Yahalom Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Witam! Ma ktoś może tego chest-riga? Cena jak za panel i ładownice wydaje się kusząca :mrgreen: O guarderze słyszałem wiele dobrego, czy jednak i w tym przypadku można zaufać marce? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Hehe sam producent źle założył na manekina :D Quote Link to post Share on other sites
kulikson Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 hmm podobne to coś do Orkan Wariora,albo mi sie wydaje? Quote Link to post Share on other sites
Baca Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Foka, przeciez nie trzeba krzyzowac ramion na plecach ;) Ale masz racje, zdecydowanie lepiej nosic "na krzyz" Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 hmm podobne to coś do Orkan Wariora,albo mi sie wydaje?A nie wydaje Ci się, że raczej odwrotnie? :P Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Foka, nie znasz sie, na Orkanie sie wzoruja juz teraz :P A tak na serio co do Chesta, mialem to to raz na sobie przez chwile i powiem, ze jakos nie do konca ufam takiemu ulozeniu szelek... ale moze to tylko moje odczucia Quote Link to post Share on other sites
kawerna Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 ułożenie szelek to może być jakie kto chce podobnie jak w innych rackach itp choćby obie szelki na jedno ramie :) niech sie wypowie jakiś użytkownik też chętnie posłucham bo faktycznie cena niezła Quote Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 To jest kopia Tactical S.T.R.I.K.E. Commando Recon Chest Harness BHI a ponieważ mam tego chesta i używam go już od jakiegoś czasu to mogę tylko powiedzieć, że wg mnie jest świetny i o wiele wygodniejszy od np. RACKA (też miałem). Może nie ma tak dużo miejsca jak panel RACKa ale ja i tak jestem z niego zadowolny. Co do ułożenia szelek to nie znacie się :wink: Można nościć je skrzyżowane jak w większości chestów albo tak jak na fotce, ja np. noszę je właśnie tak, szczególnie wtedy kiedy noszę plecak. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 A czego bezpośrednią zrzynką jest S.T.R.I.K.E. Commando Recon Chest Harness? Hehehehehe Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Zgadlem? :) Quote Link to post Share on other sites
super Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 RHODESIAN RECON VEST (CMS-RRS-V) czyli tego; http://www.eagleindustries.com/MainProd.asp?scv=0 ahhhh byłeś szybszy szaszłyk....... Quote Link to post Share on other sites
MAJCHER Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Pytania: Czy do szybkich ladownic wejda spiete 2 magi od g36? Czy cos tajemniczego znajduje sie w tej ladownicy na zamek blyskawiczny? Dodatkowe komory, kieszenie itp? Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Nie wiem jak w ładownicach G-tech, ale w takich samych od AITESa, Guardera i SDSa mieszczą się dość ciasno dwa magi do M'ki i raczej nic, nawet trochę wieszego tam nie wejdzie. Nie chodzi o rozciągliwosć gumek, tylko sama ładownica jest szyta idealnie na te magi. Quote Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Pytania: Czy do szybkich ladownic wejda spiete 2 magi od g36? ... Nie ma szans. Wejdzie jeden magazynek i to dość ciasno. Druga sprawa, w środku jest guma i możesz mieć problem z szybkim wyjmowaniem magów od G36 (przed chwilą próbowałem). Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
MAJCHER Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Coz... pozostaje zakup nowych ladownic dedykowanych do g36 (Miwo?), ale za ponad 400 zl wolalbym byc obsluzony calosciowo, ze tak powiem. Tak jeszcze inne pytanie mnie naszlo: Jest w tym jakas kabura na pistolet? (zeby beretta sie zmiescila) Quote Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Kabury jako takiej niestety nie ma ale zawsze możesz pokombinować z ładownicami na magi bo zarówno Beretta jak i Glock do takiej ładownicy spokojnie się mieszczą ;-) Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Tak dla zobrazowania: By EntryGear Quote Link to post Share on other sites
Blejdas Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Małe pytanie, czy do tych ładownic wejdą magi od AK "kal. 5.45"? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Nie, nie wejda. Chyba, ze bedziesz trzymal ladownice w pozycji otwartej Quote Link to post Share on other sites
mwist Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 A czy wyżej wymienione ładownice można nosić otwarte?? W tym sensie że klapki "założymy" w ładownicy za magazynkami. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Popatrz na zdjecia (szczegolnie pierwsze w tym watku) i sam sobie odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
BMP_Mad_Max Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Witam, Ja także posiadam tego chest'a i muszę powiedzieć, że jestem z niego bardzo zadowolony, oczywiście ma kilka wad ale są one mało widoczne i raczej nie przeszkadzają. ...ale za ponad 400 zl wolalbym byc obsluzony calosciowo, ze tak powiem... Za 400zł ciężko znaleźć chest'a ze wszystkimi ładownicami i dobrze wykonanego (sam chest BHI bez ładownic to około 400zł). Tak jeszcze inne pytanie mnie naszlo: Jest w tym jakas kabura na pistolet? (zeby beretta sie zmiescila) Używałem przez pewien czas ładownicy na magazynki m16 jako kabury do H&K USP i rozwiązanie było bardzo dobre, pistolet trzymał się mocno, nie "gibał" się na lewo i prawo i był dobrze zabezpieczony :) Nie, nie wejda. Chyba, ze bedziesz trzymal ladownice w pozycji otwartej Rzeczywiście magazynki od AK mogą się nie zmieścić, ale to raczej wynika z tego, że ładownice mogę być za wąskie, akurat wysokość można regulować. Pozdrawiam, Max Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 A nie wydaje Ci się, że raczej odwrotnie? :P Radziłbym zapoznać się z budową orkan warriora :killer: Są to dwie zupełnie inne konstrukcje, choć na pierwszy rzut oka podobne. Quote Link to post Share on other sites
jakubskate Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Witam, sorry za odgrzewanie tematu. Doszły do mnie dzisiaj 2 kamizele, Iba i właśnie ten chest. Sprzedawca mówił że guardera. Patrze po metkach na IBA normalnie Guarder a na chest riggu G-Tech. Firma gorsza/lepsza od Guardera? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 G-tech to chyba linia sprzętu Guardera Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts