Bat_Sirius Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Quote Link to post Share on other sites
rudi_ Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 Nieśmiała próba wskrzeszenia tematu. :D Mój aktualny set (in progress) inspirowany późnym afganem oraz niedawnymi wydarzeniami w UK. Do pełni szczęścia jeszcze nieco brakuje (po zrobieniu giwery planuję ogarnąć hełm), ale myślę, że jest bliżej niż dalej. Na zdjęciach widać zalążek L119A2 (niedawno dotarła do mnie szyna od Angry Gun, większość potrzebnych części także w drodze). Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Słuchawki aktywne by się przydały ;) Plan na garnek już masz? Quote Link to post Share on other sites
rudi_ Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Słuchawki aktywne by się przydały :icon_wink: Plan na garnek już masz? Tak, gdyby chińczyk z ali się nie pomylił byłaby już baza :) Bazując na ostatnich zdjęciach będzie to Maritime w MC +/- pokrowiec, przeciwwaga Ops-Core, strobo Hel-star 6, L4G24 no i ochrona słuchu :) Kwestia czasu zebrać odpowiednie fanty Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 (edited) O! Widzę, że nie jestem sam :icon_smile: Edited May 8, 2018 by Bat_Sirius Quote Link to post Share on other sites
rudi_ Posted May 9, 2018 Report Share Posted May 9, 2018 Wasz fanpage akurat śledzę od jakiegoś czasu, super robota :) Może ujawni się ktoś jeszcze, choć temat jest chyba dość niszowy Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 11, 2018 Report Share Posted December 11, 2018 Podobno 22nd SAS ;) Quote Link to post Share on other sites
rudi_ Posted January 20, 2019 Report Share Posted January 20, 2019 Operator SAS podczas niedawnego ataku terrorystycznego w hotelu w Kenii Quote Link to post Share on other sites
rudi_ Posted January 20, 2019 Report Share Posted January 20, 2019 https://wiadomosci.onet.pl/swiat/kenia-komandos-sas-samotnie-ratowal-zakladnikow-z-hotelu-w-nairobi/7vbstm2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts