JAHMAN Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 w dzisiejszej gazecie lubuskiej w dodatku rodzinnym mozna przeczytac artykul o grupie echo7 Link to post Share on other sites
Johann Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 w piotrkowskich wiadomościach dnia było o jakiejś początkującej grupie z bełchatowa. Link to post Share on other sites
Otiag Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 w dzisiejszej gazecie lubuskiej w dodatku rodzinnym mozna przeczytac artykul o grupie echo7 W miarę możliwości, proszę o podanie numeru strony. w piotrkowskich wiadomościach dnia było o jakiejś początkującej grupie z bełchatowa. Jak wyżej. Przydałby się numer strony a także data wydania (ew. numer wydania). Gazeta nazywa się 'Wiadomości dnia - Piotrków' czy 'Piotrkowskie wiadomości dnia'? Link to post Share on other sites
hichel Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 str. 2-3 dodatku rodzinnego do gazety lubuskiej :] Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Gazeta Lubuska 2.12.2006 r Link to post Share on other sites
Kuba Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Dlaczego Ci młodzi ludzie taplają się w rzece? Link to post Share on other sites
thor_ Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Żeby być bardziej PRO :mrgreen: Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Bo oni jeszcze moga Link to post Share on other sites
Regdorn Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Bo oni jeszcze moga :F Punkt! :mrgreen: Tekst bardzo przyjemny. Link to post Share on other sites
hichel Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Dobrze, że dali te zdjęcie na którym nie widać, że są w samych gaciach w tej wodzie :wink: :wink: :wink: Ale ciiii bo się wyda, że to takie pozowane ;-) (Napisałam to na forum??? Musiało się coś komuś przewidzieć) Link to post Share on other sites
woma Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Uznanie! Link to post Share on other sites
Sgt.Thomas Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Drodzy maniacy: ASG, mundurów Milteca, pozowanych fotek, ilości FPS-ów, etc, wiadomo jak to jest z prasą raz piszą to raz tamto, nawet często pomimo autoryzacji - nie ma sie wpływu na końcowy efekt., bo jakaś miła pani cos gdzieś przeoczy. Foty jak foty, artykuł jak artykuł, ale generalnie liczy się coś innego, nie pogoń za FPS-ami, robienie z siebie medialnych bohaterów, liczy się wyłącznie ciężka praca, a co za tym idzie zgranie oddziału. A co do tego to nie mamy sobie nic do zarzucenia. Cóż droga Haniu, nasze gacie są tam gdzie powinny być, pod zapoconym mundurem, a do tego "taplania się w rzece".. to cóż.... my mamy takie techniki szkolenia inni mają swoje, lub wykorzystują ASG i militaria do swoich dziwnych potrzeb.. W imieniu Echo i swoim, pozdrawiam wszystkich tych którzy się taplają… tych którzy dbają o swój mundur, i tych którzy maja to gdzieś, bo tak naprawdę liczy się cos innego niż tylko piepszona "medialność". Link to post Share on other sites
hichel Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Tomek, skoro nie odbierasz telefonu i nie wiem czy czytasz moje wiadomości na gg to kurna napiszę tutaj - chyba za bardzo się przejęłeś, przecież nikt tu nic złego nie napisał i chyba za bardzo wzięłeś mój żart do siebie. (Mi by nawet gacie byłoby żal zamoczyć aby se fotke w wodzie zrobić :wink: ) Nikt tu do nikogo nie bije przecież, miałobyć śmiesznie, a widzę, że wywołałam kolejny dramat....Chyba muszę spoważnieć bo mam zbyt destrukcyjne poczucie humoru.... PEACE! Link to post Share on other sites
GHOST_DOG Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 ... :killer: :killer: :killer: :killer: :killer: :killer: Pozabijam na strzelance Link to post Share on other sites
Kuba Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Drodzy maniacy: ASG, mundurów Milteca, pozowanych fotek, ilości FPS-ów, etc, Stół - nożyce? ;) A co do tego to nie mamy sobie nic do zarzucenia. A tutaj ktoś Wam cokolwiek zarzuca? Bo nie zauważyłem. Co do mnie osobiście, to wali mnie kim jesteście i co robicie. Ani podwórko moje, ani po odciskach mi to nie depcze. Jeśli zaś o artykule mowa, to jaki i czego tyczy, każdy widzi. Cokolwiek by o tym nie stwierdzić, na fali ostatnich publikacji należy go uznać za rzetelny i w pozytywny sposób prezentujący przedmiotowe zagadnienie (dowodem czego fakt, że nikt się nie "przypierdala" w tym wątku). Pozdrawiam KZ Link to post Share on other sites
hichel Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Kuba te całe żale to do mnie bo się chłopaki na żartach nie znają i się przejęły i zdenerowowały, albo to ja jestem zbyt wredną babą z wrednym poczuciem humoru. No, ale cóż to już pozostaje mi wyjaśnić między mną, a nimi poza forum. Przepraszam wszystkich tych członków Echo, którzy poczuli się urażeni. A żeby nie było, że off top ;-) to tak pozatym to też zastrzeżeń co do artykułu ani ekipy nie mam :) P.S. Tomuś, kochanie, weź wrzuć na luz i nie gniewaj się już na mnie dłużej. Wystarczy już tego dąsania się, babolu. Proponuję rozejm :poddanie: :poddanie: :poddanie: Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 To żaden wstyd, ja też czasem z kolegami biegam w samych gaciach po lesie :-F Przypomina mi sie wtedy film faceci w rajtuzach;] Link to post Share on other sites
Sgt.Thomas Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 hehe, Grześ to może kiedys razem, a może własnie całymi ekipami, pobiegamy w rajtuzach, albo w samych gaciach gdzies po lasach... zawsze to raźniej, przyjemniej. Haniu kochanie propozycja rozejmu rozpatrzona i przyjeta. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 No widzisz najtrudniej sie do tego przyznac. A juz wszyscy myslelismy ze jestes smutas. Link to post Share on other sites
Sgt.Thomas Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 wiesz jak jest... nie wszyscy dobrze patrzą na facetów w gaciach, czy w rajtuzach. Jeszcze ktoś se pomyśli ze jacyś dewianci czy cos, i zabronią nam tego. Link to post Share on other sites
Deimos Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Mogą być białe kalesony? Jeżeli tak, to również pobiegam... Link to post Share on other sites
HateMe Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 A spodnie od piżamki? ;) Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 takie jak na westernie z klapka na dupie;] najlepiej rozowe. Link to post Share on other sites
Sgt.Thomas Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Ty Deimos, gaciorexy załatw do sylwka - bo tam sie takie napewno przydadzą ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts