Majkel86 Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Czy ktokolwiek w to grał/widział? Jakie wrażenia? Gdzie to dostać? Czy to oddzielna gra czy dodatek? Grafika ale przede wszystkim "brudny" i "zły" klimat mnie powala :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Noir Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Zobaczcie sobie ten trailer ;) Quote Link to post Share on other sites
RONIN_FST Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 SZUKAj !!! www.battlefield.pl Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted September 13, 2007 Author Report Share Posted September 13, 2007 SZUKAj !!! www.battlefield.pl Aj nie płacz mi :język2: I tak gówno tam znalazłem na tej stronie. Więcej na valhalla.pl jest ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Gra wyjdzie dopiero w przyszłym roku i będzie opowiadała o bojach najemników. Teren ma być zniszczalny w 90%. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 Tyle to i Ja wiem :wink: Ale dobrze że się zlitowali i na PC też wyjdzie :P Quote Link to post Share on other sites
autococker Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 no ja juz sie nie mogę sie doczekać tej gry tylko sprzęt muszę zmienić by jad odpalić w full ustawieniach muszę mieć dwie grafy za 4000 zł z obsługą DX10 oraz mocnego proca Quote Link to post Share on other sites
Neskey Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Podobno nie na PC Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Na Battlefield.pl kiedyś było coś, że Bad Company tylko na konsole, a na PeCety ma być BF3, zrobiony na silniku BC. Wojować ma się jakoś podobnie do dwójki, czyli bliski wschód (już chyba bez Chin) w czasach obecnych. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 I dobrze, bo BF 2142 była tragiczna... Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted November 23, 2007 Author Report Share Posted November 23, 2007 Eeee a ja czytałem, że jednak zrobią BC na PC :roll: Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Ja po prostu napisałem co czytałem. Było w tym news'ie sporo szczegółów na temat tego co w BF3 ma być, oraz prawdopodobna data pojawienia się trailera - lato 2008. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Pograłem wczoraj parę godzinek w BETA demo na X360. Powiem tak: Motyw z niszczeniem (a raczej z wybijaniem dziur) w ścianach jest wbijający w fotel (co prawda nie działa tak jak bym się spodziewał, ale zawiedziony nie jestem). Tego mi brakowało w CoD4 :D Niestety, faktycznie ciężko o dobrą osłonę - schowałem się za szopą jednak po paru chwilach szopa zamieniła się w wióry a we mnie celował M1A1 Abrams :F Quote Link to post Share on other sites
grabczas Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Bad Company jest grę projektowaną na konsolę i to jest oficjalne stanowisko Dice, teraz można wyczekiwać BF3 na PC i coś czuję że Dice postara się żeby to był zaciekły przeciwnik CoD4 :) PS. BF2142 mi się podoba innowacyjny dla serii może nie jest ale fakt że klas jest mniej mi się podoba plus klimaty który również lubię (Walkery!!) Quote Link to post Share on other sites
kokonesko Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Battlefield Bad Company spoko gra. Gralem w demo, ale Metal Gear Solid 4 bedzie lepszy. Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 A to da się te gry porównywać mimo że należą do 2 różnych kategorii ? Quote Link to post Share on other sites
radolus Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 No według mnie to raczej trudno porównać BF:BC z MGS 4 . Mam nadzieję że na PC nie będzie takich wymagań jakie ma tylko NASA XD Ciekawe czy zachowają szczegół "rozpadu" konstrukcji . Quote Link to post Share on other sites
dcm_Marecheq Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 I dobrze, bo BF 2142 była tragiczna...Mnie się podobała - futurystyczne pojazdy przywodziły na myślę starą już gierkę Battlezone 2 - walkery, hovertanki i ogólnie takie takie. Quote Link to post Share on other sites
radolus Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 dla mnie też nie jest taka zła :D oczywiście 2 i tak rox ale 2142 także wymiata. Quote Link to post Share on other sites
METEOR Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 BF:BC i BF 3 zapowiadają się świetnie , teraz tylko czekam na te gierki 8-) ( oby wymagania na PC nie były zbyt wielkie ) Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 (edited) Małe też nie będą. Do tego na serwerze BF3 ma zmieścić się 80 graczy, i jak to się zbierze jak w "dwójce" przy jednej fladze.... trzeba dokupić troszkę RAMu ;) Edited April 13, 2008 by Robson Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Po dwóch dniach katowania demka na multi mogę z pełną odpowiedzialnością stwierdzić, że się uzależniłem :) Gra jest co nieco podobna do konsolowego Battlefield: Modern Combat. System klas, podobne klasy postaci, specjalne rodzaje broni (ale niektóre trzeba odblokować za punkty, które uzyskujemy wraz z kolejną rangą). Spluw jest od groma, w demku mamy Amerykanców i Islamistów którzy walczą o skrzynie ze złotem na mapce Oasis. Grafę możecie podziwiać na zdjęciach, ja tylko dodam, że patent z niszczeniem budynków jest zajebisty. Znacznie przyspiesza to rozgrywkę (oczywiście jeśli mamy granatnik). Wszelkie wybuchy, koszenie palm z czołgowego kaemu, czy zwyczajne modele postaci, pojazdów i broni są genialnie zrobione. A gram na 21 calowym telewizorze CRT :P Dźwięk w BF:BC to IMO 60% klimatu w tej grze. Wystarczy wejść do budynku i puścić serię z automatu, albo przystanąć na chwilę (co jest niebezpieczne w tej grze) i posłuchać odgłosów strzelaniny w oddali. Polecam grę wszystkim konsolowcom online! Quote Link to post Share on other sites
kokonesko Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Tez mam demo, tylko szkoda ze jest tylko jedna mapka w MP. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) Jakie masz PSN ID? Moje - Ohtar1985 . EDIT - w sumie to może grać na x-360 :P więc z góry sorry za ewentualną pomyłkę. Edited June 10, 2008 by Ohtar Quote Link to post Share on other sites
kokonesko Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Gram na PS3 a w gierce jestem "Gromiak" . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts