Moses Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Ten sam w ktorym czlowiek przy najmniejszym ruchu zlewa sie potem, ktorego wlasciwosci nieprzepuszczania wody sa fikcja, i ktory pod wplywem ognia sie kurczy. Jezeli komus sie podoba kroj ACU to niech sobie kupi oryginal ACU albo przeszyje MCCU na podobny sposob. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Jeśli ten sam - to potwierdzam słowa przedmówców - materiał nie jest tragiczny i było mi w nim wygodniej niż w helikonie Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 To ja odgrzeję kotleta po raz kolejny. Który z obecnie dostępnych mundurów w kamuflażu Marpat możecie polecić wg. kolejności. Chodzi mi o bilans wszystkich + i - każdego kamuflażu. Przypuścmy Kontraktowe MCCUU: +kontrakt -nie jest to rip-stop I tak dalej generalnie jestem zainteresowany wyborem między Propperem w kroju ACU, kontraktowym MCCUU i ewentualnie TruSpec. Czy możecie polecić jakieś inne firmy? Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Apropo porównania krojów. W teamie mamy jedno ACU MARPAT od PROPPER. Ja sam mam MCCUU kontraktowe. ACU ma fajne kieszenie, wdg. mnie mądrze rozmieszczone. Na nogach też parę bajerów. Stójka z rzepem też jest wygodniejsza od tej zwykłej u mnie. Kieszenie w MCCUU są zapinane na guziki ( wszystkie, oprócz... ) i na rzepy ( ...tych na piersiach ). W ACU jak wiadomo, wszystkie są na rzepy. Na dłuższą metę to podobno nie jest dobre rozwiązanie i zwykłe guziki okazują się lepsze. Jeśli o mnie chodzi to wybór był prosty -> musiał to być kontrakt. Nie znaczy to jednak że na ASG potrzeby produkt PROPPER'a będzie złym wyborem ;) Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Kontraktowe rozwiązanie wszystkich problemów: KLIK Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Przy okazji pochwal się ceną tego "gajerku" ;) Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 A czy ktoś może wypowiedzieć się odnośnie produktów TruSpec? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts