hichel Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 I o to właśnie chodziło żeby wszyscy się dobrze bawili i byli zadowoleni :F ja też bym się śmiała jak by mnie w niewoli trzymano :wink: Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Ja sie bawilem swietnie w niewoli. Nawet za bardzo bo usmiech nie schodzil mi z twarzy jeszcze dlugo :] Dzieki FST za klimat. Dobra robota. Cheers W edit Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Aha zapomniałem być złośliwie sarkastyczno-ironiczny. Mam nadzieje, że moje pieniądze (za siebie i chłopaków oraz dziewczyny), które dałem jakiemuś gostkowi przy bramie do fortu MEU dotarły. Jeśli nie to ktoś ma więcej na wódkę , bo ja innych nie prześle jakby co. Mimo tekstu Drugą sprawą jest baza 24th MEU(SOC), budowana na tydzień pzred zlotem. Baza będzie dostępna dla wszystkich ersoftowców, jednak nocować może w niej tylko personel 24th MEU. Z integracją w rzeczonej bazie, która będzie sie mieścić pod drugim spichlerzem nie ma żadnego problemu. nie zostałem wpuszczony do bazy a na siłę nie będe się wpychał. Na całe szczęście razem z gronem, które przybyło na stronę Rebelii znaleźliśmy sobie pożyteczne zajęcie. Przy okazji dzięki Krecie za odwiedziny (i trafienie w ciemności). To pisze w celu wyjaśnienia na wypadek pogłosek, że opłaty nie były wnoszone. Ja za grupę zapłaciłem i to po manewrach. Jeśli kasa nie dotarła to na pewno nie z mojej winy. Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 ja bylem z niewoli niemal zadowolony... ale koza nie poczestowali i to uwazam za obraze mej amerykanskiej istoty :] Ale przynajmniej mialem przy sobie zdobycznego (a raczej darowaneg) kangurka wiec chociaz on mnie pocieszal Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 hm... no to coś mi tu nie gra... jak dla mnie odgrywanie postaci to naturalność - czyli nie śmieję się raczej jak do mnie mierzą z broni :> bo jeśli nie odgrywamy, to zasady airsoftu mówią jasno o celowaniu do ludzi dla zabawy chyba że zdjęcia pozowane, ale to nie do końca takie zdjęcia które używamy w larpie i przesyłamy do bazy amerykanów ja sobie założyłam, że jak mnie ktoś do czegoś zmusza, to się buntuję "bo nie".... dzikki to zresztą świetnie zrozumiał :wink: lub znalazł "bardzo przekonujące argumenty niemniej już nie czaję... wy graliście postaci czy nie? Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Xie ma rację w kwestii LARP'owania. Jeśli odgrywamy rolę jeńca to jego zachowanie może być różne, ale widok żołnierza zadowolonego z niewoli u Arabów, uśmiechniętego jak na gwiazdkę to nie ta bajka. "Spójrz mamo zaraz obetną mi głowę. Super, super." Owszem, w niewoli można dostać histerii i przykładowo śmiać się, ale to zupełnie inna historia. To tak przy okazji. Quote Link to post Share on other sites
zibid Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 A mnie nawet strażnik-oprawca w pupkę nie wydymał... SKANDAL! A tyle się mówiło o tym, żeby się wczuć w klimat! Dzikki - następnym razem JA! pilnuję jeńca (o ile oczywiście będzie to jeniec "pci" przeciwnej, jak nie - pilnujesz Ty!) :lol: Edit: A może to skandaliczne niedociągnięcie dałoby się jakoś nadrobić korespondencyjnie? :lol: Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Czytam tak sobie jeszcze i pomyślałam że dodam podziękowania dla Procenta' date=' Seby (którzy w MEU są) i jeszcze kilku osób, które się zarzekały że nie są lub "nie do końca są" w MEU a mieszkały w forcie MEU.... dzięki wam za to, że przyszliście się napić z nami, że znaleźliście czas i chęci by zamienić słowo... i że obóz airsoftowców nie był dla was "za daleko" Tobie Procent szczególne dzięki za wieczorne sprostopwania i za słowa, które na pewno nie były łatwe.[/quote'] Miło jest czytać takie rzeczy. Żałuje tylko, że to wszystko, co mogłem wtedy zrobić. zdjęcia zobaczysz niebawem (mam niezłe sprzątanie w "Zielonym" więc się przeciąga) - sa super! Już zapomniałem, że robiono mi jakieś perwers-foty, no ale czekam z niecierpliwością :D . Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Xie, jesli to bylo do mnie to dzieki bud. Ty napewno wszystko zrobilas jak nalezalo. Dzikki, z calym szacunkiem ale Cie w tamtej sytuacji nie bylo. Kwestie LARPowania nie sa mi obce ale dzieki za 'przypomnienie'. To tak przy okazji. :wink: Cheers W Quote Link to post Share on other sites
BoT Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 http://www.fst.udp.pl/galeria/borne_sulino...2006/ASG112.JPG Ślicznie wyszedłem na tym zdjęciu:D Hichel, dzięki za fote;-) Mam nadzieję, że byłem dobrym niewolnikiem;P Kh kh - naprawdę, bawiłem się wyśmienicie. Pozdrowienia dla całego FST:] Quote Link to post Share on other sites
McQ Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 A mnie nawet strażnik-oprawca w pupkę nie wydymał... Widzisz, Xie, następnym razem wybieraj lepiej oprawców - był Zibid, byłem ja a ty wziełaś tego kozolubca Dzikkiego... :lol: Samaś sobie winna, że nic z tego co miało wyjść nie wyszło 8) Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Nastepnego razu nie bedzie... stworzymy konkurencje dla Shanon Security i bedzie Royal Security ew. Xie Security :] Nie pozwolimy sie nikomu do niej zblizyc... nawet jej samej :P Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Nie macie szans. Lepiej wynajmijcie nas ;) Quote Link to post Share on other sites
Rataj Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Ja mam tylko pytanie jak dzielny Interpol znalazł dowody skoro odtransportowaliśmy wszystko (pieniądze' date=' dokumenty, faktury, laptopa) na lotnisko i odleciały do kraju bez umów ekstradycyjnych. Świadkowie odlecieli razem z "dowodami".[/quote'] Ale były zeznania bossa :) no i fotki swiadczace o powiazaniach hamerykanskich dowódców z "typami spod ciemnej gwiazdy" :) Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 oj Kret, zebys sie nie zdziwil... damy rade wam wszystkim a jak nie, to w odwecie spalimy wasze kobiety i zgwalcimy wasze domy!! Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Fotki Interpolu z dowodami są zrobione po grze. To fotki z rekwizytami. Interpol zdobył zeznania handlarza (próbujemy jakoś przerzucić to na formę elektroniczną), kopie niektórych faktur i papierów które Akrab przekazał obciążając dowódców amerykańskich oraz pewne dowody na avestańskie pochodzenie dużej części uzbrojenia. We wrześniu Kabzior robi grę w Trójmieście w atrakcyjnym choć trochę niebezpiecznym terenie, osoby nie chcące czekać roku do kontynuacji zapraszam serdecznie. Quote Link to post Share on other sites
Fajek Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Ma ktoś jakiś kontakt do "Shannon Security" ? Chciałbym sie nająć na następny rok ; p Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Zgłoś się do Wita. Albo do mnie. Kthulhu - nie macie szans jako konkurencja. My nie zajmujemy się dystrybucją kobiet i kóz, nawet w działce budowlanej za bardzo nie siedzimy (tylko bazy wojskowe i kafejki) tylko systemami "conflict resolutions" oraz "dostarczaniem naszym Klientom holistycznych rozwiązań problemów związanych z bezpieczeństwem". Pamiętać proszę - Shannon Securities było prywatną firmą, i to w dodatku specyficzną, bo akceptowali ich zarówno Arabowie jak i Amerykanie. Wiele sobie nie postrzelali, ale odwrót na lotnisko podobno był niezły :D Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Nie macie szans. Lepiej wynajmijcie nas ;) Chciałeś' date=' drogi kliencie, powiedzieć [b']ich[/b], prawda ? :-) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Nastepnym razem weźmiemy się porządnie do rzeczy i ściągniemy paru fanatyków do rozrywki ... mamy w swoich szeregach Gawona, a dla niego hasło KABOOM to jak melodia duszy. I nie ma przebacz na widok fanatyka z pasem samobójcy skończą się nędzne próby brania do niewoli. Będzie niekontrolowana fala przemocy i już. Wtedy proszę śmiało próbować szukac śladów czegokolwiek. Będzie jasno jak w Sylwestra. Wraith ty się nie unoś. Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi. Co do mojego kozolubstwa to po prostu jesteście zazdrośni i tyle. Aha i już więcej nie dostaniecie nawet kłaczka ... to ja do was z sercem i zwierzyną hodowlaną a wy mnie sztylet w plecy. Brutusy. Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 hehe, slady czlowieka?? cos czuje ze za rok interpol bedzie mial zadanie dodatkowe: dostana woreczki i beda po terenie szukac szczatkow... za zlozenie calego fanatyka dostana bonus :P Quote Link to post Share on other sites
Rataj Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Fotki Interpolu z dowodami są zrobione po grze. To fotki z rekwizytami. te fotki owszem ale Chris zrobił zdaje sie równiez fotki ze spotkania Twojego Krecie z dowódcami hamerykanskimi nie wiem czemu ich nie ma chyba ze w koncu ich nie zrobił to wtedy własnie nas pojmał cholerny germanski oprawca przy pomocy zdrajcy Kaprala Quote Link to post Share on other sites
chris-spat Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Jak to nie ma? A to to co? Od lewej: Dowódca sił US, handalrz, dowódca Marines. http://www.ufotki.info/uploads/f9f46f0845.jpg I jeszcze uśmiech do kamery żeby wątpliwości nie było: http://www.ufotki.info/uploads/96502ba1c1.jpg Quote Link to post Share on other sites
owiec Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Jestem boski! :lol: Jesteś cienki - ja zrobiłem to teraz w czasie operacyjnym 1h 45min! Bez przerwy nawet na siku! Wrażenia ze strzelanki - chaos a miało być zorganizowane. Inaczej to sobie wyobrażałem..... Aczkolwiek już w pierwszej godzinie Zibid i ja znaleźliśmy i wystawiliśmy kolegom Główną Bazę <tfu> Hamerykanów <twu> :lol: Wrażenia ze Zlotu Pojazdów Militarnych i okolic - bezcenne. Do tej pory byłem na zlotach: 1. Twierdza Modlin - "Atak Skorpiona" - organizowanym przez Tadeusza 2. Tomice - Iglo 2006 - "Szkarłatny Mróz" - organizowanym przez Tadeusza 3. Litwa' date=' Vilno - "First Response" - organizowanym przez Mariusa 4. Słowacja - "Mashtoor Oilfields" - organizowanym przez Omega Black 5. Borne Sulinowo - "bez nazwy" - organizowanym przez MEU[/quote'] Mejdżer Dax - nieśmiało przypomnę, że byłeś jeszcze, maj best frend, w Afgaraqu - nawet klimat był podobny.... Tyle, że nie nazwaliśmy tego oficjalnie zlotem... Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Chciałeś' date=' drogi kliencie, powiedzieć ich, prawda ? Smile[/quote'] Oooops... no właśnie tak chciałem powiedzieć. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts