imfar Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Poszukuje ładownicy na krótkie magi do eMki. Nie wiecie może gdzie je można dostać? Ewentualnie jakie inne ładownice były by najbardziej zbliżone rozmiarami? Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 możesz kupić ładownice do długich magów i "po wietnamsku" wypchać opatrunkami coby Ci trochę z ładownicy wystawały... Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Hmm... To musi być jakiś rzadki towar. Poszukaj na Miwo, albo zainwestuj w LBV i dorób magpulle. Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 mialem swego czasu kilka w polskiej panterze do sprzedania...gdzies chyba jeszcze mam zielone z tego co pamietam jak cie to jeszcze interesuje Quote Link to post Share on other sites
Samuraj Jack Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 No albo kup ładownice CQB. :roll: Quote Link to post Share on other sites
imfar Posted September 22, 2007 Author Report Share Posted September 22, 2007 CQB to nie moje klimaty... Generalnie to szukam czegoś w tym stylu: http://www.vietnamgear.com/fullphoto.aspx?img=M1956M16.jpg ale jak widze ciężko to będzie dostać w Polsce. No nic... coś się wymyśli. Dzięki Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Swego czasu bardzo często bywały na allegro. Szukaj i poluj na allegro. PS: uprzedzając pytania, na allegro bywały kontrakty ale ceny już niestety nie pamiętam. Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Swego czasu bardzo często bywały na allegro. Szukaj i poluj na allegro. Mister, na Allegro to bywały krótkie ładownice, ale NYLONOWE z zestawu M67. Te, z zestawu M56, na 20. nabojowe magazynki to rzadkość. Do tego para kosztuje mniej więcej tyle ile kałach cymy... Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Mister, na Allegro to bywały krótkie ładownice, ale NYLONOWE z zestawu M67. Mister, ale imfar napisał: Generalnie to szukam czegoś w tym stylu Nie napisał że poszukuje dokładnie identycznych jak ze zdjęcia, ale czegoś w tym stylu. Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Nie napisał że poszukuje dokładnie identycznych jak ze zdjęcia, ale czegoś w tym stylu. I co niby "w tym stylu" bywało na Allegro? Ładownice M67? Te bywały. Krótkie bawełniane bywają na ebay - TUTAJ. Ciekawe jedynie ile wynosi minimum... Quote Link to post Share on other sites
imfar Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 "(...)w tym stylu." to raczej szerokie pojęcie... wiem ;-) I powiem szczerze, że ja sam do końca nie wiem czego szukam. Musi to być tania ładownica na krótkie magi do M16, musi dać się ją zaczepić do pasa, elwentualnie do szelek i musi być w kolorze oliv. Reszta jest mało istotna, byle by tylko magazynki nie wylatywały... Myślałem, że może coś takiego jest na luzie do dostania, tylko mi jakoś szukanie nie wychodzi, no ale nie. Quote Link to post Share on other sites
marynarz89 Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Jeśli cię interesuje sprowadzenie z zagranicy to tu masz link do sklepu gdzie chyba znajdziesz czego szukasz http://www.mooremilitaria.com Quote Link to post Share on other sites
sisi Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 (edited) Pouche na krótkie magi do M4 można spokojnie znaleźć np. tu Link Wpisz w Google M4 short pouch i gotowe sporo linków do sklepów. Edited September 23, 2007 by sisi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts