Kicaj Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 ale one wszystkie są podobne "mini"to "mini", rozumię jak bys sie o "large" zapytal bo o tym była CHYBA tylko jedna wzmianka... Quote Link to post Share on other sites
sjod Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 ja rozumiem ale mi chodzi bo ona ma jakies 600mAh a tamte maja po 1200 i nie wiem o co z tym chodzi i chcem sie upewnic czy wejdzie bo ten karabin chcem zamawiac juz jutro razem z batka bo czytallem ze sa do du.. Quote Link to post Share on other sites
Kicaj Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 to mów odrazu że mAh-pojemność a nie czy podejdzie bo podejść podejdzie ale wydaje mi sie że wystrzelisz na tym jakieś 2 hicapy i padnie kup sobie intellecta 8,4-9,6v 1400mAh,z rabatem wyjdzie Ci około 75-80zł http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=541 Quote Link to post Share on other sites
sjod Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 aha a oni te rabaty daja zawsze do kazdej repliki P&J?? a dwa hicapy to duzo ale ok jak dadza rabat to kupie ta batke Quote Link to post Share on other sites
Kicaj Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 tak dla każdego kto zakupi P&J IIgen. 2 hicapy to ok600 kulek, tyle możesz wystrzelać na bateri Hero jeśli ci się trafi dobra do zestawu...nie liczył bym na to ;-) ,ale ogólem jest to średnia ilość chyba że ktoś się bawi w "rambo" Quote Link to post Share on other sites
sjod Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 (edited) aha czyli zamowie ta batke co mi radziles z gory dzienki ale nic ine trzeba z nimi gadac o ten rabat czy cos tylko zamawiasz i tyle?? Edited July 31, 2007 by sjod Quote Link to post Share on other sites
Kicaj Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Na wszelki napisz że chcesz za dopłatą batrie intellecta z rabatem i chyba wystarczy Quote Link to post Share on other sites
sjod Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 aha no to ok dzienki a takie pytanie te p&j sa lepsze od ak74 cymy Quote Link to post Share on other sites
ne0x Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 (edited) Jak ściągnąć muszkę w PJ4 A1? musisz wybić te dwa piny CLICK Edited July 31, 2007 by ne0x Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 musisz napisać w komentarzu przy zakupie nr zamówienia w którym kupowałeś P&J;] a 2 hi capy lol to ja na przestrzelanie repliki poświęce bo jak narazie strzeliłem z niej 2 razy na auto:P ale dziś przyjdzie intellect:). Quote Link to post Share on other sites
sjod Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Sory ale nie rozumiem ale ja chcem karabin i baterie na raz Quote Link to post Share on other sites
Kicaj Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 masz problem zadzwoń do krakman'ów nie masz telefonu masz problem... :-F Kontakt Quote Link to post Share on other sites
sjod Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 ok wyslalem im e-maila Quote Link to post Share on other sites
necrosx Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Panowie mam pytanko. Czy ktoś już montował na łożu M16A3 szyny RIS? Czy wogóle jest taka możliwość? Z góry dzieki za odp. Quote Link to post Share on other sites
noah Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 szyny są do kupienia na allegro ( po 20zł ), pasuje to do wszystkich emek Quote Link to post Share on other sites
necrosx Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 szyny są do kupienia na allegro ( po 20zł ), pasuje to do wszystkich emek Faktycznie 8) dzięki noah. A jak myślicie lepsze były by te z ABSu czy metalu. Jednak w M16 jest ABSowe łoże i zastanwaiam sie czy jak będą metalowe to czy wytrzyma takie obciażenie. Quote Link to post Share on other sites
Placek Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Bierz metalowe. Są wytrzymalsze i nie pękną ci przy montowaniu czegokolwiek. I łoże wytrzyma spokojnie. Quote Link to post Share on other sites
sjod Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Mogl by mi ktos powiedziec czy lepiej kupic te emki i batke intelecta czy ak 74 cymy Quote Link to post Share on other sites
necrosx Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Bierz metalowe. Są wytrzymalsze i nie pękną ci przy montowaniu czegokolwiek. I łoże wytrzyma spokojnie. Dzięki Placek. Tak sie własnie martwiłem tym łożem bo wzsadzie cały czas przewija sie temat ruszajcej sie osłony lufy. Ja planuje te szyny przymocowac na całej długości od góry i dołu. Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 (edited) jezu ak 74 cymy jak stawiasz na PLASTIK to bierz ak 74 z cymy.... człowieku tu masz wzmocnione części ,metalowa prowadnicę,i o niebo lepiej poodlewane cześci....jedyne co to musisz batke wymienic koszt 80 zł jak kupisz u Krakmanów<--polecam sklepik:) Ak 74 z tego co widziałem to jeżeli chodzi o wykonanie jest gorsze.. mi przez własna głupote poszła szyna ris która jest pod rączką transportowa w M16a3...chciałem dokrecic ten imbus i urwał mu sie łep ....nawierciłem wieksza dziurkę i walnałem tam normalna śróbkę:)narazie trzyma. pozdro P.S-moja opinia nie że kupisz p&j i bedziesz później załował poczytaj o obu karabinkach;] Edited July 31, 2007 by -MARIO- Quote Link to post Share on other sites
sjod Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 aha rozumiem mario wielkie dzienki ale mi tez chodzi o osiagi a wlasnie chcem zamuwic u krakmana m4 i batke intelecta albo ak74 i sie zastanawiam Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Bierz M4 i batke, osiągi powinny być lepsze i sama broń też więcej wytrzyma niż AK74 :) Quote Link to post Share on other sites
sjod Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 ok biore emke a takie pytanie bo niby rabat sie dostaje przy zakupie co trzeba zrobic zeby go dostac Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Już się o to pytałeś, i dostałeś odpowiedź pół strony wyżej. Quote Link to post Share on other sites
sjod Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 no ale mi ktos napisal zeby dostac ten rabat to trzeba numer paczki czy cos wpisac czy jak?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts