Bizek Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Hejka, potrzebuję pomocy. Mam HK 416 z JG (tak wiem, że to oczywiste) z plastikowym body. Powiedzcie mi proszę jakie metalowe body byście mi polecili, oraz jakie do tej repliki pasuje, bo widzę że hop-up jest dwudzielny, więc będzie pewnie problem z kompatybilnością. Pewnie JG i KWA pasuje... co jeszcze?. Podajcie mi proszę orientacyjną cenę za używkę (ile za jaką markę i czy to jest cena za kompletne body). Dodatkowo jaką kolbę do niej najlepiej (waszym zdaniem najwygodniejsza, bo ta wieje chińszczyzną [that ABS :| ]). Prawdopodobnie nie mam dyszy do tej repliki, a znaleźć ją jest bardzo trudno, a jak się już znajdzie to cena jest horrendalnie wysoka (jak za dyszę). Czy w takim przypadku lepiej kupić zwykłą komorę hop-up i zwykłe body (nie będą się gryzły pozostałe podzespoły z nimi?) Z góry dziękuję bardzo za odpowiedź. pozdrawiam Bizek Quote Link to post Share on other sites
rotsaved Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 Gdzie dostanę zwalniacz magazynka do tego Hk? Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted October 26, 2016 Report Share Posted October 26, 2016 Co do body to polecam od VFC, masz wszystkie oznaczenia Umarexa. Ostatnio widziałem za 150 dolców na wgcshop Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts