Guest PYRA Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Czy ma jakieś specjalne wymagania co do sprzętu?? Tylko nie wiem czy moje łącze to wytrzymie, mam radiówke i na Wolfenstein ET mam czasami straszne lagi :( moje parametry Typ procesora AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+ Pamięć fizyczna 768 MB (PC133 SDRAM) Ekran: Karta wideo RADEON 9550 Secondary (128 MB) Karta wideo RADEON 9550 (128 MB) Akcelerator 3D ATI Radeon 9550 (RV350) Nanteris fajnie by było spotkać cie w grze i odpłacić za Ogame :D :P Quote Link to post Share on other sites
K4MIL Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Minimalne wymaganie sprzętowe( z pudełka z gry) Systemy Windows 2000/XP 1,3 Ghz Pentium 4 lub odpowiednik AMD 256mb RAM 4x napęd CD/DVD 64mb karta graficzna zgodna z DirectX 9(ATI 7500, NIVIDIA MX440 I NOWSZE) karta dźwkękowa zgodna z DirectX 9.0b, stałe łacze internetowe niezbędne do gry wieloosobowej 2GB na twardym dysku DirectX 9.0c (znajduje się na płycie z grą) POŁĄCZENIE INTERNETOWE POTRZEBNE DO AKTYWACJI W TRAKCIE INSTALACJI I DO GRY W SIECI Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 dzięki bardzo Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted November 29, 2006 Author Report Share Posted November 29, 2006 Prya od Ogame dawno sie już uwolniłem ;) , a na sieci szukaj mnie pod takim samym nickiem jak na WMASG ;) Quote Link to post Share on other sites
mac10 Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Witam Mam pytanie, bo się pogubiłem. A mianowicie: Czy po zakupie gry w sklepie ponoszę jeszcze jakieś koszty? Może to głupie pytanie, ale na przykład założenie konta w steamie coś kosztuje? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Mam zamiar kupić sobię tę grę w niedalekiej przyszłości i chciałbym po prostu rozwiać wątpliwości. PS. Czy RO jest podobna do multiplayera CoD:UO? Quote Link to post Share on other sites
K4MIL Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Nie, po zakupie gry nic więcej nie płacisz, rejestracja w steamie jest darmowa. A o jakie podobieństwo Ci chodzi? Na gry-online.pl według nich gra podobna jest do ET :| Quote Link to post Share on other sites
mac10 Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Chodzi mi o to, iż w CoD:UO mapki są raczej spore, np.: Foy, no i można tam jeździć różnymi pojazdami: czołgi dzipy. Czytałem w recenzjach, że w RO jest podobnie. Wczoraj założyłem sobie konto i sciągnęłem pre-loading RO, w dniach 7- 10 grudnia można sobie pograć za darmo w steamie. Kurde gra sciągała mi się chyba z 7 godzin, mimo, że mam kabel o prędkości 4mb. Ciekawe jak to będzie, jak mi się spodoba to chyba sobie kupię tę grę. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Fizia Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 WitAM , Cześc Pyra jak bedziesz gral to szukaj FST_Fizia albo Charllsa lub PFT-Wonski ja gram codziennie Karol jak bedzie miał neta też a Wonski jak mu wisi Pozdrawiam , Fizia Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Czekam niecierpliwie na gre, a że z mojej zapyziałej prowincji jest za daleko do empiku, moze AUX ściagnie gre do swojego sklepu. Fajnie by było miec serwer gdzie by byli wszyscy z ASG, może jakiś team by się zrobiło ?? :roll: ;-) Quote Link to post Share on other sites
K4MIL Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Też miałem taki pomysł. Może jakiś klan? Jakieś składki, żeby serwer zrobić, choćby na shooters.pl. Powiedzcie co o tym myślicie. Quote Link to post Share on other sites
gryzly Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Czesc A i Ja dołączyłem do grona airsoftowców grających w RO. Powiem tyle gra świetna, powiedział bym prawie jak Americas Army w świecie WW2. Pozdrawiam Krzys Quote Link to post Share on other sites
mac10 Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Pograłem trochę w RO i musze powiedzieć, że gra nie zrobiła na mnie wielkiego wrażenia. Owszem klimat dobry, grafika ok, realizm też. Nie podoba mi się natomiast zbyt długie wczytywanie map oraz to że są ograniczone ilości poszczególnych klas postaci, a co za tym idzie również broni. Wchodze na jakich serwer, na którym jest sporo ludzi i do "wyboru" mam jedynie karabin, który nie ma szans na bliski dystans z pistoletem maszynowym. No i cóż zrobić? Można wziąść jakis inny od poległego, ale po respie znów trzeba szukać broni. No nie wiem czy kupie sobie pełną wersję. Zobaczę. na razie Quote Link to post Share on other sites
AdRain Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 I jeszcze dodaj, że nie masz celownika tkaiego białego iksika na środku ekranu, REALIZM a myślisz, że na rpwadziwym polu bitwy było 40 snajperek i 2 gosci z mosinami?? BUAHHAHAHAHAH ;) to jest realizm... tu nie biega sie z: PPSZą, Snajperką, Pistoletem i pf'em... to jest realizm.. zapraszam AKTYWNYCH i mających czas na gre do klanu AC stronka www.ac-clan.org ;) Quote Link to post Share on other sites
K4MIL Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 i do "wyboru" mam jedynie karabin, który nie ma szans na bliski dystans z pistoletem maszynowym. No i cóż zrobić? Co zrobić to co ja robie-załozyć bagnet i strzelać-jak podejdą bliżej to ciach z bagnetu-mi sie tak na mapie kaukasus połowe rusków przy katedrze udało wybić przy małym wsparciu rkm-u i dzięki temu wygraliśmy. AdRian-macie jakieś serwer klanowy gdzie można byłoby sie zgłosic pograć? Quote Link to post Share on other sites
mac10 Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 AdRain słuchaj jak ci sie chce realizmu to zaciągnij się do wojska i jedź do Iraku lub Afganistanu i sobie postrzelaj. Ja chce tylko równych szans dla wszystkich. Jak wchodze na serwer to zwykle mam tylko możliwość grania riflem, a jak na przeciw ciebie wyskakuje gość z ppshą to możesz tylko paść trupem. Bagnet? To samo co powyżej, pozatym ten wariant jest raczej dla profesjonalistów i farciarzy, nie sądzisz K4mil? Quote Link to post Share on other sites
K4MIL Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Wiesz, gram dopiero ledwo ponad miesiąc i nie uważam siebie za profesjonalistę. Po za tym fart się zawsze przyda, nie tylko przy grze na bagnety. Po za tym jak koleś podejdzie odpowiednio blisko i ciebie nie zauważy albo będzie strzelał do kogoś innego to szybki atak i po kolesiu. Quote Link to post Share on other sites
AdRain Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 www.ac-clan.org :) serwer niedługo powinien być, zapraszam aktywnych... AKTYWNYCH graczy.. jeżeli gra Ci sie znudzi za tydizeń to nawet nie ma sensu pisać Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted December 18, 2006 Author Report Share Posted December 18, 2006 No to z kar98 stosujesz inna taktyke , nie pchasz sie do przodu tylko trzymasz na dystans... to nie quake :P Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 :killer: od paru dni jestem jako Pyra.pl :killer: można mnie spotkać na polskich serwerach, zawsze po odpowiedniej :twisted: stronie :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
maly jamnik Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Zależy od mapy na GreyGhostOfWar walisz bagnetem do przodu...taka specyficzna mapa Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Oststnio znowu odpaliłem gierkę. Pograłem kilka dni i mnie znudziła. W sumie ta gra to taki standardzik, nic specjalnego. Jedyne co jest fajne to: "Bajkał, bajkał, tu zwiezda..." ;) Quote Link to post Share on other sites
Morn Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 W sumie ta gra to taki standardzik, nic specjalnego Tu się nie zgodzę. Szczerze mówiąc to nie grałem w lepszą grę niż RO ahhh... jak ja uwielbiem biegać z PePehą i walić seriami w niemców :killer: a nick mam Morn666 Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Tu się nie zgodzę. Szczerze mówiąc to nie grałem w lepszą grę niż RO Ta, ale czym RO się wyróżnia? Co najwyżej pewnym realizmem, bo jako tako to raczej nic nowego do gatunku nie wnosi. Quote Link to post Share on other sites
Morn Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Wg mnie to głównymi czynnikami są klimat i realizm Oczywiście nie mówię, że jest to gra dorównująca CoD 3, ale RO jest grą za 30 zł Quote Link to post Share on other sites
SoH Jasio Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Realizm to główny plus tej gry jak i cena :) Gra poprostu wypas i super, jest coraz wiecej graczy, najbardziej lubie walki pancerne, bo mam juz niezla wprawe , oraz ostatnio snajperstwo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts