Ice Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Ice a masz mundur na zmianę?? Te, Elvis..bo sobie ludzie bóg wie co pomyślą ;-) Dla sprostowania, na zeszłorocznym zlocie spodnie roztargały się w kolanach :-F @Ice... muszę zawieść rzesze moich fanów, amatorów mocnych wrażeń, wielbicieli takich na przykład atrakcji jak uciekanie spod kół pędzącego wehikułu prowadzonego moją uroczą, a jakże, dłonią no nie...Ire-jak możesz. Wielka szkoda :???: Będę . Ice - tym razem przeciwko sobie będziemy wojować? Szkoda . Czy Kali z Blackwatersami (Częstochowa) się wybierają? Ktokolwiek wie? To do zobaczenia po drugiej stronie lufy ;-) Z tego co wiem Blackwatersi raczej się nie wybierają. Pozdr, Ice Quote Link to post Share on other sites
kali Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Będę ;). Ice - tym razem przeciwko sobie będziemy wojować? Szkoda ;). Czy Kali z Blackwatersami (Częstochowa) się wybierają? Ktokolwiek wie? Niestety, tym razem odpadamy ze wzlędu na: 1. 2 nieletnich w składzie (wszyscy za jednego ;) ) 2. Trochę zbyt późno się dowiedziałem, moja wina Ale z chęcią byśmy się przejechali na jakąś imprezę w październiku... :-P Quote Link to post Share on other sites
Atreides Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 A szkoda, szkoda. No nic, to do zobaczenia innym razem, Kali. Ice - i wreszcie nam wyjdzie impreza integracyjna xDD Quote Link to post Share on other sites
Ricco Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Czy z Fox Hound jedzie wkońcu ktoś na zlot. Ekipa ze SFORY z Płocka potwierdz na 299% swój udział w zlocie. P.S.Jak ktos z Kutna jedzie niech da znać na forum GRS SFORY :killer: Quote Link to post Share on other sites
PrzemekC Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Witam 3 osoby z QB z 3miasta - niestety tylko 3. Quote Link to post Share on other sites
Elvis Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 (edited) Ice -> przecież ja tylko o tych kolanach mówiłem. Ale po krzczorach się znów przeczołgamy :P z białego jedzie 10 osób RA-KA-TAN-GA!!!! :D :D :D :D :D Xie a Ty definitywnie nie jedziesz?? Edited September 25, 2007 by xelvis Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 RA-KA-TAN-GA!!!! :D :D :D :D :D Xie a Ty definitywnie nie jedziesz?? Niestety.Nawet nie ma innej opcji :( BAWCIE SIĘ DOBRZE ! Quote Link to post Share on other sites
daro Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Szkoda. Z kim wypiję martini z metalowego kubka...o ile dobrze pamietam 8-) Quote Link to post Share on other sites
Elvis Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 kompanów do Picia nie zabraknie Daro :D Quote Link to post Share on other sites
daro Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 To pewne :strach: 8-) Ale ja nie chcę jak w zeszłym roku 8-) Quote Link to post Share on other sites
Elvis Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 w zeszłym roku to piliśmy z Twojego kubeczka jakiś specyfik nie pamiętam co to było ale było smaczne :D Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 lepiej żebys nie wiedzial co to bylo ... Quote Link to post Share on other sites
Ungeziefer Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Dziękuję wszystkim za przybycie. :) ...a kto nie był ten pipa! Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 W sumie było w pytkę. Quote Link to post Share on other sites
Elvis Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 dzięki wielkie ludziska było w Pytkę. Białystok pozdrawia wszystkich. ps. szczególne pozdro od ANGELI :D :D :D Quote Link to post Share on other sites
Ungeziefer Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 http://rapidshare.com/files/59274102/ASG_Modlin.rar.html Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Elvis a jak odczucie z bycia Katangijczykiem ? Quote Link to post Share on other sites
anek Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 dzikki :D bylo w pytke. hmmmm a moze setunie :> Quote Link to post Share on other sites
qba54 Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Fotki z telefonu komorkowego okolo 11 MB w paczce ZIP: pobierz. Quote Link to post Share on other sites
qba54 Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Zdjecia z aparatu Yacentego (paczka ZIP okolo 4.5MB): pobierz. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Oj... będzie co wspominać ;) Wprawdzie w sobotę do 15 było średnio, ale później zaczęło się dziać... a działo się wiele :D Kierowcy byli niesamowici (kto był w ostatnim, ścinającym drzewa transporcie na tyły bazy Katangi ten dokładnie wie o co chodzi :lol:). Do zobaczenia za rok (albo i wcześniej) ;) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Będzie co wspominać : - strzały z nikąd w naszej bazie - rajdy samochodowe (nareszcie doczekałem się u Tadeusza tych pojazdów w walce w pełnym wymiarze a nie tylko w ofercie, wujek tam, że wozy cywilne - ważne, że były) - samotny rajd na Renegatów (czyli połówki Pierwszej Grupy) w pierwszej fazie otwartej walki - cieszcie się Gorgończycy, bo tylko dlatego, że medyk nam się zapodział a baza byłaby nasze. Już niedługo powstanie film "Pięciu przeciw wszystkim" - wpadanie w zasadzki w pełnym biegu Pozdrawiam z tej okazji wszystkich Katangijczyków. Chociaż rzadko udawało nam się walczyć tak razem w kupie to jednak byliśmy jedną siłą. No i nasi wschodni koledzy... cпециальные спасибо за вас. Это время мы скооперировали и воевали совместно. Quote Link to post Share on other sites
Elvis Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Elvis a jak odczucie z bycia Katangijczykiem ? dzikki ja rok temu byłem w Katandze pod Twoją komendą w oddziale Regdorna, w tym roku też w Katandze i nie żałuję :D Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Serio? Ale nie byłeś w pustynniaku tak jak teraz? Bo inaczej odczuje, że mnie ten Niemiec co przestawia przedmioty dopadł. Quote Link to post Share on other sites
anek Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 dzikki ale nocne CQB bylo najlepsze :) granatologia stosowana + automaty = atakujący zdziesiątkowani :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts