PjoterKrk69 Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Duzo jeszcze nie ma, co ciekawsze to znalazlem tylko granat odlamkowy i jakas mina naciskowa za 15zl ;] Link to post Share on other sites
Robnok Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 no nareszcie jakiś sklep w Wawie...szkoda że chłopaki mnie ubiegli ;) życzę powodzenia w prowadzeniu interesu! na pewno odwiedzę. PS.jak byście potrzebowali grafika to...;) Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Przecież Capri jest w Wawie? Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Nie, Capri jest w Piasecznie, pod Warszawą... a dla coniektórych jest to dystans nie do przebycia ;) Poza tym Capri nie sprzedaje chińszczyzny :F Link to post Share on other sites
mastah Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Kto zna wawę ten wie gdzie jest capri, a dla tych nie znających powiem, że od centrum to jakieś 45 min jazdy (metro + autobus). Widzę asortyment na sklepię się powiększa, nawet w chińczykach grzebią :D Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Panocek Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Mogliby posegregować produkty, nie wszyscy chcą szukać magazynków wśród wtyczek i baterii czy zębatek wśród gumek HU i zestawów boreup :-P . Link to post Share on other sites
qba07 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Jakies opinie o tym sklepie? Planuje kupić u nich G36C JG bo jako jedyni jeszcze je mają. Ktoś coś brał? Wiadomo czy to nie serwis ala Gunfire = brak plomb? Link to post Share on other sites
draaven Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Mogliby posegregować produkty, nie wszyscy chcą szukać magazynków wśród wtyczek i baterii czy zębatek wśród gumek HU i zestawów boreup icon_razz3.gif . Nawigacja jest. Między górnym oknem z produktem a zestawieniem na dole jest pasek z kategoriami, czasem trzeba chwilkę poczekać aż się załaduje. A co do serwisu to musicie się sami przekonać, byli na Igloo w lutym i postawili na nogi wszystkie repliki które do nich przyniesiono z awariami, tak że jest spoko. Link to post Share on other sites
madjong Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Capri ode mnie jest 40 km, chociaż mieszkam 300m od znaku "WARSZAWA" ;) Kupiłem tam co prawda błahą rzecz -> gumkę hopup ale uratowali mi tym życie na strzelance ;). Z właścicielem gadałem, i niedługo przenoszą się do budynku obok, gdzie po zasiedleniu się na stałe wywalą cały asortyment na ściany i półki. Cieszy mnie obecność takiego sklepu tak blisko. WRESZCIE! Po za tym Typy są fajni, i obsługa jest miła. Polecam. Link to post Share on other sites
RaaFaeLLo Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Ja również bym był wdzięczny za jakieś informacje o tym sklepie bo na Taiwangun jak nie było gietek tak niema. Link to post Share on other sites
marcin1988 Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Mam ten sam problem co mój przedmówca. Oni jako jedyni mają jeszcze giety a w sumie różnica w cenie znikoma. Licząc koszty przesyłki to ledwie 10 zeta więc prawie nic. Jednak nie wiadomo jak u nich z przeglądem zerowym i gwarancją. Na stronie nic na ten temat nie ma :( Link to post Share on other sites
Ran Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 (edited) Mam ten sam problem co mój przedmówca. Oni jako jedyni mają jeszcze giety a w sumie różnica w cenie znikoma. Licząc koszty przesyłki to ledwie 10 zeta więc prawie nic. Jednak nie wiadomo jak u nich z przeglądem zerowym i gwarancją. Na stronie nic na ten temat nie ma :( Witam Wszystkich, odpowiadając na pytania: Gwarancja - udzielamy 1 roku gwarancji na zakupione repliki. Przegląd zerowy - repliki przechodzą przegląd zerowy: czyszczenie, smarowanie, dokręcanie, przestrzał, pomiar prędkości wylotowej na chronometrze. Pozdrawiam Edited March 11, 2008 by Ran Link to post Share on other sites
sendywigius Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Z całym przekonaniem twierdzę, że Panowie z Gunsmitha podchodzą do sprawy ASG z dużym zaangażowaniem i pasją. Ze skromnością mówią, że się dopiero uczą i nie wszystko o ASG wiedzą ale to fałszywa skromność. Są dobrzy. Naprawde dobrzy. Dbają o szczegóły. Mają serce, czas i ochotę by dopieścić powierzony im sprzęt (chodzi o naprawy a konkretnie o tę z jaką się do nich zgłosiłem). Wiedzą o używanych przez nas replikach naprawdę dużo. Sklepik to tak narazie warsztacik obok biura finansowego. Nie ma więc wystawy etc. Lecz to nie przeszkadza w prowadzeniu sklepu internetowego. W rozmowie z właścicielami ustaliłem, iż niedługo przenoszą się do całkiem klimatycznych pomieszczeń tj: do schronu p. lot o pow 100m2. Tam będzie miejsce na sklepi większy warsztat. Ogólne moje wrażenie jest bardzo pozytywne. Polecam Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Zgadzam się z przedmówcą i z tym co napisał Ran. Zamówiłem replikę dla Kobity i dostała ładne USP na boczną. Repliczka była przeglądnieta i strzelona może ze dwa razy próbnie (co dało się zauważyć, szczególnie to, że została ładnie przesmarowana i z głową, nie za dużo i nie za mało, tak akuratnie, dodatkowo mogę stwierdzić, że nie była psiknięta na odpier jakimś szitem, tylko przesmarowana). Panowie bardzo poważnie podchodzą do tematu. Kontakt dobry, dostałem numer zamówienia bez żadnych stresów i sobie mogłem sprawdzić co się z nim dzieje. Duży PLUS dla Kolegów na wstępie i oby tak dalej :D. Link to post Share on other sites
marcin1988 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 (edited) Dziś odebrałem swoją gietkę i cóż mogę powiedzieć o sklepie... Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony :) Obsługa bardzo miła i fachowa. Z racji tego, że byłem odebrać osobiście to mogłem zobaczyć jak sklepik wygląda. Przy odbiorze wszystko ładnie zostało mi wytłumaczone. Można powiedzieć, że prawie jak "matołowi" ale właśnie o to chodzi. To w końcu nie są zabawki, żeby móc sobie olać podstawy. Jako, że giete mam od kilku godzin to jeszcze nic nie powiem czy wszystko zostało odpowiednio przygotowane, ale po tym co zobaczyłem w sklepiku jestem tego pewien na 100% Mogę z całą pewnością polecić sklepik. Ja w każdym razie zamierzam tak dokonywać zakupów związanych z ASG :) Edited March 28, 2008 by marcin1988 Link to post Share on other sites
JamBo Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Przychodzę do sklepu a tu co sprzedawca otwiera mi drzwi i czeka, wita mnie serdecznym uściskiem dłoni przedstawia się dalej sytuacja powtarza się z pozostałymi, bardzo mnie to zaskoczyło jeszcze nigdy nie spotkałem się z taką sympatią do klienta. Czas na pokazanie z czym przyszedłem, -AK JG powiedzieli co to może być i, że jeszcze dziś powinni do tego zajrzeć -AK TM wymiana lufy na precke, o dziwo została wymieniona na miejscu w szybkim czasie ok 15min. co w ak nie jest szczególnie proste. Oczywiście przez cały czas sobie gadaliśmy śmialiśmy się naprawdę z chęcią bym tam wpadł od tak po prostu na piwo. Ogólnie sklep polecam, chociaż asortyment mały i troszkę chińczyków za dużo, ale to nowy sklep i panowie powiedzieli że będą sprowadzać coraz to nowe rarytasy, nie mogę się doczekać :D A i taki mały drobiazg dowiedziałem się, że w razie gdy sklep nie będzie miał jakiś części można je zamówić u nich i po jakimś czasie dojdą do nich. Czego można chcieć więcej... Pozdrawiam ekipie sklepu i życzę sukcesów Link to post Share on other sites
Kamil Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 A dokąd sklep się przenosi? Mam nadzieję, że nie za daleko. Link to post Share on other sites
JamBo Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Dzisiaj byłem znowu w tym sklepie, i moim oczom ukazała się sporo ilość sprzętu (części) sytemy,ca. Sklep idzie w dobrym kierunku +miła atmosfera. Jak jeszcze zmienią to lokum troszkę ciasne to już będzie dla mnie git. Link to post Share on other sites
Aessari Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Duży + dla sklepu. Dobry kontakt, szbyka przesyżka itp.. Ogólnie to super i będe tam dalej kupował. :killer: Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 A ja dziś wróciłem od nich z moją emką po przeglądzie, wymianie gumki i takie inne błahostki. 1 - Emke oddałem w środę, w czwartek była możliwość już jej odebrania 2 - Bardzo, ale to naprawdę miła obsługa. DLA MNIE BARDZO DUŻY PLUS ! A co do mojej emki, to bardzo sobie chwali zabiegi panów z GS : ] Jak na razie się nie zawiodłem ! Link to post Share on other sites
Kamil Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 (edited) Wielki plus dla sklepu, za to, że mogłem odebrać zamówione rzeczy po godzinach otwarcia biura. Edited April 13, 2008 by Kamil Link to post Share on other sites
GoorkA Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Odwiedziłem ten sklep i moje wrażenia są jak najbardziej pozytywne. Nie odczułem tam typowej relacji klient - sprzedawca siedzący za biurkiem. Oby tak dalej. Link to post Share on other sites
Angelus Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 chłopaki strasznie sie napracowali nad moim sprzetem.. A policzyli własciwie darmo.. Juz kilka osob wysłałem do tego sklepu i nikt nie załował.. Warto... mam nadzieje ze nie odpuszcza Link to post Share on other sites
Bogumil Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Naprawdę sklep godny polecenia fachowa obsługa pogadać można :uśmiech: mam nadzieję że sklep ruszy pełną parą ..POWODZENIA ;-) Link to post Share on other sites
Mider Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Nie narzekam, serwis się uwinął, dużo nie policzyli. Może nie ma jeszcze wszystkiego na stanie, ale jak nie ma to zorganizują a jest przynajmniej miło. Nie ma jakiegoś napinania się, klient to nie problem, którego trzeba się jak najszybciej pozbyć. Polecam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts