RainMaker Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Co prawda to nie sklep ale z czystym sumieniem polecam GunSmoke'a z Allegro jako sprzedawca zawodowych militariow. Ostatni moj zakup to MARPAT ACU Proppera z pokryciem teflonowym. Mimo, ze nie kontrakt - mundurek po prostu bajeczny. Quote Link to post Share on other sites
Raq Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Często- gęsto mailowałem z GunSmoke i dzięki niemu mam pokrowiec na hełm w maskowaniu MARPAT leśny i przymierzam się do kolejnych zakupów. Quote Link to post Share on other sites
us socom Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Znam gościa osobiście,kupywałem u Niego sporo,polecam,ma zawsze nietypowe rzeczy i dosyć tanio. Quote Link to post Share on other sites
Black Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Również z czystym sumieniem polecam. Quote Link to post Share on other sites
labik Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Tez polecam goscia. Mily kontakt. Ekspresowa wysylka. Zasluzony pozytyw. :D Bralem u niego ESS'y, naszywki, name tapes, koszulke. Polecam. Kilka osob z grupy sie u niego zbroi ;) Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Ma bajecznie dużo sprzętu w rozsądnych cenach. Bardzo dobry kontakt, telefoniczny jak i osobisty. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Black Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 (edited) No to jego sklep rusza pełną parą --> Gunsmokearmyshop Edited August 11, 2007 by Black Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Pelna para to moze jeszcze za duzo powiedziane (sam Gun pisze ze musi jeszcze dopracowac silnik e-sklepu), ale na pewno jest duzo bardziej oficjalnie, niz bylo. Tak trzymac ^_^! W ramach tematu - kupilem u GunSmoke'a MARPATa, branch i name tape, patrolowke, nakolanniki ALTY, ESS ICE'y, insygnia, naszywki, a wiec zakupy za kwote rownowartosci dobrego AEGa i ani razu sie nie przejechalem. Jak sie okazalo ze rozmiarowka US Army jest nieco skopana - wymienil mi MARPATa na mniejszy bez problemow! Kumple rowniez zbroja sie u Guna - nie ma sobie rownych pod wzgledem rzetelnosci (gdy kumpel mial watpliwosci co do butow Gun zadzwonil na wlasny koszt i w 15 minut [!] uczynil skrocona recenzje dostepnego obuwia). POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
ThePesH Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Zdecydowanie polecam ! Zakupiłem u Gun'a mundur Multicam w pre order [Propper BDU] - po tym jak dostał towar z usa następnego dnia miałem mundur w domu. Przez cały czas od zamówienia kontakt mailowy. Zostały mi wyjaśnione wszystkie wątpliwości - uzyskałem odpowiedz na każde pytanie. Napewno zrobie u Gun'a jeszcze zakupy :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
yogurt Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Marpata i jestem pozytywnie zdziwiony kontaktem (w sprawie zakupu munduru wysłaliśmy po 10 maili). Już mam zaplanowane następne zakupy tylko teraz muszę czekać na kasę :D Quote Link to post Share on other sites
Ghosty Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 (edited) Również polecam, świetny i szybki kontakt mailowy oraz cała masa towaru, do wyboru do koloru :wink: Edited August 29, 2007 by Ghosty Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Polecam, masę wysłanych maili z pytaniami i na każdy odpowiedź, szybka i solidna obsługa. Naprawdę polecam. Quote Link to post Share on other sites
yogurt Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Następny zakup i następne zadowolenie z otrzymanego towaru. Nie wspominam już o expresowej wysyłce i takich tam pierdołach. Jak dla mnie czołówka jeżeli chodzi o sklepy z mundurami i oporządzeniem. Quote Link to post Share on other sites
martinez0123 Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Pełen PROFESJONALIZM. Zamówione dwie pary rękawiczek Nomexowych. Kolor mi nie pasował a jedna para jednak była troszkę za duża. Bez problemowa wymiana towaru..... POLECAM Quote Link to post Share on other sites
dRastiC Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Zdecydowanie POLECAM - asortyment konkretny, profesjonalna obsługa, kontakt bezproblemowy, zamawiałem stroj kombi US nomex i pare innych - specjalnie szukanie rozmiaru poza sklepem, magazynem z dodatkowych zródeł 8-) i paka na nastepny dzien od potwierdzenia zamowienia..nie mam pytań :!: Pzdr Quote Link to post Share on other sites
Black Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Poza tym Gun otworzył już sklep stacjonarny. Na fotkach wygląda super -był już tam ktoś? Quote Link to post Share on other sites
Ciacio Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Tak, jest to tak naprawdę pierwszy w Białymstoku sklep militarny z prawdziwego zdarzenia. Sklep jest dosyć duży. Wielki asortyment. Wszystko można pomacać. Porozmawiać. I oczywiście są też repliki ASG, oraz kulki i inne duperele. Oby tak dalej. p.s. Najlepsze jest to, że sklep jest 10 minut spacerkiem od mojej szkoły. :) Quote Link to post Share on other sites
Ghosty Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Teraz na allegro jako gunsmokearmyshop - http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6882407 Quote Link to post Share on other sites
dRastiC Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 ...i to rozumiem, tak się robi interesy i nabywa stałych klientów od tej pory sie do nich zaliczam, po realizacji drugiego zamowienia mam potwierdzenie o profesjonalizmie i fachowym podejściu do sprawy. "Podręcznikowe przeprowadzenie tranzakcji" - hehe ale mydło, no cóz inaczej nie mozna ;] brak zastrzeżeń. Polecam i pzdr. Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 to i ja coś dorzuce od siebie, sklep jest naprawde bardzo fajny, chyba pierwszy w białym z prawdziwego zdarzenia z taką iloscią współczesnego sprzętu. Wcześniej - jeszcze przed e-sklepem, zdarzyło mi sie kilkakrotnie zostawić nieco kasy, na takie rzeczy jak gogle warthog, czy okulary peltora. Gorąco polecam ten sklep Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 I ja polecę. Odpowiedź na maile, często w parę minut, szybko i rzetelnie. No i oczywiście posiada ciekawy towar, w całkiem dobrych cenach. O szybkich przesyłkach nie ma co pisać, to obowiązek każdego uczciwego sprzedawcy. Zamawiałem już sporo gratów i nigdy nie było problemów. Quote Link to post Share on other sites
Chmielu7 Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 To juz drugie moje zamównienie u Guna. Wszystko w najlepszym porządeczku, a teraz dostałem 8% rabatu :) Wielki plus. Bardzo polecam tego sprzedawce. Quote Link to post Share on other sites
ZXZ Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 I ja polecam, bardzo dobry kontakt, wszystko jak najbardziej OK! Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 (edited) No to odświeże troche temat, bo znowu nieco kasy zostwiłem w army shopie ;). Miła obsługa, z kawą ;), nie można do niczego sie przyczepić. Ogromnym plusem jest to że Gun ciągle poszerza swoją oferte handlową, w sprzęcie, naszywkach. Edited July 31, 2008 by shellshock Quote Link to post Share on other sites
Pituch Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 także polecam. U Gun'a zostawiłem już sporą sumke i nie załuje. Napradę jest godny polecenia! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts