Yahalom Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Szukam długiej czarnuli - widział ktoś gdzie w ludzkiej cenie? Jest jedna aukcja na allegro, ale 700zł to ździebko za dużo ;) Quote Link to post Share on other sites
lookout82 Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Szukam długiej czarnuli - widział ktoś gdzie w ludzkiej cenie? Jest jedna aukcja na allegro, ale 700zł to ździebko za dużo ;) Arafat, podesłałem Ci PW. Quote Link to post Share on other sites
szuli Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 witam, kiedyś spotkałem się na allegro z repliką m500 która wg opisu właściciela strzelała jedną kulką i można było tą modyfikację w każdej chwili usunąć. Wie ktoś może jak to zrobić ? z góry dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
lookout82 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 A to dotyczyło wersji 6 czy 8mm? Quote Link to post Share on other sites
szuli Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 8mm, a przed chwilą właśnie ułamałem jedno z ramion do ładowania, w poniedziałek czeka mnie wycieczka do tokarza:) na szczęście to prostsze do dorobienia. Quote Link to post Share on other sites
szuli Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 może się to komuś przyda filmik instruktażowy jak upgrade-ować m500 :) stalowe charging handle w redwolfairsoft.com http://redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Accessories_Metal_Bodies_Related_Parts_AEG_Deep_Fire_Charging_Handle_for_M500.htm pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Poli Tukasi Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Można to jeszcze gdzieś kupić? Quote Link to post Share on other sites
volf13 Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Ja dostałem w komisie :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 (edited) Witam. Czy ktoś by dał radę zeskanować schemat budowy/rozbierania repliki albo przynajmniej powiedzieć jak ta replikę się rozbiera by dostać się do urwanej dźwigni czółenka? Widzę że to dość popularny problem w tych replikach. Edited February 21, 2011 by kermit Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Ok poradziłem sobie - nie było pytania Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Kermit, CZYJĄ strzelbę musisz rozebrać?! Quote Link to post Share on other sites
Pissmejker Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Ludzie, odgrzewam, ale trudno! Słuchajcie! Pomóżcie człowiekowi! Posiadam 2 czarne czółenka, jedną czarną kolbę i chwyt pistoletowy! Potrzebne mi są wersje drewniane bądź te imitujące drewno! Zamienię się, dopłacę, cokolwiek! Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 To już prędzej daj to stolarzowi lub sam zacznij dłubać w drewnie... Wersji z drewnem było znacznie mniej. Quote Link to post Share on other sites
kacxd Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Jest jeszcze gdziekolwiek ta pompka dostępna? Nigdzie nie mogę znaleźć.. Tak tak, wiem, odgrzewam :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts