eso Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Witam widziałem opinię olo ,który chwali sobie tą kamizelkę aav fsbe http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=1235 jakie jest wasze zdanie? . Niektórzy twierdzą że kolor w nowej dostawie jest inny czy mogli by go opisać i czy dotyczy to również tej kopii. Jak ma się CB acm do CB g&p? Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 (edited) CB w produktach G&P jest bardziej jaśniejszy, bardziej piaskowy. CB w WwCh jest bardziej "malinowy" (naprawdę :D) Przyznam, że jak bardzo bym złorzeczył chińskim wyrobom - regularnie strzelam się ze znajomym który nosi : replikę MAR-CIRAS w CB, serpę w CB, ALTA w CB, BATES w CB i plecak BHI , taki hydracyjny, także :D w CB , to wszystko wygląda co najmniej poprawnie, CIRAS bardzo dobrze się komponuje z plecakiem. Czytuje się co nie co że nowa seria CIRASów WwCh to szit - może i racja - ja opisałem starego. Edited August 11, 2008 by madjong Quote Link to post Share on other sites
eso Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 A czy ktoś miał do czynienia z kamizelkami aav z nowej dostawy? Jakie odczucia itp. Quote Link to post Share on other sites
Zelu Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Witam! Czy ktoś miał do czynienia z tym http://taiwangun.com/?str=product&prId=990 chestriggiem? Będę wdzięczny za opinie. Quote Link to post Share on other sites
Brambi Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Mam podobną kamizelkę Condora-materiał jest lepszy jak w A.C.M (chociaż w 100% tego nie potwierdzę) Chest z krakmana ma nad Condorem pewną przewagę ponieważ jest "wzorowany na orginale" czyli posiada lepiej umiejscowione miejsca szybkiego wypięcia,ma dodatkowo ładownice na magi,radio etc. Osobiście-nadal wybieram Condora 8-) Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Czy ktoś korzystał z tego wynalazku http://taiwangun.com/?str=product&prId=993 ? Wiem że niczego wielkiego nie można od tego wymagać, ale doraźnie potrzebuję czegoś niedrogiego (innego niż pattern 83 i chest rigg mil-teca), co wytrzyma pół roku. Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 (edited) @sledz Jeśli potrzebujesz czegoś na pół roku, czyli naprawdę tymczasowo, to bierz. Zawsze lepiej mieć taką "kamizelkę", niż chować magazynki po kieszeniach. Przy kontakcie organoleptycznym w siedzibie Krakmanów wydawała się nawet znośna - tzn. nie rozleciała mi się w rękach i nie świeciła się jak bombka na choince. Tylko rozważ, czy jej przeznaczenie na pewno Ci pasuje: więcej niż magazynki i ew. kulki w jednej z magazynkowych ładownic nie wejdzie (zresztą przy większym obciążeniu te taśmowate szelki wpijały by się w ciało), ale skoro odrzucasz patterna, to wnioskuję, że pojemniejszym oporządzeniu Ci nie zależy :) EDIT: Jeśli zamierzasz pakować do niej magazynki od AUGa (bo taką replikę masz w profilu), to licz się z tym, że zmieszczą się tylko 4... Edited September 8, 2008 by youngee Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Dzięki. Właśnie do tego jej potrzebuję. 3 magazynki w ładownicach a w czwartej kulki. + magazynek do glocka i ładowarka w małych. Quote Link to post Share on other sites
Perezz Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Ja chciałbym się za to zapytać, o materiał w Plate Carrier'rze. Mianowicie, mógłby ktoś porównać materiał do plecaków sprzedawanych też u krakmana za 79zł (tych 28 l ), ogólnie jeżeli jeszcze ktoś mógłby porównać barwy: plecak w coyote, z plate rarrierem w coyote, to byłbym naprawdę wdzięczny :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
bor-suk Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 (edited) Witam widział ktoś może, lub posiad kamizelkę tego typu http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=1235 w tym lub innym kolorze? Jeżeli można to proszę o fotki i kilka słów na jej temat. Z góry dzięki i pozdrawiam. Edited October 28, 2008 by bor-suk Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 A ktoś z was ma chiński pokrowiec na camelbacka z gunfire ? Pozdro Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Wybaczcie za post pod postem, ale: ktoś ma/miał/macał ten pas ? http://gunfire.pl/product-yid-1152191694-M...-oliwkowym.html Jak jest z jego jakością, rwie się w łapach ? Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 (edited) Macałem, no Miwo to nie jest, ale komuś mało wymagającemu powinien wystarczyć. Główne minusy to -> Lekko świecący się materiał - dosyć cienki na dodatek, ale to pewnie wypłowieje troche z czasem. -> Miejscami krzywe przeszycia, ale wszędzie dało się normalnie wpiąć taśmy ładownic -> Na koniec - szelki są bardzo płaskie i dość wąskie, nadaje się to pod jakąć cięższą kamizelkę, ale do samodzielnego noszenia lepiej zaadoptować sobie inne szelki, choćby przerobić ALICE ;) Edited December 10, 2008 by youngee Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Kolega ma chest rigga w oliv od jakiegos czasu. Rzepy się odrywają a kolor jest trochę mniej zielony. Ale poza tym to swietny zakup za tak niska cene:) Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 (edited) http://www.taiwangun.com/shop,show,100 Ktoś ma to zawieszenie - jak się sprawuję? Czy nap nie będzie za słaby (tzn. czy samoistnie nie puści)? http://gunfire.pl/product-yid-1152190710-P...owy-desert.html Czy to zawieszenie podejdzie do m16? Ew. jest jakieś zawieszenie lepsze w podobnej cenie? Pozdro Edited December 13, 2008 by mastah Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 A nie lepiej zaplacić 35 zeta za profesjonalne zawieszneie trzypunktowe? Quote Link to post Share on other sites
marys1 Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 kumpel ma to z PJ. Obciera strasznie, niewygodne, dziwne mocowanie i lubi się rozpiąć. Quote Link to post Share on other sites
Ruryk Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Miałem to mocowanie z PJ jak moje CA miało stałą kolbę. Generalnie nie polecam,po paru miesiącach w miejscu mocowania pas się zaczął strzępić,samo mocowanie było dosyć dziwne ale nigdy mi się nie rozpięło. Lepiej dołożyć na coś innego. Pzdr Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Czego można się spodziewać za 19 zł? ;) Tanie taśmy, ale jakoś się trzyma. Lepiej dołożyć, ale lepsze to niż nic. Quote Link to post Share on other sites
Ruryk Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Ja mam pytanie co do chińskiej AAV. Podobno AAV w orginalne były produkowane w rozmiarach,czy któremuś z użytkowników chińskiej kopii zdarzyło się,że była ona za mała/duża ?? Pzdr Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Hahahahahhaahahha żartujesz z tym pytaniem? :-F Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Mnie się zdarzyło, że było za mała. ;F Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Zdarza się ^^ Quote Link to post Share on other sites
Ruryk Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 (edited) Nie no panowie,ja jestem normalnej budowy :-F,tak się z ciekawości zapytałem,bo kajś przeczytałem,że AAV było robione w rozmiarach xD. Edited December 18, 2008 by Ruryk Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 No przecież logiczne jest, że ludzie są mniejsi i więksi więc pytanie czy na kogoś była za mała, a na kogoś za duża to tak jak byś się spytał czy komuś smakował sernik, a komuś nie... :-F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts