splinter Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 ' date=' jakies dziwne wartosci i znaki zapytania : o[/quote'] Ta druga wartoś to prędkość wysyłu, czasami znak zapytania jak zmienisz na inny serwer i wrócisz spowrotem to powinno działać :P a co do 2.7 to 2.6 jest o niebo lepsza, gram prawie 3 lata i widze że to 2.7 to raczej gówno.Pozdro :twisted: Link to post Share on other sites
PauLLesnik Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Farciarze jak sie okazalo "omylkowo" postanowilem sobie zmienic karte muzyczna ze starego playara 5.1 na audigy SE i teraz zaluje fpsy na Border'ze z okolo 30 spadly mi do 15, gra tnie sie jak cholera a o graniu na Snake'u to juz mozna zapomniec, totalna zamotka jedyne co jestem w stanie ustrzelic to BMP albo T62 z java :D poza tym przebudowali mi Border'a za co jestem na nich wsciekly :P A tak przy okazji Wojtas w koncu sie zechciales odezwac. Grasz ty jeszcze na tymm AA?? pozdr Link to post Share on other sites
Robson Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 a dlaczego chłopaki nie mają już na FLC "zaczepionych" bajerów? i mnie osobiście ACU wkurza :/ jakoś mi ciężej odróżniać swoich od obcych teraz... przez co ostatnio musiałem nadrabiać stracony punkt honoru... ;/ a na Bridge Crossing prawie każdy teammate miał inny hełm, i oporządzenie w innych kolorach...... ;| o co chodzi? aż tyle dziur ma nowa wersja? Link to post Share on other sites
splinter Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Dokładnie, gdyby Devowie sie tak nie rwali to dali by ludziom grać. A tak kiedy było dobrze to oni zawsze musieli coś spierd*lić. Gra jest darmowa więc kolejne wersje są konieczne żeby oni z tego coś mieli. O nas nie pomyślą !!! :twisted: Zostałbym na wersji 2.6 ale za mało jest na niej serwerów i za duży ping....wszyscy przeszli na 2.7. Pozdro :twisted: Link to post Share on other sites
Marcino Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 slabi jestescie ja gram prawie 4 lata i ciongle na tym samym koncie :wink: :F :ściana: Link to post Share on other sites
Kaspero Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Witam Jestem nowym graczem AA: Operations na początek 1.50. Mam taki problem: Gdy kończę 1-szy trening tj. ten ze strzelaniem, pojawia się informacja o zapisaniu rezultatów. Mam do wyboru Log in lub menu. Po kliknięciu na Log in czekam i NIC się nie dzieje. Czy to normalne?? Link to post Share on other sites
Felu Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Aktualna wersja to 2.7:) sciagnij 2.7 i wszystko bedzie ok Link to post Share on other sites
adrian - brs Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Ściągnąłem 2.50 zrobiłem wszystkie szkolenia i nic :( dowiedziałem się że muszę mieć wersję 2.7 tylko waży 2 giga :? Link to post Share on other sites
Diablo Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 przy czym wersja 2.7 ma 2,5 giga :D wiem , bo sciagałem ostatnio :) Link to post Share on other sites
Kaspero Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Zasysam 2.7, ale zzipowaną 2 898mb, a czy trening jest taki sam?? [ Dodano: 03 Lis 2006 10:14 ] Jeszcze pytanko. Czy 2.60 będzie działać?? Ponieważ 2.70 coś mi się nie chce ściągnąć... Link to post Share on other sites
Black Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Bedzie dzialac tylko nie wiadomo czy znajdziesz jakis serwer z ta wersja gry :D Sciagnij instalke 2.7 z http://americasarmy.pl/ . Link to post Share on other sites
Felu Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 2.6 działa wiem bo gram:) jest jeszcze troche honorowych serwerow np nasz KickAss clan na bridge se Link to post Share on other sites
Kaspero Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Dziękuję Wam O Wielcy Maniacy AA tak więc za jakiś czas pogram sobie z wami (może?) Link to post Share on other sites
tatapsychopata Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 właśnie ściągam AA:O i mam takie pytanie: czy jest do tego zpolszczenie :?: :?: :?: Link to post Share on other sites
Baca Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Co chcesz tłumaczyc? Menu? Jesli masz problem z zaliczeniem treningu-wykładu, znajdz odpowiedzi w internecie. Pozdro :wink: Link to post Share on other sites
tatapsychopata Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 mi chodzilo wlasnie z tymi testami :) ale mam wielki(albo maly) problem: juz sciągnąłem i chce instalować ale to się automatycznie zapisuje na dysku C a tam mam programy ktorych nie moge usunać wiecie jak zrobić żeby zmienić dysk? P.S: Nie myślcie że nie moge znaleść linii z miejscem do zapisu; poprostu jest szara i nie dziala Mniej emotikonów./dzikki Link to post Share on other sites
Antol Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 To cos masz nie tak z instalka,albo z uprawnieniami systemu, poniewaz generalnie zawsze mozna sobie wybrac gdzie sie gra ma sciagac. Co do spolszczenia, nie ma i nigdy nie bedzie, a i na wlasna reke rowniez odradzam tlumaczenia gry poniewaz wszelkie zmiany na plikach sa traktowane jak cheaty i z tego tytulu poleca bany. Z pozdrowieniami Antol www.6BDS.pl www.americasarmy.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts