Hawk14 Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 :ściana: Ściągasz osłonę spustu i rozsuwasz łoże od reszty. I tyle. Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 i tyle? a jak się nie da? trzeba użyć już wcześniej podanego intelektualnego wzoru? Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Tego wzoru ja nigdy nie używam- szkoda mi ZnAl'u w chinolach... Jak zdejmiesz osłonę spustu to jeszcze z przodu na końcu łoża jest taki pierścień trzymający pokrywę lufy i łoże razem. Spróbuj ten pierścień podważyć tak, żeby łoże było wolne. Jak to nie pomoże to daj fotki. Pozdro! Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 dziękuję zdało egzamin i flaki są piękne Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 jaka prowadnica sprężyny pasuje do m14? v.7 czy v.3? chyba v.7? Quote Link to post Share on other sites
jendrek90 Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Hey jest problem otóż....wymiana gumki przebiegła bez większych problemów....teraz pozostał mi jeden problem a mianowicie ta częśc która wędruje wraz z przesówaniem zamka wypada i nie trzyma się tak jak na początku....takie kółeczko które jedzie sobie po tej szynie obok zamka wypada z niego....co z tym zrobić?? AAA ostrzegam przed rozkładaniem że w srodku jest trochie dużo małych cześci :) i radze uważać na selektor ognia i potrzktować go jak jajko :) aaaa znacie jakieś sposoby aby jakoś wzmocnić selektor? Jakos go zabezpieczyć?? Quote Link to post Share on other sites
BilliPL Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Dzięki wielkie :D a właśnie da się coś zrobić z tym selektorem ognia jak sie juz całkiem zepsuje ?? :P Quote Link to post Share on other sites
ShikamaruNara Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Jeśli jest z metalu to wyjąc baterie i dać na złom! xD zawsze 2 grosze do przodu xD! A tak serio to niestety nic nie jest napisane, że jest na gwarancji to trudno cokolwiek powiedzieć na ten temat :/... Ale co tam bądź optymistą i szanuj go a wtedy może Ci się nie zepsuje! PS. A ja bym tak czy tak kupił lunetę nawet taniej wychodzi! A ładniej wygląda. Ja kupiłem za 99zł na allegro bez gwarancji. Jak dojdzie to mogę Ci coś napisać na PM na niej temat ;). Pozdrawiam! PS2. Kupiłem naszywkę WMASG! Całkiem ładna :D Quote Link to post Share on other sites
BilliPL Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Mam jeszcze pytanko czy ta bateria wejdzie do M14 i czy jest dobra czy opłaca się ją kupić link poniżej: http://taiwangun.com/?str=product&prId=848 Quote Link to post Share on other sites
BilliPL Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Mówisz że wejdzie a jak napisałem do krakmana to odpisał że obawia się że ten akumulator nie wejdzie więc nie wiem co mam robić :/ Quote Link to post Share on other sites
pegrin Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Zwykła 8,4 na ogniwach Large ledwo się mieści, może jak coś przytniesz w kolbie, to wejdzie, ale nie próbowałem. Do kolby bez przeróbek nie wejdzie na 100%. Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 mam pytanie czy magi King Arms wejdą do eMki? mianowicie te http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...AG-04X_srch_m14 czy ktoś ma czy ktoś wie? pzdr Quote Link to post Share on other sites
BilliPL Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Jeżeli pasują do marui to powinny pasować i do M14 agm :D Quote Link to post Share on other sites
BilliPL Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Może ktoś polecić najlepszą baterie do tej M14 ale oczywiście za rozsądną cene :P Quote Link to post Share on other sites
ShikamaruNara Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Kolega na jednym ze wcześniejszych postów podał adres jakiegoś sklepu modelarskiego (chyba). Tam był ładny aku za niską cenę ;) Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 ale czy coś trzeba przy nich robić? bo podobno deep fire'ach trzeba cośtam piłować nikt ich nie używa? Quote Link to post Share on other sites
BilliPL Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Kurde krakmani nie mają prowadnicy Elementa wiecie gdzie można ją dostać oraz prec lufke DeepFire?? :D Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Jeżeli chodzi o prowadnice to albo Systema albo Element są na zbrojownia.com.pl a prec lufa Deep Fire albo Guardera o dł. 550mm asgshop.pl. Quote Link to post Share on other sites
BilliPL Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 A jeśli chodzi o aku to jaki bo ci krakmani chą mi wsadzić coś za 200zł :P Quote Link to post Share on other sites
ShikamaruNara Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 A sprawdziłeś tamtego posta? Tam była dobra batka za małą kase! Quote Link to post Share on other sites
BilliPL Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Tak ale nie moge tam znaleść tego aku :P możesz podać link prosto do tego aku?? :D A tak wogóle to Wesołych Świąt :D Quote Link to post Share on other sites
pegrin Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 mam pytanie czy magi King Arms wejdą do eMki? mianowicie te http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...AG-04X_srch_m14 czy ktoś ma czy ktoś wie? pzdr Jeżeli pasują do marui to powinny pasować i do M14 agm :D Ludzie, jak czegoś nie wiecie to przemilczcie :poddanie: Właśnie sprowadziłem te magi: trzeba delikatnie pilnikiem powiększyć otwór w nich, żeby pasowały. Trochę pracy, ale da się zrobić ;) Quote Link to post Share on other sites
Heimdall Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 (edited) A można wiedzieć ile Cię to ostatecznie wyniosło? Szczególnie przesyłka. Edited December 25, 2007 by Heimdall Quote Link to post Share on other sites
pegrin Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Po zabawie z pilnikiem magazynki King Arms pasują lepiej niż dodawany hi-cap ;) Trzeba nie tylko spiłować bardzo delikatnie otwór "na kulki" w magach (żeby lepiej podawały, bo są z niektórymi problemy na początku) ale głównie tylni zaczep ;) inaczej magazynki nie wejdą do gniazda :) Pozdrawiam Pegrin P.S. Odpowiedź na powyższego posta poszła na PW. Prośba jest taka, żeby podobne pytania zadawać przez PW, tylko zaśmiecają ten i tak już nieźle zawalony spamem temat ;) Quote Link to post Share on other sites
zeltraks Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Link do aku który już podawałem: http://modele.sklep.pl/product_info.php?cP...a1ce1dcb0184dc4 Ja używam magów z Deep Fire jeżeli ktoś chce się dowiedzieć co trzeba w nich podpiłować to niech da znać na prv :) Ładnie siedzą lepiej od hi capa stockowego. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts