Guest frank_martin Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 (edited) http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...ry-JG0449A.html Ciekawe czy dobry Edited November 24, 2007 by frank_martin Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Ciekawe czy dobry Rzeczywiście... ciekawe :roll: Ta replika repliki naprawdę aż tak bardzo różni się od swojego starszego brata ze stajni JG, że trzeba zakładać osobny temat? Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 No.Bo chodzi o opytke. Quote Link to post Share on other sites
Panocek Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 (edited) Poza którą nie różni się od A2 (no i kolor body - choć to nie określa wersji) :-P . Edited November 24, 2007 by Panocek Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Temat jest chyba jedynie o Optyce. Quote Link to post Share on other sites
Wojtass Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Dziś strzelałem z pierwszego modelu w gunfire.pl. Optyka z tego co wiem 1,5x, aczkolwiek kulki znosiło na ukos i trzeba było nauczyć się celować wg optyki, czyli przesuwać cel na ukos, by w niego trafić. Quote Link to post Share on other sites
Panocek Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Optyka jest nieregulowana? Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Ostatnio byłem u Krakmanów i na wystawce wisiały jeden pod drugim, dwa niemal identyczne AUGi A1. Niestety nie były w żaden sposób opisane ale wątpię żeby wieszali dwa CA jeden pod drugim więc podejrzewam, że jeden z nich był CA a drugi JG. W każdym razie kolor i fakturę body miały takie same, różniły się nadlewkami na krawędziach elementów plastikowych. Ale podkreślam: nie jestem pewien czy jeden z nich był JG. Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Napisałem do nich Maila. Odpowiedzieli że tak że jeden jest z JG a do porównania z Ca ale na razie to tylko jeden :( P. Quote Link to post Share on other sites
mate_ogr Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 No i wlasnie co do optyki Czy ktoś wie czy jest regulowana? I czy widoczność przez nią jest na tyle dobra abym mógl celować w masce z siatką? I czy rzeczywiście szybkie celowanie do którego w oryginale byla stworzona nie bedzie sprawiać problemów? Jeśli ktoś się tym bawil to proszę o odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 (edited) Luneta i szybkie celowanie? Aha. Edited November 28, 2007 by AnR Quote Link to post Share on other sites
mate_ogr Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 (edited) Lunety w AUG'u projektowane byly z myślą o w miare szybkim (jak na lunety oczywiście) celowaniu. Chodzi mi między innymi o standardowe przyrządy celownicze na górze lunety ale też o samą lunetkę. I prosze aby odpowiadali ludzie którzy chociaż go mieli w rękach. Więc w domyśle chodzilo mi wlaśnie o to. Edited November 28, 2007 by mate_ogr Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 I czy rzeczywiście szybkie celowanie do którego w oryginale byla stworzona nie bedzie sprawiać problemów? :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
mate_ogr Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Super. Umiesz cytować. Pochwalileś się i ok. Tylko co to wnioslo? Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Że sie poddaje. A ta lunetka jest regulowana?? Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Luneta rzeczywiście została stworzona do szybkiego celowania, posiada mechaniczne, proste przyrządy ;] A poza tym luneta jest odbierana przeze mnie pozytywnie, przynajmniej w CA. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Luneta jakościowo jest taka sama jak w CA. Regulowana. Bardzo szybko łapie się światło (nie to co w Tasco). Reszta identyczna z wersją z szyną, więc temat chyba został wyczerpany :roll: Quote Link to post Share on other sites
mate_ogr Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 A bebechy? Jest to podobno generacja III JG, więc może coś tam poprawili na wzór GB z HK416. Na Gunfire piszą, że coś tam się podobno zmienilo jeśli chodzi o wzmocnione części w stosunku do poprzednich replik. Jeśli tak to może to wcale nie jest dokladnie to samo co poprzednia wersja. Lecz OlO, jeśli to to samo to kasuj mojego posta ;D Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 A mógłbyś jakieś Fotki pstyknąć?? (siatkę lunetki itd.) Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Gearbox jest taki sam jak w AU-1G. Krzyż celowniczy jest taki sam jak w CA (+ z małym kółkiem w środku) Coś takiego, tyle, że linie się przecinają w środku, a kółko jest grubsze. Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 (edited) Dzięki._A Upgrade Robicie (Zbrojownia)?? Edited November 30, 2007 by Foka Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Jest, jest tuningowany... Level II. Na zbrojowni... Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 A jakieś ogólne zdjęcia Karabinu?? Quote Link to post Share on other sites
noobishstyle Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Witam, jest to moj pierwszy post tak wiec chcial bym sie przywitac ;) Jak juz ktos wyzej wspomnial, bebechy ponoc (wg. gunfire) roznia sie od modelu z szyna. Jesli komus cos blizej na ten temat wiadomo to prosze o kontakt na pw. ps. model z optyka - 545pln*, model z szyna 495pln (459pln - "promocja")* nie ma chyba roznicy w cenie z powodu "lunetki" 1.5x :???: bo jesli tylko tym sie roznia w/w wersje to imho lepiej kupic ta z szyna i jakis kolimator do tego (mniej wiecej cenowo bedzie to samo, a lepiej wykonane bedzie zadanie " szybkiego celowania " ). * ceny podane ze strony www.gunfire.pl. Quote Link to post Share on other sites
lolo123 Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Ma ktoś może tego auga? mam zamiar go kupic cena jest w porządku,ale mam jeszcze do wyboru m4 od boyi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts