Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kurde, szybcy są. Ile to czasu temu wyszło? Dwa tygodnie?

Klamka jest robiona przez DE, na ich mechanizmach użytych wcześniej w USP (M81), jak ktoś chce świrować tych smutnych panów z Equilibrium, to proszę bardzo. ;)

• 4 weeks later...
Posted

Kurde, szybcy są. Ile to czasu temu wyszło? Dwa tygodnie?

Klamka jest robiona przez DE, na ich mechanizmach użytych wcześniej w USP (M81), jak ktoś chce świrować tych smutnych panów z Equilibrium, to proszę bardzo. ;)

Westie, a jak z jakościa tych zabawek:

http://www.gunfire.pl/product-yid-11521896...-M92F-M84B.html

http://www.gunfire.pl/product-yid-11521896...et-USP-M81.html

Porównywalna do CYMA czy gorsza?

Posted

Właśnie sobie macam M81, wygląda fajnie, ale mam za oknem tłum dzieciaków, więc nie mogę strzelić w linię drzew, żeby sprawdzić zasięg.

Ciężka giwera cholernie. Strzela, nie pluje. Baterię dostałem firmowo naładowaną. Ogólnie fajna, tylko ten szary zamek wygląda kiepskawo, a tłumik to już w ogóle totalne pośmiewisko (SOCOM miniaturka).

Posted

BTW Westie o co chodzi z tym

Panie, panowie, dostałem ofertę - tani szpej z Chin. Kto się pisze?

Byłbyś w stanie załatwić w jakiejś niższej cenie takiego USPka ?

• 1 month later...
Posted (edited)

Moja 93r jieke się rozłożyła po 5k bb ... ale możliwe że wpływ na to miała batka która jej nieźle dawała w kość. Moc - po uszczelnieniu teflonem 200-210 fpsów, mag od TM (ten długi - śmiesznie wygląda) wejdzie po modyfikacjach pilnikiem. Hop-up nie jest zbyt dobry, czasem podkręcał dobrze czasem źle. U mnie występowały problemy z singlem ale to pewno przez zbyt silną batkę - cóż więcej dodać batka firmowa przeżyła może 3-4 strzelanki potem już nie przeżywała nawet strzelanek.

Edited by kermit
  • 2 weeks later...
Posted

W teorii można ale jest problem - bateria i silnik. Do tego dochodzi koszt części - popatrz sobie na specshpoie na koszta części - wyjdzie ci to spokojnie więcej niż koszta samego aepa...

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Róznice między rodzajami klamek są raczej kosmetyczne (poza magazynkami i obudową) więc jak ci się nie podoba glock to sprzedawaj jak jest ci wszystko jedno co trzymasz w ręce byleby strzelało to nie... proste

• 3 months later...