Zgedi Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 No wiesz dla mnie to tak jakbys rozdzielal zabojstwo miedzy slabsze a mocniejsze a nie zmienia to nadal faktu ze jest to zabojstwo,moze przyklad troche nie teges ale dosyc wymowny :P Quote Link to post Share on other sites
PauLLesnik Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Zgedi no bez przesady to troche za mocne porownanie. Z reszta jak zwal tak zwal. Tak jak nie kupie gry ktora kosztuje wiecej jak 100zl (poczakam az stanieje) tak nie kupie windowsa za wiecej jak 100zl (z tym ze to na pewno nie stanieje). Quote Link to post Share on other sites
Gerard Heime Posted July 26, 2005 Author Report Share Posted July 26, 2005 Heh, ja niestety mam pecha jełśi chodzi o Flashpointa, bo co lepsze mody to wymagania wyższe, a ja na starym kompie ciągnę. Póki co wystarcza mi FDF, który poprawia kila głupot graficznych (np. eksplozje) ale też daje np. realne zastosowanie zasłon dymnych (AI nie widzi przez dym). Skończyłem własnie podstawową kampanię na FDF i muszę przyznać, że grało się milutko. Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 dla mnie ten fdf to jakis niedorobiony byl...fakt ze kampania ciekawa i ta jesienna wyspa super ale ogolnie mam slabe wrazenia...czesto jak gralem to wystepowaly jakies bledy,skrypty sie nie uruchamialy i trza bylo przechodzic misje od nowa a same nowe pojazzdy jakos kartonowo wygladaly WGL rzadzi:] Quote Link to post Share on other sites
Kalimar Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Ja mam fajną stronkę: www.ofp.bmj.pl mnóstwo modów itp. itd. SUPER!!!!!! AAA tak dla sprostowania: w kampanii w misji gdzie jest się samemu w lesie do niewoli biorą cię nie ruscy, ale PARTYZANCI! :lol: Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 znana ta strona jest wiec niczego nowego nieodkryłeś Quote Link to post Share on other sites
NFZ_Mazikos Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 WITAM!! Posiadam wersję OFP- 1.00. Ostatnio sciągnałem sobie patcha ulepszającego grę do wersji 1.20 (przeznaczony oczywiście do wersji 1.00). Po rozpakowaniu i zainstalowaniu w folderze gry, próbuje uruchomić OFP, klikając na ikonkę która pojawiła się po instalacji patchu, ale wyskakuje okienko z informację, że wymagana jest płytka- objaw prawie identyczny jak przy braku cracka. Czy ktoś z Was wie, jak rozwiązać ten problem, za odpowiedźi z góry dziękuję? POZDRAWIAM!! RM Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Kupić oryginał :!: :wink: Albo znaleźć cracka do patcha, ale nie doradzam tego :? Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Zwłaszcza że OFP jest z dodatkami za 50 PLNów teraz dostępny wiec koszta sa malutkie. Quote Link to post Share on other sites
NFZ_Mazikos Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 WITAM!! Co racja to racja Panowie. Taki klasyk musi być oryginalny. :wink: POZDRAWIAM!! RM Quote Link to post Share on other sites
pegrin Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 A moglby mi ktos podac IP serwra gdzie ktos jeszcze gra w podstawowa wersje ofp :?: i wszystkie inne bajery, port, haslo, itd :roll: z gory dzieki :wink: Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Nie chce cie martwic ale w podstawke juz chyba nikt nie gra.Scagnij All seeing eye to moze wychwyci jakis server ale watpie...wersja 1.46 to juz przezytek Quote Link to post Share on other sites
pegrin Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 czyli teraz musze dokupic resistance zeby grac on-line :?: czy mozna sciagnac go z netu :?: jak tak to podajcie jakis link (obecnie mam ofp gold edition) Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Spoko ja gram na piracie za co bylem gnebiony na scenie ofp :wink: ...nie mowie ze niem a serkow na zwykle ofp...po prostu wydaje mi sie ze juz nikt nie gra w zwykle ofp bo po pierwsze jest stare a po drugie to wersja 1.91 ma wiele dobrych poprawek i addony robione do tej gry sa przeznaczone na wersje 1.96 czyli resistance ale jak juz mowilem....sciagnij all seeing aye i oblookaj czy sa jeszcze serki na zwykle ofp bo bycmoze jeszcze sa ale zapewne nie jest ich tak wiel jak do resistance Quote Link to post Share on other sites
PauLLesnik Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 O prosze a ktos sie mnie czepial za widowsa LOOOL. No ladnie. Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Nie czepialem sie...mowilem ze z piractwem sie nie kryje (co widac) :wink: Quote Link to post Share on other sites
WojtekB Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 o panienko przenajswietsza, teraz to sie dopiero trolów zwali na polska scene ofp... dodali flashpointa do cd - action :| Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Bez resistanca i tak nie pograją :wink: , ale na pewno pojawi się dużo głupich pytań na forach dotyczących OFP 8) Quote Link to post Share on other sites
sniper932 Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Należy poszukać w sklepach- w niektórych Empikach ostała się jeszcze podstawka, resistance z soundtrackiem i wszystkimi wydanymi dodatkami. Około 50 zł. Quote Link to post Share on other sites
K.A.B Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Albo kupić w serii "Kolekcja Klasyki" za 25zł - Operation Flashpoint: Platynowa Edycja Quote Link to post Share on other sites
sniper932 Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Teraz w Media Markcie (16.05.2006) promocja platynowej edycji nawet nie po 25 ale po 20 zł :!: Więc wszystkich piratów i korsarzy zachęcam do kupna :D Quote Link to post Share on other sites
Maniek Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Ale mi przypomniałeś :) Aż łezka się w oku kręci do tak wiernego symulatora żołnierza ! Operation Flashopint to najlepszy symulator zołnierza jaki powstał ! pamietam jeszcze jego premiere, jak trzymałem to pudełko z grą. Jak ja instalowałem i ta muzyka podczas instalacji ! A potem ... niemogłem się oderwać od komputera ! To jest coś ! Quote Link to post Share on other sites
us socom Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Oj i mi się przypominają te czasy jak grałęm w OF,nie ma lepszej gry.......... Quote Link to post Share on other sites
Grey Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 :) Ja gram wciaz i codziennie i nie moge przestac :P Moze nie jest piekna, ale brzydka tez nie: Quote Link to post Share on other sites
jafranek Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Nasi tu byli ;) Napisze coś od siebie o tej gierce. Zaczynałem (pewnie jak większość) o pirackiej wersji 1.00 około 4,5 lat temu i gra nie schodzi z mojego dysku po dzień dzisiejszy. Posiadając pirata nie miało się za dużego pola manewru (brak dodatkowych addonów) misji na pirata też było jak na lekarstwo, więc nie miałem innego wyjścia jak samemu sobie zrobić kilka i tak stałem się mission maker'em. Sytuacje całkowicie zmienił stały dostęp do neta i oryginalna wersja OF :) Obecnie już coraz mniej siedzę w tej grze, ale ciągle uważam, że jest moja jedna z 2 najlepszych gier, w jakie grałem. Wciągająca kampania (cwc) wielkie mapy, dodatkowe addony i realizm to wszystko sprawia, że gracze na całym świecie (pomimo upływu ładnych kilku lat) ciągle w nią grają. Warte wspomnienia jest również, że na tej grze, (co prawda zmodyfikowanej) szkolą się US Marines :) Papa Bear Out ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts