Guest frank_martin Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 To od dawna widać. Jest odrębny temat. Pozdr. Quote Link to post Share on other sites
mixer Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 FOTKI z SHOW SHOW 2008 Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 (edited) A co to za M'ka ta z krótka z rozkładaną kolbą?? dokładnie ta (o ta z góry chodzi) i jaki to steyr? Edited February 7, 2008 by Jade Quote Link to post Share on other sites
Kakaroth Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 ta emka to CXP Concept Rifle ICS'a, AUG to normalny AUG z założonymi risami/rasami - nic rewolucyjnego. Do dostania podobne: http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airs...il?prodID=22800 http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airs...il?prodID=22799 http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airs...il?prodID=21215 Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 to jest Aug A3 chyba G&G rok Temu zapowiadało. Pozdr. Quote Link to post Share on other sites
Panocek Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 i jaki to steyr? AUG A3 LINK Quote Link to post Share on other sites
Karcen Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Czy ten granatnik przeciwpancerny działa czy to tylko makieta? Do głowy przychodzi mi tylko jedna myśl odnoście sposobu działania - jak granatnik w karabinie. Dobrze myślę ? Quote Link to post Share on other sites
noah Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 dobrze myślisz Power: 40mm M203 type cartridge Quote Link to post Share on other sites
lup Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Masz podobny robiony u nas... w Polsce Quote Link to post Share on other sites
Karcen Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Sprawdza sie taki granatnik w czasie walki? byłem na kilku strzelankach i jeszcze nie widziałem granatnika w akcji. Duży ma zasięg ta głowica/granat z kulkami i jak z bezpieczeństwem? Quote Link to post Share on other sites
lup Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 (edited) Karcen poszukaj na forum i potem pytaj, ale nie w tym temacie. Sprawdza się tylko w określonych warunkach i nie działa to jak ten z "real-a" tylko jak "nagły prysznic dużej ilości kulek z twojego kierunku". ;) Edited February 7, 2008 by lup Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Takie pytanie: Wiadomo coś o SCARze Boyi? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 21, 2008 Author Report Share Posted March 21, 2008 Na razie nie. Mówiłem już, że Boyi ma robić Cybergunowi Galila? Anyway, dotarł do mnie zamówiony przez mojego kumpla chiński Glock na gaz. Jest piękny. Poza plastikową lufą zewnętrzną - cud. Tylko strzela jakoś tak mało interesująco. Może się musi dotrzeć, ale skoro trzy Colty i Beretta wywaliły po salwie 8-10 kulek bez zaciachu, a ten się wypiął, to jest źle. Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Na razie nie. Mówiłem już, że Boyi ma robić Cybergunowi Galila? Na magi od AK czy wreszcie będą właściwe magi do Galila? Quote Link to post Share on other sites
skorek Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Kilka "nowości" dostępnych u gunnera (JG - stare modele metalowe korpusy, ciekawe czy "bebechy" wymienione) : CM-036A AKM (Real wood version) 0507T JG AK47S (Full Metal) 0513T JG AK47S Tactical (Full Metal) 0511T Dragunov (Full Metal) 0510T AK Krinkov (Full metal) 0508T AK Beta-F (Full Metal) F6607 M16A2 (1 piece barrel version) Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 Na magi od AK czy wreszcie będą właściwe magi do Galila? Na magi do Galila.Glock kolegi odżył, zasuwa jak dziki. A co do Dragquinowa - mogli pokazać lewą stronę body, bo nie wiem, czy tam jest ten boczny montaż pod optykę, czy nie. Quote Link to post Share on other sites
>>VooDoo<< Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Na magi Galila ta 8) ? Cybergun Galil Quote Link to post Share on other sites
VonHusarz Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Wow ale fajny Sig,mam pytanie czy ona ma metal body? Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Skąd ktoś będzie to wiedział skoro to dopiero jakiś pre-release'owy pokaz gdzieś w Azji? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Weste Anyway, dotarł do mnie zamówiony przez mojego kumpla chiński Glock na gaz. Jest piękny. Poza plastikową lufą zewnętrzną - cud. Tylko strzela jakoś tak mało interesująco. Może się musi dotrzeć, ale skoro trzy Colty i Beretta wywaliły po salwie 8-10 kulek bez zaciachu, a ten się wypiął, to jest źle. tylko strasznie gazożerny ten glock jest (jedno ładowanie na 17 kukek) ale rzeczywiście dotarł sie i wali jak wściekły dorwę się do chrono to podam parametry Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 17 kulek to strasznie mało. Może jest małoszczelny... Czy ma po prostu tak dobre osiągi (zasięg, moc bb) ? Mój KWA wywala 5-6 magów na jednym.. Ale co tu porównywać ;) Quote Link to post Share on other sites
skorek Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Kliknij aby powiększyć Stubby Killer by: JG ? Mnie sie osobiście podoba :mrgreen: Jak ktoś będzie wiedział więcej to niech pisze ;-) Quote Link to post Share on other sites
Promant Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Ta, kopia stubby, tylko body bez czaszek już nie takie fajne... Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 straszna brzydula :D Szkoda że bez kolby teleskopowej. Quote Link to post Share on other sites
>>VooDoo<< Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 (edited) żeby nie było zbyt brzydko w tym temacie załączam coś pięknego : CUDO Mam nadzieję że będzie w Polsce. Edited April 2, 2008 by >>VooDoo<< Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts