gromu Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Hmm, nie wiem, czy może powinienem założyć nowy temat, bo jest już o G&P, ale mam pytanie odnośnie CIRAS'a firmy Condor, taki, jaki można kupić u gunsmoke'a -> http://www.gunsmokearmyshop.com/condor/hpt1.jpg To chyba wersja Land (niestety). Ma ktoś, używa, jakieś opinie? Fotki? Użyłem opcji szukaj i nic o tym nie znalazłem. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 To ma tyle wspólnego z CIRASem co ja z baletem mongolskim... Quote Link to post Share on other sites
gromu Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 No OK, jasne że to kopia prawda. Nie stać mnie na Phantoma, na gołą kamizelkę mogę wydać max 500zł i celuję właśnie w CIRASa, najlepiej w wersji Maritime, ale zaciekawił mnie też ten. Nie ma na forum też porównania Condora z G&P ... Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Jak slusznie zauwazyl kolega Szaszlyk, kolo CIRASa to moze kiedys jakos lezalo, ale watpie. To jakas dziwna wariascja na temat plate carrierow i cholera wie czego. Wykonanie standardowo cos pomiedzy kodura a nylonem balistycznym (napewno nie jest to cordura), tasmy daja rade, klamry niestety nie. Szwy lubia szybko puscic, zwlaszcza w okolicy tasm. Podsumowanie - dla malo wymagajacego airsoftowca ktory chce byc Pr0 i miec cos w CB jak znalazl Quote Link to post Share on other sites
gromu Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 No to jeśli lipton na maxa z tego co czytam, to lepszy ten G&P.... ? Ale z kolei G&P nie produkuje wersji Maritime (?) O tym jest temat, ale to też kicha http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2602 Pozostaje mi tylko http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=2043 ? Szkoda że nie ma w CB. Quote Link to post Share on other sites
brok Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Pozostaje jeszcze kopia firmy Pantac do kupienia na WGC. Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Pantac = Phantom :uśmiech: Ale przy obecnym kursie $ i mając kogoś ze zniżką/biorąc udział w grupowym zamówieniu z WGC bardzo się opłaca. Nie wspominając, że nie kupujesz gołej kamizelki tylko z kompletem ładownic. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Sam się dziwię, że od razu nie mówiłeś o Phantomie (Pantac). Napisałeś, że dasz 500 zł za gołą kamizelkę, Phantom sprzedaje z kieszeniami za ok 700-800 zł (teraz może taniej), za te 200-300 zł nie kupisz tylu ładownic ile jest w komplecie, więc... Quote Link to post Share on other sites
gromu Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 :strach: :strach: :strach: No co Ty? Tylko tyle!? Za Phantoma!? (już Phantac'a)!? Myslałem, że ponad 1000zł wychodzi Ciras tej firmy! Bez kitu mnie oświeciliście hehe :) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Nie, jeszcze za Phantoma. Z Kanady (eBay). Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Przy kursie dolara - 2,48 ( Przy zamówieniu z WGC pewnie około 2,50, albo 2,55 ) Płacimy 200 USD, no tam chyba 207 USD - zależnie od wersji. Wychodzi nam trochę ponad 500 zł plus przesyłka ITD. Ale jeśli zamawiasz coś z WGC to i tak pewnie więcej rzeczy. WIĘC PANTACA BIERZ ! Quote Link to post Share on other sites
gromu Posted January 19, 2008 Author Report Share Posted January 19, 2008 Tak zrobię :) Dziękuje wszystkim za odpowiedzi/podpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts