HH_fan Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 http://www.military.pl/?prod=10665&cat=30 Heh, chyba pierwsza choinka tej firmy. I tu moje pytanie czy ktoś ją ma i jak się sprawdza w boju. Pozdrawiam Edit 1- Poprawa nazwy topicu. Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Well- może oznaczać "no cóż", "a więc",itp. lub po prostu nazwę producenta shit-aegów. A tak poza tym: karabin wygląda co najmniej dziwnie... Link to post Share on other sites
Tropiciel Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 tylko repliki wella maja tak odlaczana kolbe Link to post Share on other sites
Gerlach Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 8O lol, nie wierze żeby to była replika cyberguna, skąd te super kolimatory i latarka z kiosku, ten model to napewno od chinczoli pożyczył :ściana: Link to post Share on other sites
Karczycho Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Well- może oznaczać "no cóż", "a więc",itp. lub po prostu nazwę producenta shit-aegów. A tak poza tym: karabin wygląda co najmniej dziwnie... lol , chce się dowiedzieć na jakiej podstawie wysnuł wniosek , iż to WELL. [ Dodano: Sro 18 Paź, 2006 ] tylko repliki wella maja tak odlaczana kolbe a chuja tam , przyjrzyj się zdjęciom w wellach kolba nie jest odłączana w taki sposób. Link to post Share on other sites
Medi Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Karczycho - język|kultura - słowne upomnienie. Narazie można tylko gdybać ale mi to wygląda na wella/cyme na licencji CG z trademarkami... Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Goła wersja http://military.pl/?prod=10666&cat=30 Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Dzwoniłem i ustaliłem: - Repliki sie nie da złamać, rozkręcana - Przednie łoże ma luzy :| Link to post Share on other sites
Gorek93 Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 wooow ja dobrze widze to ma 300kulkowy magazynek??????? Tak magazynek jest na 300 kulek ( ale lepiej było by gdyby był low-coup ), przynajmniej tak jest napisane na military.pl . wydaje mi sie że replika o której mowa jest gorsza od M16A1 bo jednak ją wybrałem Link to post Share on other sites
karbo Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 No to czekamy na recenzje Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Jak widać poszli po rozum do głowy i zeszli z ceny do 130zł :) Link to post Share on other sites
thor_ Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Miałem to to w rękach i powiem tyle: na ścianę idealna sprawa ładnie wygląda, nie trzeba solidnego haka (bo jest strasznie lekka). Do strzelania dałbym sobie spokój. Link to post Share on other sites
Recommended Posts