ashes Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Witam! Czy wie ktoś z Was jakie osiągi technicze mają INOKATSU, a konkretnie chodzi mi o ich kałachy? Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
hegemon Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Również mnie to ciekawi. Chciałbym jeszcze wiedzieć jak z magazynkami. Czy wszystkie pasują, czy muszą być jakieś dedykowane?? Link to post Share on other sites
szmerglu Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 a czy to czasem nie są kity w które wkłada się dowolnej konfiguracji oddzielnie kupiony GB, lufę i komorę ?? :roll: poprawcie mnie jeśli się mylę :) Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Sprzedaja teraz kit+GB+lufa+ komora za 450 US$, ale ponieważ robią to od 2-3 tygodni to nie ma skąd wziąc na ten temat informacji. Poza tym nie ma w Polsce zbyt wielu użytkowników produktów Inokatsu (jeden, dwóch?) - więc raczej nie ma co liczyć na opinie. Magazynki: G&P pasują na pewno. Link to post Share on other sites
dastro Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Bardzo mnie interesuje ten egzemplarz: http://www.russianmaniaworkshop.com/detail...104CG&cat=3 no ale przeciez nie bede kupowal kota w worku :) Jesli znalazl by sie ktos kto posiada jakies info to niech pisze odrazu ;] Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Ktoś może ma info czy to robione jest ze stali czy z innego metalu jak duraluminium? Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Stal. Link to post Share on other sites
Dahu Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 A ja jestem ciekaw czy te GB mają jaką kolwiek zgodność z TM ?? [Wykasowano, to nie jest temat na forum techniczne] A no i zauważyłem dziwne cos na tym dynksie przełaowania ,czy to przypadkiem niema blow back ?!?!? Link to post Share on other sites
Diablo Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 ma :P można zastosować szkielet gb z Guardera ten który ma podłużne nacięcie na górze gb. tylko po co?. lepiej nie rób takich rzeczy , bo to totalna porażka ten "blow back". Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Te cuda do AK które sprzedaje Guarder - robi i robiło mu zawsze INOKATSU. Link to post Share on other sites
Dahu Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 A w tym GB co to oni daja jest ta szcelina czy nie ? Link to post Share on other sites
Diablo Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 inokatsu daje szkielet?? po mojemu , to sama konwersja w którą trzeba wsadzić gotowego gearboxa. Link to post Share on other sites
kazik_ Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 inokatsu daje szkielet?? po mojemu , to sama konwersja w którą trzeba wsadzić gotowego gearboxa. o ryly? Link to post Share on other sites
Diablo Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 :wink: moje niedopatrzenie sorry. Ale prawdopodobnie ich gb i tak mają te naciecia, bo wtedy bez sensu było by to suwało :P skoro trzeba by zmieniac szkielet, lub samemu modyfikować. Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 To nie jest ta wersja z BB, i znalazłem: GB daje 330 fps - ma stalowe zębatki i łożyska, dysza mosiężną. Składałem ak-103 około godziny.Najwięcej roboty z ustawieniem GB tak żeby kabelki nie przeszkadzały w zmianie rybu ognia. Wcześniej tego nie praktykowałem - teraz bym to zrobil w 10 minut:-P Link to post Share on other sites
Dahu Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Hmmm czyli moznna by z tego wyciagnac pare fps wiecej....? a jak sie sprawa ma z lufą? Link to post Share on other sites
Kryptyk Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 (edited) Jeśli dobrze przeczytałem, to tylko do końca maja jest promocja? xxxFENCExxx, czy po złożeniu miałeś okazję wystrzelić z 10-30 kulek? Jeśli tak, to jaka jest kultura pracy, oraz hop up(czy dobrze podkręca i nie rozregulowuje się)? Ps. jak wypada wizualnie w porównaniu do VFC? Edited May 22, 2007 by Kryptyk Link to post Share on other sites
men3L Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Wizualnie to na samych fotach widać że lepiej wypada ;) Chwyt bakielitowy z AK74 to poprostu poezja w czystej postaci. Sam mam plany kupić Inokatsu AK74 we wrześniu/październiku, zobaczymy jak będzie z cenami. 450$ za takiego guna z GB to naprawde tanio jest .. Link to post Share on other sites
koonik Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Będzie kosztował do 550$+sprowadzenie. Macałem i Ske VFC i tego 103 i dużej różnicy nie ma, jednak w moich oczach inokatsu wypadło lepiej. Link to post Share on other sites
Recommended Posts