buli889 Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Na 0.25 to nawet nie trafi z 50 m... Więc jaki sens będzie miał snajper vs elektryki które będą siać w jego stronę na podobna odległość. Limit fps owszem, ale kulki osobna sprawa. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 To komentarz do czyjegoś wpisu czy Twoja własna mara? Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Na 0.25 to nawet nie trafi z 50 m... Więc jaki sens będzie miał snajper vs elektryki które będą siać w jego stronę na podobna odległość. Limit fps owszem, ale kulki osobna sprawa. Jak dla mnie to to jest złota myśl z nosa wydłubana, dlatego jutro stąd wyleci. Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 Mamy 14.03.2019 - a nie wyleciało :D Zadania snajpera i podstawowe zasady: Przeżyć - taka podstawowa zasada każdej gry Mobilność - mobilność w ASG to jedyna szansa snajpera w dzisiejszych czasach - jak jest niebezpiecznie to biegiem do tyłu Głowa - wszystko robić z głową, myśleć co sie robi i nie robić nic na hura Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted March 21, 2019 Report Share Posted March 21, 2019 W dniu 14.03.2019 o 03:20, Black93 napisał: Mamy 14.03.2019 - a nie wyleciało :D Zadania snajpera i podstawowe zasady: Przeżyć - taka podstawowa zasada każdej gry Mobilność - mobilność w ASG to jedyna szansa snajpera w dzisiejszych czasach - jak jest niebezpiecznie to biegiem do tyłu Głowa - wszystko robić z głową, myśleć co sie robi i nie robić nic na hura Dorzucił bym do tego Posiadanie porządnej snajperki a nie badziewia I mając te 20 metrów przewagi nad aegami walenie do kaczek które nie myślą i czekają na odstrzelenie ;--) Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted March 21, 2019 Report Share Posted March 21, 2019 Niekoniecznie - stockowy Well MB01 z komora PDI i promykiem wymiatał :D FPS są fajną sprawą ale nie są aż tak konieczne :) Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted March 30, 2019 Report Share Posted March 30, 2019 W dniu 21.03.2019 o 14:48, Black93 napisał: Niekoniecznie - stockowy Well MB01 z komora PDI i promykiem wymiatał :D FPS są fajną sprawą ale nie są aż tak konieczne :) Mamy takiego jednego w ekipie z wellem i promykiem i mu smutno jest gdy aeg go na zasięg bierze . Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted April 1, 2019 Report Share Posted April 1, 2019 (edited) W takim razie musi sie nauczyć snajpa grać. Dla mnie w snajpie zasięg nie jest najwazniejszy, powtarzalność, celność i cichość to największe atuty. Edited April 1, 2019 by Black93 Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted December 6, 2019 Author Report Share Posted December 6, 2019 Znalezienie sobie odpowiedniego miejsca... wtedy nawet ze sprężynowym pistoletem można zostać snajperem ;) Quote Link to post Share on other sites
RalfButton Posted December 7, 2019 Report Share Posted December 7, 2019 Dodatkowo kwestia preferencji, umiejętności, myślenia i współpracy Lubię się styrać z repliką szturmową, ale efektywność mam wtedy niską. Ze snajperką (550fps) w 2 ostatnich grach miałem o wiele lepszą skuteczność, ale gram wtedy w pełnym ghillie. Na jednej z gier miałem ok 15 fragów, zginąłem 3 razy z czego 2 razy friendly fire. Na drugiej grze 3 fragi, zero zejść i duży wkład w realizację zadań. Ta gra dała mi najwięcej satysfakcji. Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted December 7, 2019 Author Report Share Posted December 7, 2019 A ja najlepiej wspominam takie gdzie nie miałem ani jednego "fraga" (jak ja nie cierpię tego określenia...) za to miałem w nogach kilkanaście/kilkadziesiąt kilometrów i wymrożoną dupę przez dwie noce. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 15, 2019 Report Share Posted December 15, 2019 "No pain, no game" - jak mawiali starożytni.. Pozdrawiam, Lambert P.S. Thor, Ty się lecz! :P Quote Link to post Share on other sites
RalfButton Posted December 15, 2019 Report Share Posted December 15, 2019 W dniu 7.12.2019 o 20:25, thor_ napisał: A ja najlepiej wspominam takie gdzie nie miałem ani jednego "fraga" (jak ja nie cierpię tego określenia...) za to miałem w nogach kilkanaście/kilkadziesiąt kilometrów i wymrożoną dupę przez dwie noce. Frag - to tylko zabawa, nie będę się silił na jakieś militarne określenia A jak chcę odmrozić sobie dupę, zrobić parę kilosów i odpocząć od cywilizacji, to jadę z kumplami w Beskidy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts