Yahalom Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 (edited) http://www.cromnet.pl Czyżby "nowy gracz" na rynku "militarnym" w polsce? Edited May 12, 2007 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Patrząc na ich kapelusz i parę innych rzeczy wydaje mi się, że takiego samego modelu używa mój brat od jakiś dwóch, trzech lat. Może więc nie nowy producent tylko nowa strona? ;) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Ale tu chodzi o to, że jest to nowy gracz na rynku oporządzenia. Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 W każdym razie kapelusik nawet przyzwoity ;) Quote Link to post Share on other sites
Matteusz Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 I ten dopisek : Tylko dla Wojska ehh :) Quote Link to post Share on other sites
trajant Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 mnie spodobał się worek na odzysk sztywny chyba go kupie A o interpunkcji to słyszał? //sz. Quote Link to post Share on other sites
Joker Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Nie głupie rzeczy oferują Quote Link to post Share on other sites
Matteusz Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Ktoś wie, gdzie tam są ceny podane? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 12, 2007 Author Report Share Posted May 12, 2007 "Cennik" po lewej stronie, pod tabelkami Quote Link to post Share on other sites
Matteusz Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Ano jest, dziękuje. Ja spróbowałbym kupic u nich Panel Udowy i ładownice na magazynki M16/M4 Quote Link to post Share on other sites
Sgt.Thomas Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 kup kup, a potem napisz krótką recenzję. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Sprzęt wygląda ładnie, czekamy na recenzje użytkowników. Quote Link to post Share on other sites
Px Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Wreszcie konkurencja dla Miwo 8) Oby ceny spadły jak rozmów tel. ;) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 No wiec okazało się że świat jest mały a ludzie znajomi. Człowiek się przeniósł z Lublińca do Warszawy (w L. szyli tylko boonie i takie tam) i uruchomili szycie także innych rzeczy - stąd trochę wzorów przypominających MIWO, trochę Janysta, trochę NFM (zastanawiałem się skąd ja znam taki typ nadupnika z gumami). Spoko zobaczymy jak się rozwinie. Swoją drogą rynek się powoli zaczyna wypełniać. Quote Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Właśnie dostałem od nich maila z informacją, że mają na razie tylko Cordurę DuPont w kolorze czarnym, reszta to jakaś tkanina kaletnicza ale pracują nad zdobyciem także oliwkowej. Swoją drogą to bardzo ciekawe rzeczy mają w ofercie. Quote Link to post Share on other sites
cryptonic Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Właśnie otrzymałem maila z odpowiedzią na moje pytanie czy będą wprowadzone kamuflarze woodland i coyote brown. Odpowiedzieli mi że jeśli będzie zainteresowanie tymi kamuflarzami to postarają się je wprowadzić do oferty. Tak że zasypujcie ich mailami z pytaniem o te kamuflarze a może w niedługim czasie je wprowadzą :) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Tia, z samych zapytań 10 osób pojawią się belki materiału. Raczej jak ktoś złoży konkretne zamówienie w danej kolorystyce... Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) Konkretnego zamówienia na np. ładownice w woodlandzie nie złożysz ponieważ oni zwyczajnie tego kamuflażu nie posiadają. Najpierw trzeba ich zasypywać mailami żeby zaczeli ściągać.... pozdrawiam Edited May 14, 2007 by tofik___ Quote Link to post Share on other sites
W.Zajcev Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Złóż zamówienie na 10000 ładownic to Ci uszyją w woodlandzie albo w coyote brown. Dla 100 osób nie będą kupować materiału który później będzie zalegał w magazynach. Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Hehe chodzi mi o to że lepiej jak 10 osób będzie męczyło sklep o ten kamuflaż niż jak jedna złoży zamówienie na parę ładownic. Bo wtedy napiszą " przepraszam ale nie mamy tego kamuflażu i tyle " . A jeśli wyczują zainteresowanie tymi kamuflażami przez więcej osób to napewno go sprowadzą. Zresztą, skończmy to OT. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Ile ładownic kupi 10 osób ? 50, 70?? naprawdę "dużo". Tak dużo, że będzie im sie opłacało ściągnąć drogi materiał w ilości tysięcy metrów bieżących, szyć 50 RÓŻNYCH ładownic i sprzedać je drożej niż gotowe SDS z allegro. Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Kilku z nas zaopatrzyło się w szpej tej firmy. Jesteśmy ultra zadowoleni. Paso-szelki, pasy, ładownice, kapelusz, torby są po prostu doksonale uszyte. Nie ma problemu z modyfikacją wzoru pod użytkownika. Ceny atrakcyjne. Jedyna wada to czas oczekiwania na realizację. Gorąco polecam. Zdjęcia wkrótce. btw. firma szyje od cholery rzeczy, których nie uwzględnia strona i cennik. Właściwie uszyją wszystko co się chce. Quote Link to post Share on other sites
DaVID AntiTerrorist Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 A czy szyją już z cordury w jakimś kamuflażu/oliv? Z tego co słyszałem to dysponowali jedynie poliestrem. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam! Harry Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Cordura oliv. Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Mam I linię od nich, dziś zapodam parę fotek. Wykonanie jest naprawdę super. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts