Flecktarn Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 (edited) Nie powinno być źle czyli?Będzie mulić? Edited February 22, 2009 by Flecktarn Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Tak jak Ci koledzy piszą - różnie z tym bywa. W niskiej rozdzielczości i na najniższych detalach na niektórych mapach może uda Ci się pograć, ale nie spodziewaj się wiele. Ja osobiście przestałem grać, jak nowsze wersje zaczynały mi mulić przy 1024x768 i średnich/niskich detalach. Większe okrojenie grafiki powodowała, ze gra zaczynała odstraszać a i czasem trudniej było wypatrzeć wroga itp :) Tak jak napisał Huxley - możesz się przez to zrazić do tej gry. Quote Link to post Share on other sites
Flecktarn Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Jeszcze 3 godziny :) A na jakich mapkach można pograć ze słabym kompem(mam nadizeje że jest filtr serwerów Quote Link to post Share on other sites
ebola_85 Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 (edited) Jest bardzo dobry filtr. Musisz szukać "starych". Map. Tych które były w grze od wcześniejszych wersji bo z tego co się orientuję, wraz z wydawaniem nowych wersjii, nie grzebią w starych mapach. polecam wpisać komendę: stat_fps i sprawdzić ile asz na danej mapce. Bridge Crossing, Bridge SE, Swamp Raid, Mountain Pass, FLS Assault, Collapsed Tunnel, Mountain Ambush itp. I trzymaj sie z dala od wszystkich map z SF na początku :) Mam nadzieje że sciagasz najnowszą wersję przez program Deploy ? :) Edited February 22, 2009 by ebola_85 Quote Link to post Share on other sites
woytaz2 Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 (edited) Ktoś gra w sieci ww AA 2.8.3 w polsce jeszcze? Szukam serwerów na all wszystko odchaczone i mam 12 max serwerów ze świata z honorem min 30, a na razie kończe kurs i mam ich 10, więc sobie nie mam jak nabić następnych... Edited June 10, 2009 by woytaz2 Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Czym się różni 1 i 2 od podstawki i co to jest AA Operations ? Quote Link to post Share on other sites
ebola_85 Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 od 1 i 2 różni si epraktycznie wszystkim. Niestety za dużo ludzi chciało zagrać po premierze i póki co gra działa tylko na lanie i przez hamachi :D Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Mam pytanie gdzie można ściągnąć AASF 2.8 bo już chyba się nie da. Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Można teraz jeszcze sciagnac aasf?? Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 (edited) A można grać jeszcze w AA 1 ? Bo wcześniej miałem , chyba pierwszą część a nie wiem jaką wersję i nagle zaczęły się błędy a serwery opustoszały niemal totalnie . Edited November 11, 2009 by Keltuzar Quote Link to post Share on other sites
melon Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Pytanie mam, która wersja AA jest teraz na topie, cool i trendi? Ściągam 2.83, wiem zaś że jest jeszcze 2.85 i ponoć wyszła beta 3. Pod 2.83 stoją jeszcze jakieś serwery, ewentualnie są patche "podnoszące" wersję gry do 85? "Trójkę" sobie od razu darowałem, bo z tego co widzę moja maszynka miałaby problemy z uciągnięciem tej gry :P Quote Link to post Share on other sites
Warlock Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 "Trójkę" sobie od razu darowałem... No właśnie trójka jest "na topie", więc czeka Cię upgrade sprzętu :twisted: . P.S. Twój podpis mnie rozwalił... :wink: Pozytywnie. Quote Link to post Share on other sites
melon Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Znaczy się, zero serwerów na .83 lub 85? :( Quote Link to post Share on other sites
cooler404 Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 ze starszych proponuję sprawdzić 2.85, to ostatnia wersja 2ki. Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 2.8.5 jest dość dobra pomimo małej ilości serwerów. Teraz aby ściągnąć 285 trzeba ściągnąć "deploy'a". Ja mam problemy z zainstalowaniem tego, mówi mi że nie może się połączyć z internetem... Quote Link to post Share on other sites
ebola_85 Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Wersji deploya też było kilka. Niektore mialy problemy o ktorych piszesz. Poszukaj innej wersji. Quote Link to post Share on other sites
Angelo Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Jeśli gra ktoś czynnie w America's Army 2.8.5 proszę o kontakt. GG-17500265 X-Fire-kptmichael Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts