Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Oficjalny] M58 (M40A1) [KART / New Star]

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Czyli to jest ten zaczep, który zwalnia tłok? Też się zastanawiam nad tym karabinkiem no ale jeżeli to rzeczywiście jest tak słabe, to nie wiem... Pamiętam jeszcze z dziecka jak w plastikach za 15 zł po włożeniu innej sprężyny własnie to pękało :P i po zabawce było....

Obczajcie może te wszystkie tanie para-snajperki http://www.taiwangun.com/?str=category&amp...70b0c50a3a0440d i powiedzcie co w sumie będzie najlepsze. Zastanawiam się nad NewStarem, Mb03, Mp001 i 002 olive

pozdro

Dlaczego syf ze względu że jest x20 czy ze firmy HAWK ?

Zamówiłem wysoki montaż [w czwartek ] a do dziś jeszcze nie zaakceptowali tego zakupu i nie wiem czy montaż dojdzie na czas wiec chyba będę musiał kopić niski od reki ... tyle ze mi sie ciągle wydaje ze podczas przeładowywania mogą być jakieś problemy. - ma ktoś tego karta z lunetą na niskim ?

Chłopie! 79 zł za taką lunetkę? Toż to jakieś 29 jest warte! A co do montazu, to na niskim będziesz zaczał dłonią o lunetę podczas przeładowywania, zresztą ten montarz raczej nie będdzie pasował, do jest na tubus średnicy 25 mm, a w tej lunetce tubus ma o wiele mniej, ok. 18 mm. Ogólnie to słoik lepiej będzie się sprawował w roli lunety niż to.

Edited by lemonzawodowiec

Dzwonilem do Krakmana i nic mi nie mogli na temat tej repliki powiedziec ;) wiec kieruje do Was pytanie

1. czego kopia to jest (jakiego japonczyka oczywiscie a nie karabinu)

2. czy rozwiazal sie problem wymiany lufy

tarczadv5.th.jpg

Z jakiej odleglosci strzelales?

Edited by Yunior_5