Kamzi_909 Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Na mój mail również Holmes odpisał Ufff. Witaj! Po weekendzie wszystkie zaległe rzeczy powinny już być u mnie. Czyli do około 15 u Ciebie. kamień spadł mi z serca na noge. xD Link to post Share on other sites
sieta Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) Standardowa odpowiedź pana H. Nie masz żadnych gwarancji, że to nie będzie 15 sierpnia albo września... Zauważ słowa "powinny", "około".... Edited July 3, 2008 by sieta Link to post Share on other sites
ravic Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ja się pytałem o 15 lipca dokładnie. Napisał ze bedą, czyli jeśli ich nie będzie to zwyczajnie przejade się do krakowa. Link to post Share on other sites
SARCO Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ja dostałem taki "Witaj! Ostatnie paczki z marzec/kwiecień będą u mnie w przeciągu 5 - 20 dni roboczych. Za średnio około 14 zdecydowana większość pozostałego szpeju powinna już być wysłana do Was." Jakoś mi się k....... wierzyć nie chcę że płacąc za air maila nie mając żadnych OOS musiałem 3 miesiące czekać na takiego @ -z którego wnioskuję że jeszcze poczekam z 3miesiące.Najlepsze jest to że od początku czerwca rozsyła paczki, ale dziwnym trafem jeszcze nikt nie dostał. Link to post Share on other sites
SARCO Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) Ja dostałem taki "Witaj! Ostatnie paczki z marzec/kwiecień będą u mnie w przeciągu 5 - 20 dni roboczych. Za średnio około 14 zdecydowana większość pozostałego szpeju powinna już być wysłana do Was." Jakoś mi się k....... wierzyć nie chcę że płacąc za air maila nie mając żadnych OOS musiałem 3 miesiące czekać na takiego @ -z którego wnioskuję że jeszcze poczekam z 3miesiące.Najlepsze jest to że od początku czerwca rozsyła paczki, ale dziwnym trafem jeszcze nikt nie dostał. Proszę modka o przeniesienie mojego posta do topicu o zamówieniu z Marca.-Lekko mi się coś powaliło ;-) Edited July 3, 2008 by SARCO Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Trzeba trzymać rękę na pulsie bo inaczej pójdziemy zwykłym kantem... Link to post Share on other sites
Baykos Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Jeszcze nie dostałem nawet odpowiedzi na maila. Link to post Share on other sites
sieta Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 (edited) "Prawie" humorystyczne "prawie" zakończenie mojego zamówienia. "Prawie" zakończenie, bo nie dostałem na konto zwrotu pieniędzy za kaburę której nie dostałem. "Prawie" humorystyczne, bo dostałem dzisiaj zamawiane rzeczy i dwie z nich, pas taktyczny z szelkami i torba zrzutowa, owszem są, ale nie w kolorach jakie zamawiałem... Zamiast czarnego jest CB, zamiast CB jest olive... Jedynie magazynek gazowy jest taki jaki miał być... I to by było prawie na tyle.... Żal... Edited July 7, 2008 by sieta Link to post Share on other sites
goren Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 No co Sieta, niespodzianek nie lubisz? Wszyscy czekamy z zapartym tchem cóż takiego dostaniemy... Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Skoro sieta dostał taką gamę kolorów to ciekawe czy mój scar vfc będzie "w kwiotki" ? Link to post Share on other sites
goren Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Kamzi :) Ciekawe czy to będzie SCAR i czy będzie wyprodukowany przez VFC :) Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 I jak coś się ruszyło ? Link to post Share on other sites
ravic Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Ja powinienem mieć paczke jutro w domu według wcześniejszych zapewnień. Jeśli jej nie będzie zmuszony będe przejść na oficjalną droge postępowania. Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 (edited) Jeśli coś jest nie tak to i ja na ową przystąpię, górny termin to 24.07.08... chyba że po wizycie w krk. otrzymam kase. Edited July 14, 2008 by Kamzi_909 Link to post Share on other sites
ravic Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 (edited) Paczki nie było, maila równierz. Trzeba panowie się zebrać i zgłosić sprawe na policję. W innym wątku wyszło ze H. kupuje już szpej w PL i daje jako niby ten z WGCa. Trzeba zarządać zwrotu pieniędzy plus ustawowe odsetki. Ktoś z krakowa może by podskoczył a dane i kwoty sie mu wyśle na maila. Edited July 16, 2008 by ravic Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 (edited) A potem H. powie że nie dostał maila. Do dupy taka robota - ja mieszkam 200+ km od Holmesa :| Edited July 16, 2008 by Kamzi_909 Link to post Share on other sites
ravic Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Maila dostanie osoba która będzie szła na policje, kontaktować sie z panem H. nie ma sensu ponieważ nie przynosi to żadnych efektów tylko zapewnienia bez pokrycia. Link to post Share on other sites
Bielkins Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 A więc czekamy do 24.07.2008 a potem ktoś, najlepiej z krakowa idze na policje z naszymi danymi + maile i składa zawiadomienie Link to post Share on other sites
Chopin Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Na moja prośbę otworzony został topic o opóźnieniach w zamówieniach Holmesa. Ponieważ teraz dyskusja toczy się w trzech wątkach proponuje dla spójności i porządku przenieść ją do jednego: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=48642&st=60 Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Ehh, jak bym nie mieszkał 200+ km od H. to bym mu złożył nieoficjalną wizytę, a tak jak widać. ;( Link to post Share on other sites
Baykos Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Ja tak samo, osobiście mam dość wspólnych zamówień, obecnie wyjątek stanowi tylko xasistis. Przenoszę się do wątku "Opóźnienia zamówień ". Link to post Share on other sites
Kosmo Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Ja zamawiałem przez Piacha, kumpel przez Cybula i kilka razy korzystałem z pomocy Yuriego, więc nie wiem dlaczego oczerniasz ich, nie mając podstaw. Kasę Piachowi przelałem 30 maja, przesyłkę miałem w ręku kilka dni temu (bodaj 25 lipca) więc spełnił wszystkie moje oczekiwania. Tak samo Yuri i Cybul. Więc skoro albo nie korzystałeś z ich pomocy, albo zawiodłeś się na Nich jakoś to potwierdź... Kosmo Link to post Share on other sites
Gallain Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Ja też zamawiałem przez Cybula i wszystko było OK. Link to post Share on other sites
Baykos Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 (edited) A kto powiedział, że ich oceniam ? Gdzie to wyczytałeś, czy to nadinterpretacja, czy prowokacja? Nie korzystałem nigdy z Ich zamówień i nie oceniam, korzystałem ze wspólnych zamówień mady by 3 osoby, Vitu, Holmes i mr X, i tylko jedna osoba była na prawdę w porządku. A Yuri w porządku gość, jeszcze miał kłopoty przez Vita :/. Edited July 27, 2008 by Baykos Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Pewnie chodziło o to jak stwierdziłeś " że masz już dość wspólnych zamówień, a wyjątkiem jest X." A co do innych osób - Skoro już tak chwalimy ludzi : Yuri - Bardzo zadowolony jestem z "pracy" z nim ! : ] Link to post Share on other sites
Recommended Posts