wojtekk8 Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Poczekaj kilka dni to zaprezentuje Ci rozwiązanie. Ewentunie w google wpisz AKMS cheek rest. Quote Link to post Share on other sites
szaszlyk133 Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Właśnie to co jest w google bardzo mi się podoba. Teraz pozostaje do ustalenia kwestia kto w polsce może coś takiego mi zrobic i jakie są ceny tych usprawnień? Quote Link to post Share on other sites
szaszlyk133 Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Szukam takiego adaptera: http://www.sprzetmilitarny.pl/product-pl-6207-Trzpieo-kolby-do-KBK-AKMS.html w wersji airsoftowej, standard VFC, no i odrobinę taniej. Pragnę taktycznej kolby w AKMS. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 (edited) Proponuję porzucić poszukiwania. O ile mi wiadomo, w świecie ASG taki adapter jak na razie nie istnieje. Można by go w sumie wykonać, to chyba jedyne rozwiązanie by mieć to taniej. I jeszcze jedno czemu rozmawiamy o AKMS w temacie o tuningu AK74? Edited March 30, 2016 by senkuPH Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts