adam1981 Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 podajcie tytuły gier, w których wcielacie się w snajpera. Quote Link to post Share on other sites
PrezesOi Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Sniper elite, gra typowo "snajpersko-wojenna": http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=2264 I coś nietypowego, ale moim zdaniem dostarczającego ciekawych doświadczeń i emocji. Tutaj nie strzela sie seriami, nie biega się jak robocop. Trzeba podejść (lub wyczekać w bezruchu) i oddać jeden strzał do.. .jelenia, lub jeśli ktoś jest sadystą do sarenki :) http://www.atari.com/us/games/deer_hunter_2005/pc Quote Link to post Share on other sites
Barthaz Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 "Deer Hunter" to klasyka ;) Długie noce się przy tym zarwało ;) "Sniper Elite" daje radę ale i tak wolę misję w Czarnobylu z Call of Duty 4 ;) Quote Link to post Share on other sites
killa Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 JFK Reloaded. Najbardziej realistyczna jak zakładam. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Co Wy z jakimś Sniper Elite, to jest najlepsze :mrgreen: http://www.cda.pl/gry-online/1/sniper.php Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Sniper Elite (zwłaszcza multi) i JFK Reloaded. Quote Link to post Share on other sites
Lajon Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Operation Flashpoint Ghost Recon Nie "całkiem snajperskie" ale dające możliwości. Quote Link to post Share on other sites
Walker86 Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Tetris :-F Quote Link to post Share on other sites
DEDEk Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Nieprawda bo Mahjong Quote Link to post Share on other sites
spet Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Ofp Sniper Elite. No i misja w czarnobylu z CoD4. Co prawda misja spoko, ale po formacie nie chce mi się jej przechodzić :) Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Saper na Windows XP. Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Pasjans, lub trafienie kluczem w zamek po pijaku :D Quote Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Kiedyś jeszcze grałem w Delta Force: Black Hawk Down ( oczywiście multi ). Podobały mi się tam bardzo rozległe mapy, jednak wybór borni jak dla mnie był trochę mały. Strzały oddawało się nawet z odległości ok 2km. Rzecz jasna trzeba było brać poprawkę na odległość. Sniper Elite ma ciekawego Singla. Bardzo podobają mi się krótkie wstawki ( np. pocisk lecący w zwolnionym tempie ). Rekord odległości trafienia: 1006m za 2 strzałem 8) Quote Link to post Share on other sites
Buniu Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) Snajper Elite. Najlepsza gierka :) Edited May 28, 2008 by Buniu Quote Link to post Share on other sites
bushmaster Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Sniper Elite-najlepsza gra snajperska. Quote Link to post Share on other sites
lemonzawodowiec Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 ale i tak wolę misję w Czarnobylu z Call of Duty 4 ;) No i misja w czarnobylu z CoD4. Co prawda misja spoko, ale po formacie nie chce mi się jej przechodzić :) Co wy dajecie. Przecież to jest kompletna profanacja snajperskiego rzemiosła :) Co do Delta Force: Xtreme było najlepsze, z 1 kilometra, biorąc poprawkę tylko na opad pocisku, można było spokojnie trafić człowieka... pistoletem. A z Barretta, to chyba nawet z 10 km, ale 1. nie chciało mi się tyle iść 2. z takiej odległości silnik raczej nie poradziłby sobie z rysowaniem obiektów Quote Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 W CoD4 ta misja w Czrnobylu jakaś taka nieciekawa.... A najgorszy i tak jest strzał z półcalówki... Nieważne gdzie trafisz i tak celu nie zabijesz, a pocisk niczym rakieta zostawia za sobą smugę.... Multiplayer zdecydowanie lepszy, chociaż ww. półcalówka ( M82 ) ma taką moc jak M700... ( w grze R700 ). Quote Link to post Share on other sites
lemonzawodowiec Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Mnie strasznie wnerwia w tej gierce krzyż celowniczy. Nie mogli już dać normalnego mil dota tylko jakieś kreski rodem z tasco? Sorry za off topic, o codzie jest inny temat. Quote Link to post Share on other sites
spet Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Mnie chodziło o pierwszą misję snajperską. Ma klimat. Ale ta druga ... No i co do strzału z półcalówki, nieważne jak strzelisz, gościowi urwie łapę. Ale fakt Sniper Elite jest świetny. I w końcu mogę w singlu pograć Niemcem :) Quote Link to post Share on other sites
lemonzawodowiec Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Fakt. Pierwsza misja nawet fajna. Fajny klimat ma. Ale i tak musieli coś spieprzyć (czyt. leżysz w trawie z drugim ziomusiem, pół metra obok ciebie przechodzi pięćdziesięciu żołnierzy i nic. Ale to ruscy byli, więc pewnie po kielichu.). Quote Link to post Share on other sites
kampfhund Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Ze starych gier: Operation Flashpoint, pojedyncze misje, Drużyna snajperów. Na nowe gry sprzęt i czas mi nie pozwala :cry: Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Czas na nowe gry ? Chyba czas instalacji wspolczesne gry oprocz ArmA zajmują ze 2 dni max. ;) Pozatym chyba są robione dla 3 latkow x/ Quote Link to post Share on other sites
kampfhund Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Czas na nowe gry ? Chyba czas instalacji wspolczesne gry oprocz ArmA zajmują ze 2 dni max. ;) Pozatym chyba są robione dla 3 latkow x/ Nie, czas na granie i raczej sprzęt mi niczego ponad Ghost Recon nie wyrobi. Quote Link to post Share on other sites
sniper_tarzan Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Internetowa gra Warrock. Daje radę, choć za wiele nie oczekujcie, można wcielić się w snajpera. Jak dla mnie Ghost Recon, DF2 (nie śmiejcie się :P), DF:BHD, Conflict Global Storm (jest kilka "wyborówek" w tym WSS Wintorez, pod koniec wszystkich misji) Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
volf13 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Ja gram w Warrock'a i tam dla snajpera jest duży asortyment broni, przynajmniej istnieją też duże plansze na kampy, oto bronie: -Począwszy od "stockowego" M24 -SSG - AI_AW (nie znam realnego odpowiednika) -oczywiście, że barret (jeden strzał nawet w ręke zabija/ł) -PSG 1 (to nawet na małych mapkach goscie rozwalaja z bliska) -Są jeszcze Dragunov i jeszcze inna snajperka ale to w wersji Korean :P:PPP albo na czitach -Steyr AUG (dość nietypowa snajperka pomimo, że nia ma crosshair'a możemy ładować z niej z bardzo bardzo bliska ponieważ siła tego karabinu łącznie z jednym trybem FULL AUTO pozwala na dosłowne robienie sieki) Inne troche: Są jeszcze bronie tzw. "recon" (nie potrafie tego określić, coś jak rozpoznanie terenu chyba) a w gruncie rzeczy posiadające crosshaira oraz lunetę 1.5X: -G36 (broń dla wymiataczy) -L85 (dosyć wolne ale siła pocisków i tak wystarczy) -na czitach miałem jeszcze każdą broń bo lunetę mogłem sobię włączyć nawet do Winchestera bądź miniguna XDDDD. Aha jeszcze chciałem dodać, że w Warrock'u pociski się nie teleportują (tak jak w wypadku większości gier). Pocisk ma określoną linie lotu i nie trafia nas bezpośrednio tylko możemy się trochę skryć (np. słyszymy wystrzał to już snajper nie robi nam headshota tylko trafia gdzie indziej np. w szyje bądź ramie) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts