sawikII Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 witam zastanawiam sie nad kumpnem tej giwerki :) prosze o opinie o niej i czy warto http://www.taiwangun.com/index.php?str=pro...&product_id=208 Link to post Share on other sites
piociek Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Warto. Masz z 20 innych tematów o tej replice. Link to post Share on other sites
Brayli Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 A ja dołoże swoje 3 grosze. Ostatnio u Krakmanów pojawiło się to: http://www.taiwangun.com/index.php?str=pro...&product_id=508 Czy ktoś już może ma tą strzelbkę? I ktoś rozkodował, co to jest JT ? Jestem bardzo sceptyczny co do tych 300fps-ów i hop-up'a. Miałem coś bardzo podobnego (Cyma P.799A), brak hopa, plastikowa lufa 3 członowa :| i kloc z cementu w kolbie. Rozpękła się w 100 miejscach po upadku spod ściany. Jaką to ma lufę, czy solidna konstrukcja, i co z tymi 300fpsami? Link to post Share on other sites
Bociano Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Jest o tym temat w sprężynowych.Jest to kopia repliki Benelli M3.Jako, że sprzedaje to krakman to sądzę, że może to być ciekawy rywal dla DE. Link to post Share on other sites
Lukas.72 Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Ak warto kupić tę replikę....A co do tego benelli-ego to kto wie... bo wygląda bosko.. Link to post Share on other sites
Papuaz Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Mojemu kumplowi rozpadł się na 1 strzelance . Ale możliwe, że miał jakiś wadliwy egzemplarz. Pozdro! :-P Link to post Share on other sites
FIFEK Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 bardzo dobra replika mam ją od stycznia i nic sie jej nie stało zasieg extra bo az ok. 45m na bezwietrznych warunkach. POLECAM FIFEK z ARW !!!! :uśmiech: Link to post Share on other sites
SebekASGManiak Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 No to ja też się na niego zdecyduje :] PS Tym razem okularki do repliki to także shit który pada po 1 strzale ? Link to post Share on other sites
tnicu Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Sebek, co do okularów i samej repliki to prawdopodobnie będę mógł coś napisać bo kumpel zamówił u krakmana i shotgun jutro powinien się pojawić, jak zobaczę, obmacam i postrzelam to dam znać. Link to post Share on other sites
rdk Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Okulary sa ok, wytrzymują strzał z blizka bez najmniejszego śladu :) Link to post Share on other sites
militarius5 Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Jest już dużo tematów o tych replikach więc proszę moderatora o zamknięcie tego tematu :) A z takimi pytaniami to do zielonych... Link to post Share on other sites
Guest m_kozub Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 witam zastanawiam sie nad kumpnem tej giwerki smile.gif prosze o opinie o niej i czy warto http://www.taiwangun.com/index.php?str=pro...;product_id=208 Jeśli nie masz więcej kasy, to jak na tą klasę cenową, to całkiem porządna replika. Link to post Share on other sites
Zexu Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Ten shot ma regulacje hu co jest niewatpliwie atutem, heh sadzac po wygladzie to niewiele sie rozni konstrukcja od m47 z double eagle, ale ma wieksza moc, de ma chyba z 250fps. Moj podstawowy gun to shotgun JT-3A (tez od krakman`a) niestety brak regulacji hu zmusza (chyba ze ktos rozkreci replike i sprobuje regulowac na wlasna odpowiedzialnosc, ja rozlozylem m47long z double eagle i nie moglem za cholere zlozyc) do kupna ciezszych kulek, ja przez dlugi czs uzywalem 0.23 ale ostatnio sprawdzilem 0.20 i o dziwo leca juz lepiej (pewnie hu sie wyrobil) Link to post Share on other sites
Guest Specskorpion Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 witam zastanawiam sie nad kumpnem tej giwerki smile.gif prosze o opinie o niej i czy warto Mam ją, ale jakiś wadliwy towar, gdyż nie chce sie przeładować. Na szczęście już jutro wysyłam i dostanę nowy, albo ten zostanie naprawiony. Ogólnie warto go kupić. Waga 1400 g. Regulowany HU Hop Up <<==>> Normal. Wygląd niezły jak za taką cenę. W środku nie wiem, nie rozkładałem, żeby mi uznali gwarę. Niestety nie znam jego osiągów, gdyż tak jak pisałem, był to jakiś wadliwy towar. Link to post Share on other sites
sledz Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Jedno pytanie: można zdjąć kolbę z "tacticala", tak, żeby został sam chwyt? (shot wyglądałby jak zwykły short). Link to post Share on other sites
Guest Specskorpion Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Jedno pytanie: można zdjąć kolbę z "tacticala", tak, żeby został sam chwyt? (shot wyglądałby jak zwykły short). Można, tylko brzydko wygląda. Link to post Share on other sites
Errhile Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Można, tylko brzydko wygląda. Well... nie można. Ostatnio przekładałem. Możesz ewentualnie zdjąc trzewik kolby (czyli w sumie całą część ruchomą), ale zostanie ci pręt, po którym się ona porusza. Wyglądać to będzie dziwnie, i watpię, aby było wygodne. Obcinanie tegoż pręta będzie wiązało się z koniecznością zaślepiania dziury po nim (upierdliwe zapewne, ale dało by się zrobić - żywica czy coś...). Radziłbym po prostu poszukać kogoś, kto ma na zbyciu chwyt pistoletowy od wersji short (np. bo mu sie strzelba popsuła) i przełożyć. Link to post Share on other sites
Guest Specskorpion Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Możesz ewentualnie zdjąc trzewik kolby Właśnie o to mi chodziło. Link to post Share on other sites
Mates Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Na temat tego shota mogę nieco powiedzieć, więc... ;) Replika, jak na tą cenę jest bardzo dobra. Kulki ciągną nieźle, co prawda nie elektryk, ale sama moc większa niż w niejednym AEGu. Chodzi dobrze, szybko, pump-action umożliwia nam walkę na całkiem przyzwoitym poziomie. Szybkoładowara w zestawie, co daje nam dobry sposób ładowania. Jeśli chodzi o linka, którego wkleił Brayli - to adres kulek? Chyba zmienili ;) Reasumując, jak na taką cenę to dostajesz bardzo przystępną replikę, w sam raz na rozpoczęcie zabawy ;) Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
szymcio Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 A jak "zgrać" ze sobą shotguna i szturmiaka. Czy strzelbę na plecy, czy jakoś na pasie? pozdrawiam:) Link to post Share on other sites
HAosX Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 żal.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts