hammer91 Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Znowu zamówiłem z praszki. Termin: początek lipca, lub później bo zamówienie częściowo niestandardowe. Właśnie czekam na paczkę :-P znowu miesiąc przed terminem! Szkoda że mam już wszystko co chcę, bo zamawianie u nich to sama przyjemność! Fantastyczna firma! Quote Link to post Share on other sites
Marcin_S Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Bardzo dobry kontakt, towar bardzo dobrej jakości. Czas oczekiwania, długi, nawet bardzo, ale widziałem co mnie czeka i co więcej warto było. Polecam, ode mnie również duży + Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Dawno tak dobrze nie zostałem obsłużony. Zamówienie złożone w zeszłą środę, od razu poinformowany, że może zostać zrealizowane pod koniec czerwca, bądź nawet na początku lipca. Poprosiłem ładnie obsługę by postarali się, abym 26 miał już kamizelkę, gdyż jest mi potrzebna. Dostałem odpowiedź, że nie wiedzą czy dadzą radę, i że nie obiecują. A dzisiaj kurier zawitał do moich drzwi ze świeżo uszytą kamizeleczką. Wielki, wielki PLUS Quote Link to post Share on other sites
suharinho Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Zamówiona KP-8, ładownice i pas nośny PNB-6. Wygląda solidnie i estetycznie. Kontakt i obsługa sprawna, szybka i miła (bardzo miła Pani:) ). Zamówienie zrealizowano przed wyznaczonym terminem Jeden minusik za źle włożony pasek przy kamizelce; przed przełożeniem przez klamrę i przyszyciem do końca rzepa obrócono niepotrzebnie pasek i nierówno się układa na plecach (ciężko coś zrozumieć-wiem:) ), ale da się z tym żyć. Na akcję jeżdżę najwyżej raz tygodniowo, więc nie zawracałem im głowy, bo kamizelka była by pewnie na poprawce z 1,5 tygodnia, a "usterka" nie jest dla mnie jakaś uciążliwa. Do sedna: na pewno skorzystam z Ich oferty w przyszłości, ogólnie +, polecam gorąco. Przemek Quote Link to post Share on other sites
addams Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Witam, zlozylem zamowienie 6.07.2009, pani poinformowala mnie, ze czas oczekiwania moze byc dlugi 2-3 tyg. Poprosilem, ze jesli bylo by to mozliwe, to chcialbym otrzymac przedmioty dosc szybko(wyjazd). 10-07-2009 zamowienie zmienilo status na wyslane, po 3 dniach otrzymalem przesylke(towar oczywiscie w jak najlepszym wydaniu). Obsluga jest bardzo mila i profesjonalna, wszelkie pytania, watpliwosci wyjasniane sa telefonicznie badz emai'owo. Polecam, duzy plus za wszystko. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
boundrose Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 To z tym długim czasem oczekiwania to widać standard. W moim przypadku miał być ponad miesiąc, na co się zgodziłem. Zamówiony szpej otrzymałem już po tygodniu. Quote Link to post Share on other sites
The Fury Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 (edited) Właśnie dotarła do mnie paczka z pierwszym zawieniem MIWO Praszka: + mocno i solidnie zabezpieczona + w środku towar taki jaki zamawiałem + termin 10 dni roboczych, wysłane 4 dnia dotarło 5, czyli tydzień przed terminem. + kontakt - bardzo dobry, szybkie odpowiedzi na maila, marudzenie o ładownicach. Działają w sposób na prawdę godny polecenia. Kupiłem na próbę, na pewno powtórzę zakupy i zakupię to co mam upatrzone. Edited January 11, 2010 by The Fury Quote Link to post Share on other sites
botau Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Drugie moje zamówienie w Miwo Praszka. W zeszłym roku musiałem czekać prawie 7 tygodni na przesyłkę, a tym razem produkty dotarły do mnie juz po tygodniu. Plus! Po złożeniu zamówienia postanowiłem dokonać w nim paru zmian, nie było z tym żadnych problemów. Plus! Przesyłka kompletna i oporządzenie sprawia wrażenie wysokiej jakości. Mam nadzieję, że będzie się spisywać nie gorzej niż to kupione poprzedniej zimy, z którego jestem bardzo zadowolony. Gorąco polecam! Duży PLUS Quote Link to post Share on other sites
Yeneth Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Kolejne zamówienie i kolejne plusy: + za bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy + za błyskawiczną realizację zamówienia i to szpeju w wersji "custom" + za jakość wyrobów (szczególnie biorąc pod uwagę stosunek do ceny) Quote Link to post Share on other sites
The Fury Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Kolejne zamówienie z Miwo Praszka właśnie u mnie wylądowało. Zależało mi, żeby było bardzo szybko co zaznaczyłem przy zamówieniu. Zamawiałem w poniedziałek, dziś (czwartek) jest u mnie. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę i jej wyroby. Kontakt telefoniczny, mailowy jest po prostu wzorowy. Na pewno wrócę do nich przy kolejnej potrzebie. Mogę spokojnie polecić innym. + Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Kiedyś zamawiałem już z MIWO Military towar przez znajomego (ładownica na ramię na shellsy) i byłem bardzo zadowolony. Pomimo tego, że pomylił mi się kolor zamawianego produktu, to nie było problemu z kontaktem - uwzględnili moją prośbę o zmianę zamówienia na inny kolor. Cały towar doszedł całkiem szybko, w przeciągu tygodnia (było to większe zamówienie). + Natomiast w sobotę w nocy (może to już nawet niedziela była?) zamówiłem ponad dwadzieścia siatek maskujących. Wybrałem opcję wysyłki kurierem. We wtorek towar został wysłany, dzisiaj doszedł. Wszystko w niecałe trzy dni robocze! + Polecam zdecydowanie! Quote Link to post Share on other sites
Yeneth Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Nowe zamówienie i kolejny + Tym razem szpej robiony pod wymiary sporo mniejsze od wyjściowych wiec niemal "custom work" a jednak zamówienie szybko zrealizowane i za rozsądne pieniądze. Świetny kontakt mailowy i telefoniczny podczas realizacji zamówienia. Quote Link to post Share on other sites
mavc Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 + Za super kontakt mailowy. + Za szybkość realizacji zamówienia (9 dni kalendarzowych od zamówienia kamizelki z ładownicami i jest u mnie). + Za cenę (to głównie przeważyło w wyborze tego producenta). O jakości nie będę się rozpisywał bo nie mam aktualnego porównania . Posiadam jedynie starsze wyroby zarówno z Praszki jak i z Lublińca. Żadnych mankamentów nie zauważyłem - więc jest ok. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
forzamilan Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Byłem bliski kliknięcia 'realizuj zamówienie', ale zmieniłem zdanie. Natomiast kontakt ze sklepem jest wzorowy, jeśli macie jakiekolwiek pytania i uwagi - sklep odpowiada szybko i zwięźle. Polecam Quote Link to post Share on other sites
Dayton Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Również ode mnie duży plus dla praszki. Jakiś czas temu robiłem dosc spore zamówienie (kamza i kilka dupereli dla znajomego) kontakt pierwsza klasa. Na przyjęcie zamówienia czekałem tydzień, ze względu że mieli jakieś zamówienie za granicy. A klamoty uszyli w 2 dni. A no i towar 1 klasa. Teraz z przyjacielem zamowilismy camelbaki i od środy czekamy na przyjęcie, ale liczę że w przyszłym tygodniu będą :D Quote Link to post Share on other sites
vincenzo Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Jakiś czas temu zamawiałem szelki. Pani mnie od razu poinformowała że będę musiał na nie poczekać 2 tygodnie- jednak przyszły wcześniej. Nie pierwszy raz tam zamawiałem i nie pierwszy raz jestem zadowolony z jakości produktów z Praszki. Quote Link to post Share on other sites
BlackShaman Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Pełna profeska. Na życzenie wysłali próbki materiału oraz dopasowali regulację kamizelki pod podane prze zemnie wymiary. Czas oczekiwania na paczkę od momentu zamówienia do odebrania wyniósł nieco 14 dni. Szpej idealny. Na plus również kurier GLS zasługuje,który powiadamia w jakich godzinach będzie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts