Rogaś Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Niby jak to sprawdzisz że nie produkowane w japoni :?: Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Witam Gdzie można obecnie dostać komorę hop up w Polsce? Tylko rynek wtórny? Może posiada ktoś takową ? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
k-dudzio Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 obecnie to rynek wtórny lub sprowadzenie, zapytaj w http://www.airsoftarmory.pl/ Quote Link to post Share on other sites
xxx768 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Witam Gdzie można obecnie dostać komorę hop up w Polsce? Tylko rynek wtórny? Może posiada ktoś takową ? Pozdrawiam Co popsułeś ? Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 ukruszyła się w przedniej części Quote Link to post Share on other sites
peperonik Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 (edited) tylko rynek wtórny Edited February 23, 2014 by peperonik Quote Link to post Share on other sites
habib Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Możesz użyć komory CA ale wtedy trzeba piłować rant na dyszy albo dać zamiennika. Quote Link to post Share on other sites
pavel98 Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Siemka, mam poważny problem i szybko potrzebuję pomocy. Mianowicie, w związku ze swoją wcześniejszą niewiedzą dokręciłem na maks śrubkę od silnika i moje kwa nie chciało strzelać. Po zrozumieniu swojej głupoty i odkręceniu, podczas strzelania replika zaczęła wydawać dziwnie piszczący odgłos. Wiecie może co się stało ? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Silnik za nisko opuściłeś. Wkręć śrubę o pół albo ćwierć obrotu, strzel na singlu i tak aż do właściwego wyregulowania wysokości silnika. Kiedy przestać kręcić? Ja to robię na słuch-poszperaj na YT (propper aeg motor adjustment). Quote Link to post Share on other sites
pavel98 Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Ok, wielkie dzęiki - dźwięk jest już normalny, tylko trochę się martwię, gdyż czasami czuć zapach spalenizny. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 No to jak czuć spaleniznę to coś się pali? Kable, styki albo silnik się przypiekają? Jaka bateria? Quote Link to post Share on other sites
jacoles Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Witam, pytanko szybkie - gdzie/czy w PL/Europie można gdzieś zamówić jeszcze te repliki (KWA USA)? Chodzi mi o M4 RIS. Czy w ogóle można je gdzieś dostać? Quote Link to post Share on other sites
BragA Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Hej Hej, Używa ktoś może magów g&g midow do naszej Kaczki ? (KWA US) pasują ? http://gunfire.pl/product-pol-1152201356-Magazynek-mid-cap-do-replik-typu-M4-M16.html Many thanks my dears :) Quote Link to post Share on other sites
KonradMK Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Dla przestrogi - pękła mi sprężynka od ARL. Nie wiem jak, ale jej części walały się po gb (m. in. między zębatkami). Chyba od czasu do czasu warto wymienić bo zestaw sprężynek to 10 PLN a to liche jest okrutnie. Quote Link to post Share on other sites
BragA Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Hej Hej, Używa ktoś może magów g&g midow do naszej Kaczki ? (KWA US) pasują ? http://gunfire.pl/pr...ypu-M4-M16.html Many thanks my dears :icon_smile: gdyby kogoś to interesowało to nowe magi G&G wchodza do M4 z lekkim oporem ale nie męczącym. Mag sam nie wypadnie, trzeba go delikatnie wyciągać, jak dla mnie bliski ideału ale zawsze można troszke podpiłować jak ktoś woli lużniej. Magi podają nawet ostatnią kulke wiec też polecam. Quote Link to post Share on other sites
Mirek-M128 Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 (edited) Witam. Czy ma ktoś z was M4 KWA SR10? Interesuje mnie cena owej repliki. Z tego co widzę to jakieś 350$ o ile podbijają polskie sklepy może ktoś kupował? Edited April 5, 2014 by Mirek-M128 Quote Link to post Share on other sites
KonradMK Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 (edited) Ja mam ale w polskich sklepach nie kupisz. Edited April 20, 2014 by Marrtinez Quote Link to post Share on other sites
Mirek-M128 Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 (edited) Dostawa juz idzie 2 tygodnie i dalej cisza. Zdecydowałem się na G&P. Edited April 20, 2014 by Marrtinez Quote Link to post Share on other sites
Czozen Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Proszę o pomoc, połamałem część 37 z poniższego schematu (taki plastyczek pod komorą hop-up, troszkę poniżej środka na schemacie). Do czego to jest? Kulki lecą dalej do przodu, natomiast nie wiem na ile jest to istotna część, da się to gdzieś kupić? Z góry dziękuję za odpowiedź! http://store.kwausa....eg/km4a1_2g.jpg Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Nie przejmuj się niczym, to tylko taki mały kawałek plastiku który w jakiśtam sposób delikatnie ogarnia kable jeżeli oczywiście masz je puszczone do przodu. Ja w swojej wywaliłem to od razu bo przełożyłem i tak kable na tył. Quote Link to post Share on other sites
sarnuch Posted April 15, 2014 Report Share Posted April 15, 2014 (edited) Mam pytanie; mianowicie, czy szyna ris marki Dytac - URX III podejdzie pod Kaczkę? Chodzi konkretnie o ten model: http://www.dytac.hk/...t&product_id=81 Pozdrawiam. :icon_wink: [edit] Zamierzam zmienić front w KM4 Commando; szyna będzie krótsza niż ta z linka. Edited April 15, 2014 by sarnuch Quote Link to post Share on other sites
Czozen Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Nie przejmuj się niczym, to tylko taki mały kawałek plastiku który w jakiśtam sposób delikatnie ogarnia kable jeżeli oczywiście masz je puszczone do przodu. Ja w swojej wywaliłem to od razu bo przełożyłem i tak kable na tył. Bardzo dziękuję za odpowiedź! Quote Link to post Share on other sites
miran016 Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 (edited) Czozen moge ci to oddać :icon_smile: mam kable na tył i mi to niepotrzebne :icon_smile: Btw panowie pochwalcie się jak wyglądają wasze repliki :icon_smile: Moja wygłada tak :icon_smile: Zdjęcia replik wrzucamy do tematu "Zdjęcia". Martinez. Edited April 20, 2014 by Marrtinez Quote Link to post Share on other sites
Lisek_krakow Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 Panowie gdzie obecnie można dostać jakąś repke KWA ewentualnie EA (Evolution Airsoft) w Polsce? Quote Link to post Share on other sites
Mirek-M128 Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 (edited) Repliki KWA są już dostępne na asgshop ale ceny.... Edited April 20, 2014 by Marrtinez Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts