Guest frank_martin Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Jaka jest bateria??ni-cd czy Ni-MH?? Link to post Share on other sites
frozenfish Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 wybacz airbone ale musze się z Toba nie zgodzić. do 300 0,2 do 330 0,23 do 390 0,25 od 420 0,28 Link to post Share on other sites
Maciek1 Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Panowie to jakich kulek kto używa zależy od właściciela replika. Ja w sowim M16 JG używam 0.23 a kumpel w tej samej replice 0.25. Jak nie wiesz, które wybrać to najlepiej sprawdź jak strzela na różnych kulkach i wybierz te których zasięg, prędkość etc. Ci najbardziej odpowiada. Link to post Share on other sites
Dor Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Ja bym kupił Boyi, a po wypłacie drugiego Boyi. Dwa na strzelankę wziąść i miałbyś pewność, że któryś będzie działał ;] Link to post Share on other sites
slepy Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Ja bym kupił Boyi, a po wypłacie drugiego Boyi. Dwa na strzelankę wziąść i miałbyś pewność, że któryś będzie działał ;] Rozumiem, że ty z rodziny państwa Zapobiegliwych?:P Porównywał ktoś bebechy eMki BOYI i P&J? Link to post Share on other sites
HAosX Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 PJ ma lepsze bebechy np. prowadnice i łożyska Link to post Share on other sites
Krakatau Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Czy wie ktoś może jak wyjąc gearbox ? Link to post Share on other sites
Guest Miles_ACE Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Wybij pin nad spustem. Link to post Share on other sites
melon Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 J/w, do tego odkręć chwyt pistoletowy i ten pierdolnik do wyjmowania maga. Link to post Share on other sites
Woody Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) Kur*a nie wiem co Ci po**bani ludzie z Arnie's chcą od wykonania BOYI :!: Miałem to w łapach i nie było żADNYCH SZPAR W BODY :!: Kolba trochę luźno była, ale podejrzewam, iż dlatego, że nie było weń baterii... Nie było jakichkolwiek luzów... Generalnie giwera spoko, ale nie miałem okazji z niej strzelać... Ps. Zapomniałem wcześniej dodać, iż trzymałem M4 CQBR :P Sry za OT... Pps. Waży swoje ;) Edited October 24, 2007 by Woody Link to post Share on other sites
Guest Miles_ACE Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 To, że w Twoim modelu nie ma szczelin, nie znaczy, że jest tak we wszystkich egzemplarzach. Ps. Wyrażaj się... wulgaryzmy z cenzurą nadal pozostają wulgaryzmami. Link to post Share on other sites
melon Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 No ja miałem w rękach dwa egzemplarze "boja" (SPR i RIS), obie repliki były zewnętrznie dobrze wykonane, bez żadnych szpar i niepasujących do siebie elementów. Link to post Share on other sites
przemooo Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 ktoś coś może więcej powiedzieć o tych replikach ? Link to post Share on other sites
Wojtek TEAM-B Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 (edited) Witajcie, chciał bym się zapytać na ile strzalów wystarczy podstawowa bateria ? chodzi mi o Boyia ;) Edited November 5, 2007 by Wojtek TEAM-B Link to post Share on other sites
hoog Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Na początku na jednego hi-capa :) Potem już na coraz mniej :D Przynajmniej ja tak miałem w swojej replice. Na baterii Intellecta strzela jak 'zła'. Na stockowej totalnie odmawia wsółpracy. Proponuję od razu kupować nową batkę wraz z repliką. Link to post Share on other sites
iNTER Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 A ja mam pytanie za 100PKT, kupiłem replikę M4 CQB BOYI i w zestawie jest lufa i lufa. A dokładnie kawałek lufy, można odkręcić tłumik płomienia i dokręcić ten kawałek lufy i dopiero tłumik, ktoś mi wytłumaczy OCB? Druga sprawa to jak założyć to zwieszenie jednopunktowe? Manual poproszę. pozdro ps. moja replika na chrono wypluła 354fps Link to post Share on other sites
adrian - brs Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Ta krótka "część" lufy o której mówisz to taka mini konwersja twojego CQB na M4 :) . Dokładniej jak chcesz mieć m4 odkręcasz imbusem tłumik ognia zakładasz tą dodaną do zestawu część dokręcasz tłumik i m4 jak się patrzy. Ja kupiłem tutaj swoją giwerę http://customs.pl/produkty.php?product=14&cat_link=3 Wypluwa 363fps :) Dzisiaj na strzelance silnik mi padł ale chyba tylko się bardzo mocno zaciął. Dam do naprawy i dalej śmigam Link to post Share on other sites
Wojtek TEAM-B Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Witajcie, mam ta replike od 2 dni...mam jedo pytanko...da sie gdzies wlozyc baterie ? poza ta atrapa ktora byla w zestawie ? chodzi mi o to zeby nie byla ona widoczna ;) Link to post Share on other sites
adrian - brs Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Zależy jaką masz baterie. Najrozsądniej jest włożyć w kolbę. Jeżeli ci się nie zmieści a nie chcesz jej przekształcać, to możesz pomyśleć nad czymś podobnym do mojego - co ważne bez ingerencji w kolbę. Po prostu naciąłem stopkę kolby. Link to post Share on other sites
Guest Miles_ACE Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 bez ingerencji w kolbę. Po prostu naciąłem stopkę kolby. Sam sobie zaprzeczasz. Jeżeli naciąłeś, to ingerowałeś. Link to post Share on other sites
adrian - brs Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Nie nie. Kolby nie naruszyłem. Kolba i stopka którą się wyciąga to dwie osobne części. Link to post Share on other sites
ravic Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Co ciekawe repliki pojawiły sie na specshopie. http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=2878 A najlepsze jest to, że w lepszych cenach ! Link to post Share on other sites
adrian - brs Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Tylko zauważ, że np. na customs.pl masz zmienione części wewnętrzne Link to post Share on other sites
LOW Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Zejde troszke z tematu, ten sklep www.customs.pl jest dobry? robił w nim ktoś kiedyś zakupy? Pozdro Link to post Share on other sites
ALFONSO Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 nie wie ktos jaką leprza baterje mozna kupici do tego m4 wiakim sklepie prosze o linka :killer: Link to post Share on other sites
Recommended Posts