Jump to content

Recommended Posts

Posted

No OK, jasne że to kopia prawda. Nie stać mnie na Phantoma, na gołą kamizelkę mogę wydać max 500zł i celuję właśnie w CIRASa, najlepiej w wersji Maritime, ale zaciekawił mnie też ten. Nie ma na forum też porównania Condora z G&P ...

Posted

Jak slusznie zauwazyl kolega Szaszlyk, kolo CIRASa to moze kiedys jakos lezalo, ale watpie. To jakas dziwna wariascja na temat plate carrierow i cholera wie czego. Wykonanie standardowo cos pomiedzy kodura a nylonem balistycznym (napewno nie jest to cordura), tasmy daja rade, klamry niestety nie. Szwy lubia szybko puscic, zwlaszcza w okolicy tasm. Podsumowanie - dla malo wymagajacego airsoftowca ktory chce byc Pr0 i miec cos w CB jak znalazl

Posted

Pantac = Phantom :uśmiech:

Ale przy obecnym kursie $ i mając kogoś ze zniżką/biorąc udział w grupowym zamówieniu z WGC bardzo się opłaca. Nie wspominając, że nie kupujesz gołej kamizelki tylko z kompletem ładownic.

Posted

Sam się dziwię, że od razu nie mówiłeś o Phantomie (Pantac). Napisałeś, że dasz 500 zł za gołą kamizelkę, Phantom sprzedaje z kieszeniami za ok 700-800 zł (teraz może taniej), za te 200-300 zł nie kupisz tylu ładownic ile jest w komplecie, więc...

Posted

:strach: :strach: :strach: No co Ty? Tylko tyle!? Za Phantoma!? (już Phantac'a)!? Myslałem, że ponad 1000zł wychodzi Ciras tej firmy!

Bez kitu mnie oświeciliście hehe :)

Posted

Przy kursie dolara - 2,48 ( Przy zamówieniu z WGC pewnie około 2,50, albo 2,55 )

Płacimy 200 USD, no tam chyba 207 USD - zależnie od wersji.

Wychodzi nam trochę ponad 500 zł plus przesyłka ITD. Ale jeśli zamawiasz coś z WGC to i tak pewnie więcej rzeczy.

WIĘC PANTACA BIERZ !