bulany Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Dołączam do grona zadowolonych klientów. Bardzo dobry kontakt, wspaniała obsługa i podejście do klienta, natychmiastowa wysyłka. Czegóż życzyć sobie więcej? Quote Link to post Share on other sites
Darg Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Niewiecie czy Gunsmoke dalej prowadzi działalność internetową? Bo na stronce ostatnio nic się nie zmieniło a i na e-maile coś nie odpowiadają :( Patrząc na poprzednie wypowiedzi i wszystkie dobre słowa o kontakcie i odpowiadaniu na e-maile mam wrażenie że teraźniejszy "gunsmoke" jest zupełnie inny niż tamtem, który był opisywany przez poprzednich użytkowników. Wysłałem w weekend e-mail z zapytaniem o przedmioty - w poniedziałek wieczorem drugi raz ( bo nie otrzymałem na pierwszy odpowiedzi) aż w końcu we wtorek wysłałem im e-maila ze złożeniem zamówienia (pomyślałem że nie chce im się odpisywać na pytania o przedmioty to może chociaż odpiszą jak już złożę zamówienie [na zasadzie: jak nie płaci to się nie zajmujemy]). Odpowiedzi też żadnej nie otrzymałem. Jak na sklep, który celuje w indywidualnie ustalane zamówienia dla każdego klienta to jestem zawiedziony komunikacją. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Mnie tez przestal odpisywac... Gun, co sie dzieje? Quote Link to post Share on other sites
Darg Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 O już się odkorkowało, maja jakąś dostawę i dlatego tak długo odpowiadali. Quote Link to post Share on other sites
Levy Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Gun miał jakiś zamęt z dostawami itd. toteż troszkę później odpisywał niż zwykle ;) trzeba być cierpliwym ;) A wracając do tematu : Kupiłem HPC, mase ładownic i różne inne ważne i jakże potrzebne pierdółeczki ;) Jakość pierwsza klasa, przesyłka darmowa ;) no i dostałem mały gratis w postaci czapeczki patrolowej Helikona - przyda się. POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 ja mam mieszanie uczucia-jakis czas temu wszystko ok a teraz czekam 9 dni na 6 klamer.... Quote Link to post Share on other sites
Drakon Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Szczerze polecam ! Gdyż, ponieważ ??!! Więcej konkretów, następnym razem podobny post poleci w kosmos. Szmer. Quote Link to post Share on other sites
Rav. Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) Cóż, niestety MINUS Zamówiłem kilka drobiazgów z przeznaczeniem na prezent. Nie otrzymałem odpowiedzi więc zadzwoniłem. Po miłej rozmowie telefonicznej czekałem cierpliwie na zamówienie - i nie doczekałem się... :( Ramy czasowe od zamówienie do telefonu około tydzień, po telefonie i kolejnym tygodniu po prostu zamówiłem gdzie indziej, a po Gunsmoku pozostał tylko MINUS Edited November 23, 2009 by Rafron77 Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 @Rafron, musisz być nieco wyrozumiały, Gun jakiś czas temu zmienił lokalizacje sklepu, panuje jeszcze małe zamieszanie, a nie zapominaj że to tylko człowiek, w dodatku sam 1, wystawia szpej na allegro, sprowadza, pakuje, odbiera, urzadza sklep, obsługuje klientów, a Ci zawsze są u niego w sklepie :), także musisz to również wziąść pod uwage :) Quote Link to post Share on other sites
Monster Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 W grudniu zamówiłem kilka rzeczy, dość szybko dostałem odpowiedz że wysyłka niestety w styczniu (zamawiałem name tapesy na które trzeba czekać ~3tygodni wieć looz) i że rachunek + numer zamówienia podeślę później. Około 7 stycznia wysłałem kolejnego maila co z moim zamówieniem bo nie dostałem ani numeru zamówienia ani kwoty do zapłaty... Odpowiedź dość szybka była, święta, nowy rok i że 10dni przed wysyłką wszystko mi prześle no i na tym się skończyło... W sumie zapomniałem o tym zamówieniu ale kumpel mi dzisiaj przypomniał i zdecydowałem się że będę zły i obsmaruje gunsmoke na wmasg! :D:D:D A tak poważnie to jestem wyrozumiały, ale 2 miesiące gdzie umawialiśmy się na styczeń to trochę za długo... Quote Link to post Share on other sites
Zelu Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Zamawiałem kiedyś kiedyś kamizelkę i parę pierdółek. Szybki i rzeczowy kontakt, jeszcze szybsza wysyłka. Polecam :) Quote Link to post Share on other sites
Yeneth Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Kolejny + Doskonały kontakt, błyskawiczna wysyłka i towar pierwsza klasa. Quote Link to post Share on other sites
Frontal Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 kupiłem u Guna 2 kamizelki i jedną dal kolegi. Do tego wiadro ładownic i name patche. Za każdym razem szybka wysyłka i naprawdę świetny kontakt. Przy którymś zamówieniu nawet wysyłka była gratis. : D Zdecydowanie polecam. Quote Link to post Share on other sites
-=Kebabr=- Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Także jestem zadowolonym klientem w sklepie Gunsmoke. Na początku troche nie ufałem temu, że sklep ten nie wygląda jak każdy inny, że trzeba pisać maila itp ale okazało się że obsługa jest bardzo fachowa i wysyłka jest szybka. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Czy Gun odpowiada na maile wciąż? Ja czekam już drugi tydzień, najpierw pytałem o kilka przedmiotów, potem złożyłem zamówienie, następnie znów pytanie - do dziś cisza. Quote Link to post Share on other sites
Piterskii Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 lesiu mozesz ponowic swoje pytanie o przedmioty gdyz poniewaz troszke zamieszania bylo ostatnio u guna ale juz wszystko dziala i mam nadzieje ze bedziesz zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 dalej nie odpisał. ;) Jest ktoś pewien, że te zamówienia aktualnie działają w ogóle? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 A jesteś pewien, że Twój mail nie poszedł do spamu? Jest taki, zapominany czasem, wynalazek jak telefon. Zadzwoń i się dowiedz. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Dzwoniłem tylko raz, miałem dostąc odpowiedź na dzień następny. Odpowiedzi nie było, o zamówieniu zapomniałem, przedmioty kupiłem z innych źródeł. Teraz mam nową listę i dlatego pytam. Zadzwonię jutro, tym razem postaram się złożyć zamówienie telefonicznie. Quote Link to post Share on other sites
pretorian11 Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Ja miałem dobry kontakt z Gunsmokiem, gorzej było z czasem realizacji zamówienia. Wszystkie osoby decydujące się na towar zamawiany w USA muszą liczyć się z tym, że trochę poczekają, a przewidywany czas dostawy może się wydłużyć o tygodnie :uśmiech: . Generalnie sprzedawcę oceniam na plus za dobry kontakt i odpowiedzialne podejście do tematu sprzedaży. Quote Link to post Share on other sites
Golek Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 Ja również miałem z GunSmokiem kontakt mailowy bardzo dobry. Zakupy robiłem tam raz i z nich także jestem zadowolony. Szybka przesyłka, towar nie wybrakowany. Generalnie okej sklep, ale ceny za niektóre przedmioty ma bardzo wysokie. Takie moje zdanie ;) Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Krysiek Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 No niestety, już 2 tydzień czekam na odpowiedź w sprawie dostępności rzeczy oraz o odpowiedź na temat czy moje zamówienie zostało przyjęte czy nie. Nie wiecie może czy nie mają oni jakiś problemów technicznych ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts