Była już bomba atomowa w asg ? ;) Quote Link to post Share on other sites
Funky Bastard Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Plizzz MTV pimp my M4A1 to KAFTAN's cacko... Quote Link to post Share on other sites
Kaleb Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Chyba założe program pimpmygun :P , co do railguna to dało by sie zrobić :D ( jakby sie ktoś znalazł z aegiem do przeróbki to moge sie tego podjąć :) ) chyba sie kiedyś za niego wezme, narazie leci morita z starship troopers :). Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Robale też już były. Gdzieś są fotki Rhotaxa z Zahconu - tego co ten koleś zrobił ze sobą przy użyciu skórzanych ciuchów i dużej ilości taśmy klejącej to po prostu nie da się opisać. Przyznaję, że jeszcze się ekipa z REBELa nie wzięła za Działo Morita. Ale jeszcze niech kilka Pulse Rifle'ów zrobią, bo sam chcę u nich jeden zamówić ;) Pozdrawiam Kret Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Była już bomba atomowa w asg ? ;) była Kaleb a gdybym podrzucil Ci moją starą emkę to mógłbyś pokombinować coś z nią?? Oczywiście jesli chcesz. Quote Link to post Share on other sites
Kaleb Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Spokojnie krecie, w przyszlym tygodniu jade po materialy to skończe body do pulsa. Musze coś w końcu skończyć, bo ten smartgun to tez narazie wersja beta jest. Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Giwery zarąbiste, ktoś ma talent i dużo czasu, pozatym orientuje się ktoś co do broni z starship troperrs ? chodzi mi o to czy takie coś istnieje (bo kiedyś mi w tv migneło coś identycznego i to nie była kolejna część ST) i czy ktoś posiada zdjęcia itp. tej giwerki. Quote Link to post Share on other sites
lup Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Mamy już Paznerfausta, Panzerschrecka i armatke Pak 35 (a dokładniej Promant ma)...Jeszcze jakieś pomysły? dajcie czas Promantowi to na strzelanke tygrysem ze sklejki przyjedzie ;) nie dałem rady na marchant-a... z czego jest zrobiony BFG? kartoon? Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Ukesu zapewne chodzi Ci o karabin "Morita"" Tu troche jest na ten temat :) http://www.starshiptroopers.net/Weapons.html Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Kaleb, z czego robisz Moritę? Na Arniesie złożyli ją z obudowy kupionej od filmowców, gazowego Skorpiona i bodaj Hardballera CG albo jakiejś innej taniej pompki. Ja z kolei zamierzam się na coś w stylu spluwy Blade'a - byle tylko mieć RIS'a albo trzy na tym moim nieszczęsnym Ingramie :P Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Ta morita jest bardzo podobna do famasa. Może z tym da rade coś zrobić. Quote Link to post Share on other sites
kernest Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Powiem tyle - świetna robota, mimo że nie siedzę w tym klimacie zbytnio, to naprawdę respect dla Twórcy 8O pytanie tylko - czy koszty przeróbki wyniosły jakąś logiczną sumę, czy drugiego AEGa? :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Westie o risy nietrudno ^^ kupujesz jakiegos rozwalonego taniego springa na allegro ( jakies m4ris) i masz 4 risy do dyspozycji :P ja odkupilem jeden od kumpla z jego posypanego taniego m4 i bede montowal pod tlumik do mojego mp5sd2 a on w swoim famasie TM wrzucil na foregrip :) wyglada i funkcjonuje calkiem calkiem :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts