Yahalom Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Wyniki z chrono (pochodzą z airsoftretreat) BE G36K Military AEG(V3 Gearbox)(Stock, 1 Gun) FPS Range 286-306 Average 298.5FPS .83J(48 shots(.20gm)) FPS Range ? Average? FPS .?J(0 shots(.23gm)) 1200 MAh Battery at 9.6 Volts (4 Hrs,48 min) 250 MAh Charger at 9.6 Volts Mag Type/Capacity: Hicap rounds TM Mag compatibility: Yes with Mod, TM mags need sanding or Oring Mod Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 ten gun jest b. zachecajacy... ale razi troszke cena. jak na repliki tej klasy imho powinien byc tanszy o jakies 100-50 zl zgadzam się gdyby obiniżyć cne o jakieś 100 - 80 zł to myśle że by więcej poszło tego Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 ten gun jest b. zachecajacy... ale razi troszke cena. jak na repliki tej klasy imho powinien byc tanszy o jakies 100-50 zl zgadzam się gdyby obiniżyć cne o jakieś 100 - 80 zł to myśle że by więcej poszło tego Cena zejdzie w dół na 100%... U nas jest taka jaka jest ponieważ sprowadziliśmy 2 AEGi i 2 pistolety jedną przesyłką, więc drogo wyszło. Do tego dowalili nam chyba maksymalne cło jakie się dało Analogicznie, im szybciej te 2 się sprzedadzą, tym szybciej będzie niższa cena :) Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 czyli ktos musi iść na pierwszy ogień Quote Link to post Share on other sites
AirBorne Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 chlopaki, poswiecicie sie? :D :lol: Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 mi jest ciężko skombinować kase na kulki więć ja odpadam Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 mi jest ciężko skombinować kase na kulki więć ja odpadam Nie ma to jak napisać posta wnoszącego coś ważnego do tematu :roll: Jak cena pójdzie w dół o tyle co wyżej napisaliście to nic na tym nie zarobimy... a przecież o to też chodzi :wink: Quote Link to post Share on other sites
AirBorne Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 imho jesli w ogole nie pojdzie w dol to tez nic nie zarobicie :D a jesli cena spadnie to o ile? tak mniej wiecej ;) Quote Link to post Share on other sites
wurst Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Żeby kosztowało tyle co Aug BE ~420 zł to już bym dawno recke napisał, ale 520 zł za plastikowe szkiełka to troche za dużo.Dorzucam 20 zł i mam boską S-system PJ. Trzeba było nie pisać że obniżycie cenę bo wszyscy tylko na to czekają :wink:. <edit> zapytałem airshitguns czy maja zamiar sprowadzić to g36 i o dziwo odpowiedzieli po dniu że nie.Czyli zbrojownia ma na tą replike monopol więc nie spodziewajmy się szybkiej obniżki ceny Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 no myśle, że 450 to by była rozsądna cena bo przecież to jest podobne do G3 SAS Quote Link to post Share on other sites
1337 Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Ty nie masz kasy na kulki, więc odpadasz. A tak ogólnie to racja mógłby być trochę tańszy ale razi mnie to szkiełko powiększające ;/ Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 kupił go już ktoś ? bo ja mam zamiar coraz większy Quote Link to post Share on other sites
haxigi Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Witam! Mam pytanie : Czy to KLIK jest identyczne jak ten g36k nad którym trwa tutaj debata ? Quote Link to post Share on other sites
Cyku Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Tak, to dokładnie to samo. Ale musisz pamiętać, że w Niemczech są pewne ograniczenia co do ASG, m. in. max 0.5 J i tylko ogien pojedynczy w replikach. Quote Link to post Share on other sites
haxigi Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Tak, to dokładnie to samo. Ale musisz pamiętać, że w Niemczech są pewne ograniczenia co do ASG, m. in. max 0.5 J i tylko ogien pojedynczy w replikach. Czyli oni każdą replikę rozbierają i zaniżają jej osiągi oraz ustawiają tylko pojedyńczy tryb ognia ?? bo z tego co czytam w opisie: Feuermodi: Semi- und Vollautomatik Jest tryb ciągły i pojedyńczy ... Quote Link to post Share on other sites
comando44 Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Ktoś już to kupił? W sklepie przy replicece jest lista przedmiotów które brali ludzie, którzy go wzieli, więc ktoś kupić musiał. A cena wciaż nie do przełknięcia, info brak... Quote Link to post Share on other sites
ratman1809 Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 czy ktoś może mi zmierzyć średnicę otworu w tej pseudolunecie ??? Quote Link to post Share on other sites
Walduś_18 Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 (edited) dobra, a jak się ta machina spisuje na "forncie"?? I na jak długo starczy w nim bateria?? Ten, kto ją ma niech wyjdzie z cienia i się wypowie najdokładniej w świecie :P. Edited February 1, 2007 by Walduś_18 Quote Link to post Share on other sites
von_Zakapior Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Popatrzcie tutaj... Quote Link to post Share on other sites
Walduś_18 Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 w przyszłm tygodniu POWNIENEM! miec ta replike w swoich łapkach i będzie mnie kosztowała 390,- , ponieważ kupuje ja na bazarze (nie ruskim), będe miał wszystke papiery i gwarancje :) sprzedawca sprawdzony przez znajomego ;] Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 to jak ją dopadniesz to się pochwal Quote Link to post Share on other sites
fidziux Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Witam! To jak się ma sprawa z tym plastikiem korpusu-jest cieńki czy gruby?? I co z magami?? Na prawdę nie da się kupić pasujących magazynków?? Pozdro for all: Fidziux Quote Link to post Share on other sites
_OskaR Posted February 7, 2007 Author Report Share Posted February 7, 2007 Na http://zbrojownia.com.pl/ jest za 420 Quote Link to post Share on other sites
urquell Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 No i co??? dalej nikt nie mial jej w lapkach??? Quote Link to post Share on other sites
Ruryk Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Dopisuję się do pytania przedmówcy...Replika interesującą choć atrapa lunety i nie kompaktybilne magi.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts